78

констататор

преди 13 години

Геноцидът в България е тотален !!!

77

Наблюдаващ

преди 13 години

Един страничен въпрос... Ти какво точно разбираш под измръзване? Замразяване в криогенна камера?

76

онбашията

преди 13 години

я да видим колко минуса ще събера :)аве главочи, ако се спре отоплението в панелка, температурата пада до към 10тина градуса (съседите топлят), това не е достатъчно човек да измръзне . какви глупости ми плещите за геноцид и бедност?

75

666

преди 13 години

Ето това е ГЕНОЦИД!!!!

74

Морски разбойник

преди 13 години

Не са само тези виновни - нали предишните и по по предишните оплюскаха всичко.За това Догон си купува летяща чиния, затова Станишев живее "под наем" в апартамент за 600 000 евро. За това Костов има заводи и кви ли не още благинки. За това както казва поговорката България на изток граничи със Премянов, затова Р. Овч. живее в апартамент от 400 кв. метра и т.н и т.н За мадридския крадец да не говорим.

73

Ela

преди 13 години

Час по-скоро да си ходят тези "управници", които изпращат хората си в гробищата умишлено!

72

Ela

преди 13 години

Моята леля живее на село.Пенсията й е 150 лв и е на 87 г. Тази година не получи помощи за отопление, защото......преди 4 години тя и нейните братя и сетри / четирима на брой/са продали една нива!Представяте ли си? Нива в едно село ,а не парцел в Бояна!Няма право на помощи тази година! Или пък майка ми. Тя е на 86 г.Вдовица е . Не получава помощи ,защото имала дъщеря ,която се грижи за нея.Къде пише,че съм длъжна да правя това? Тя има 40 г стаж! Егати Бойко !Да не сбъркам само една буква от

71

Анонимен

преди 13 години

А вие откъде знаете, че не е някоя откачена, която е заспала на отворен прозорец?

70

b

преди 13 години

abe tova Lulin ne beshe li v Prnik

69

Ela

преди 13 години

Каква ***, бе!Знаете ли колко българи пенсионери ще студуват тази зима?Ама и хабер си нямате! Този ,дето им обеща по-големи пенсии, директно ги изпраща в гробищата! Пълен геноцид! Ама хак да им е! Защото му поверваха! За кой ли път!

68

Хуан Минглу

преди 13 години

Където съм ходил аз, ти само можеш да си мечтаеш. А като те чета, май си от ония дебелосери, дето зад граница държавицата ни им плаща всичко, за да я излагат официално. Ето заради такива като теб хората в България *** като мухи! Аз всяка година ходя за по месец я в Бали, я на Хаваите, ама с парите, които съм си изработил честно, а не съм откраднал от държавата. Капиши брато?

67

Бай село

преди 13 години

Жалко много жалко че стигнахме до там да премръзват хорицата по домовете.Да това правителство до сега май само негативи има,нищо до сега не е направило за подобрение за живота ,а напротив правят такаче хорицата да измрът.Браво бе, такова чудо не е имало никога срам и позор за това правителство.Все си мислях че ще стане нещо по-хубаво,но това което виждам и чета всеки ден,май нямаме надежда никакв.А ТОВА ДА НЯМАШ НАДЕЖДА Е МНГО,МНОГО ЛОШО.Как я мислят нашите управници на къде ни водят...

66

Мина

преди 13 години

Намерена е премръзнала и то у дома си ,но защо не казват.Но както и да е ни е го разбираме ,всичко е просто и ясно ,че тази жена е стояла на студено,а защо нека ми отговорят нашите политици които сме ги избрали за да ни направят живота по-добър,но май не по-добър,а е шок и ужас,щом сме стигнали до тук че да премръзваме по домовете си и те ще ми казват че кризата вече си отива.Не господа управници тя сега започва ,а вие ще берете плодовете от тази криза халал да ви е господа ето докаде на докара

65

Анонимен

преди 13 години

Време е Избори Избори Избори

64

r

преди 13 години

Абе ти минавал ли си през Люлин, та твърдиш че нямало *** там.

63

Анонимен

преди 13 години

Да си е намерила някой да я завива... То оттам идва сичко, най-вече психичните разстройства.

62

оле

преди 13 години

До кога ще мрем ,като мухи ,ей, така без война? И всичко,като последствие от некадърна управия.Стига търпение,много стана !!!!!!!

61

Анонимен

преди 13 години

Пирогов =Париготови - Такава *** беше преди 2 години че само заради тях спрях да си плащам здравните осигуровки- а да видиме здравно некомпетентните охлюви от Пирогов като няма здравни вноски от къде ще се финансират - понеже рушветите не може да ги направят официални -не върви -иначе като извадиш пари и почват да разбират тия ***

60

Скачащ брат

преди 13 години

Не е комунистка!А МАТРИАЛ по време на Бойкова зима!На ски! Забиласа се в някоя Люлинска апартаментна пряспа!ВЕРВАЙ ми!

59

Шоп

преди 13 години

Със сигурност е била някоя умопомрачена комунистка, която цял живот се е занимавала да прокарва линията на Партията и затова е останала без деца, които да и помагат. Сега са и виновни седерасите, Костов, Дянков и Боко, затова е решила да направи последен опит да обърне хода на историята - да се остави да измръзне и да обяви за виновни демокрацията и световния империализъм. Абе, да не се казва В. Дърева?