128

FaulknerVELMA34

преди 12 години

Some time ago, I needed to buy a good car for my business but I did not have enough cash and couldn't buy something. Thank goodness my sister proposed to take the <a href="bestfinance-blog">loan</a> from reliable creditors. Therefore, I acted so and was happy with my short term loan.

127

гюса

преди 13 години

нямам думи за пенсионирането,хора нацията гинеееееееееееееееее

126

Баба Яга

преди 13 години

Че то си е същото....интересно е само как ще се достигнат годините и трудовия стаж,като непрекъснато изхвърлят на улицата безработни.Особено когато надхвърлиш 45 годишна възраст.Абсурд е да си намериш работа.Само като ти видят годините в автобиографията и си до там.

125

колю

преди 13 години

ДЗПО за родените след 31.12.1959 год. да се върне в НОИ, защото се заиграва с него. Комисионери пдодвеждат хората под една или друга форма за прехвърлне на набраните осигуровки от един фонд в друг. С това губят само осигурените лица.

124

Анонимен

преди 13 години

*** дека са тези дето удрят празните тенджери .Ама че ядат бой. Хайде на море ама сега им излиза на носа. То и на нас де .РОБИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ събудете се .

123

kleopatra

преди 13 години

da e trydosposoben da e trydosposoben, kolko da e trydosposoben 4ovek na 63, 65 godini?a i kakva rabota 6te raboti za da e polezen v sferata v koqto da re4em, 4e 6te raboti?pak i edva li nqkoi rabotodatel 6te go darji na podobna vazrast!ne e li dostatu4no, 4e horicata sa zarabotili ot 20 godi6na vazrast, i kato se zamisli 4ovek logi4no e ako e i ysigorqvam prez tezi godini na taq vazrast ve4e da ima nyjniq staj?komy e nyjno da raboti o6te i o6te???za men tva e palna tapotiq!

122

ТАЙФУН КОРКМАЗ

преди 13 години

ТО И САМОТО ПЕНСИОНИРАНЕ СКОРО ЩЕ ОТПАДНЕ!

121

Адам Смит

преди 13 години

Закриване на пенсионната система, държавата поема пенсиите на вече пенсионираните и по-възрастните от работната сила, а останалите да разполагат с парите си както намерят за добре.

120

Shark

преди 13 години

Ами виж сега, що ни е бебе в епруветка? Като дойдат китайчетата и демографския проблем ще ни оправят, хайде де, кво толкова, ще станем с дръпнати очички, ама...

119

оптимист

преди 13 години

Защо се тревожите толкова много.Проблема ще бъде решен веднага след като Китай стане демократична държава.Морето от работливи китайчета ще потече към изпразнената Европа.Нищо в природата не остава празно.Все пак 2 милиарда души трябва да си намерят място под слънцето.А ние с бебе в епруветка едва ли ще си оправим демографския проблем.

118

Shark

преди 13 години

Природните закони нямат нищо общо със субективните възприятия, те са плод на човешките закони. Природните закони не предвиждат плащане на данъци, осигуровки и т.н., това също е залегнало в човешките такива. А французите са казали че животът бил такъв, ама са по улиците, нали!!! А ние можем само да ги цитираме! И да ги гледаме как се борят за човешките си права.

117

Данчо

преди 13 години

Така спокойно,бъдещите пенсионери да си приготвят памперс и ковчег,да не са в тежест на експлоататора-държавата!Терминал 3-Орланцовци,Бакърена, Малашевци!Приемат целогодишно,мъглата не им пречи!*** държава на *** народ!Тъжно братя!!!

116

а1

преди 13 години

много бързо забравихте 20 / двадесет / лева пенсията на работилите в ТКЗС и това че нямаха трудов стаж .

115

Червената помия

преди 13 години

Никога не съм бил комунист или член на някоя партия.Социалдемократ съм до мозъка на костите, от тези, на Дертлиев.Но оценявам от дистанцията на времето, какво са правили комунистите за социалното благосъстояние на народа, за образованието му за здравеопазването.Това ,днешното си е чист геноцид!Май искат на сила да върнат безработните по селата на бащите и дедите им, да се прехранват с мотика и магарешка каручка, чакайки пенсия, или окончателно да ги прокудят в чужбина!А те да си седят до 65 ...

114

Червената помия

преди 13 години

Продължение на 120.Тази система е абсолютен геноцид срещу работещите хора!!!На тези условия може да отговори само някой бюрократ, и то от началниците, дето други цял живот им вършат работата.Народе, усещате ли как ни свиват "в ламбено шише" управляващите всеки изминал ден?И това е само началото!Май ще се окаже правоня, измислил стария виц за погребението на Тато, когато той казал:"Погребете ме в мавзолея до Димитров с *** нагоре, защото ще дойде ден да го целувате!"

113

СРАМ 2011

преди 13 години

Правилно! Скоро ще станем единствената държава без /живи/ пенсионери. Апропо, може смело да национализирате пенсионните фондове. Няма да има кой да ви осъди. Освен Господ, а той не прощава!!!

112

Червената помия

преди 13 години

Да направим груба сметка.Мъж, завършил средно училище на 19 години трябва да има 40 години доказан осигурителен стаж, за да се пенсионира.Тоест, ако е почнал да работи на 20 години и да се самоосигурява или да го осигуряват-на 60 вече има стажа, и трябва да работи за червен кръст още 5 поне, за да не стои гладен.Ако доживее до пенсия-ще се пенсионира.Ако не-държавата преглъща сладко-сладко внесените му парички и чака с нетърпение следващия, който от добър и спокоен живот няма да дочака пенсия..

111

МНого си тъп

преди 13 години

Как можа да напишеш това.От такива като теб ,,,трябва да ходиш да се лекуваш при психолог,не при психиатър.

110

Анонимен

преди 13 години

Защо никой не казва "Трябва да намалим бройката в парламента." На тази дребна и малоработна страна не са и нужни толкова депутата. Те не ходят на работа, но заплати взимат и заради такива като тях искат пенсионирането да става на 100 години за да лапат до последно. Всеки знае че голяма част от наистина трудещите се хора са изтощени още от 55, а до 65 са гроги. Само тези дето подпират бюрата са свежи.

109

Боко Тиквата

преди 13 години

Аз съм специалист по магистрали и по метро-или ще ви пратя всичките под земята,или ще си изкарвате хляба на магистралите-ако можете!Мухахахаха!