10

до 9

преди 13 години

Малко четеш история..

9

Анонимен

преди 13 години

Ако в западна Европа и САЩ забогатяваха така светкавично както в бившия соц,не знам какви пари трябваше да имат.Там поколения наред събират богатство.При нас всичко става в един живот--милионер ,фалит ,затвор....

8

свидетел

преди 13 години

Откраднал си нефта, па като го продал си и откраднал кинтите! Ей, по-голема кумунищина не беме видели. Путин бая си го е страх от евреина, та да го крие още 14г.

7

съдия

преди 13 години

Роман Абрамович къде е да го пратя за 30 години в панделата.Долу Челси.Горе Ман Ю

6

stalin

преди 13 години

путински комунизъм

5

до Елена

преди 13 години

Не можеш изобщо да сравняваш Ходорковски с останалите. Той е нещо като Илия Павлов или подобен от наша гледна точка.

4

Елена

преди 13 години

Ходорковски, Асанж, сума ти господа в Китай ще умрат в затворите по света и редно е да помислим защо. Е ли Хитлер вечен? Да, вечен е. Историята го показва всеки божи ден. Май е редно да помълчим щом си пазим кожиците. Момчето пред танка на Тянанмън. Кой някога ще узнае къде е?

3

Ивка

преди 13 години

Когато САЩ извършват престъпления срещу човечеството /Афганистан, Гуантанамо, Абу Гариб и т.н./ това е демократично, кагот Русия съди един престъпник това е недемократично:)))

2

Анонимен

преди 13 години

Няма човек отсам желязната завеса,който да отговори -защо в нашия лагер собственоста се подхвърля като горещ картоф...Зави ни се свят от следенето на движението на тая държавна собственост.И кой крив-кой прав-не е ясно,ама то целта е точно в това.И като се разбере колко са присвоили наглите,сетне как се изнамират тези пари,къде саааа...

1

Скалата

преди 13 години

така става с повярвалите че има промяна в СССР .. държавният кконтрол е толкова силен че имам чуството че предприятията се приватизират от държавата(в смисъл че си ги купуват обратно не че ги продават)