150

77

преди 13 години

До 168ХАХАХ, това ми хареса!

149

poohy

преди 13 години

Не само дактилоскопични отпечатъци, и ДНК трябва за да не гласуват с чужди карти. Тези двете съчетани с ириса - идеалното решение.

148

А БЕ

преди 13 години

А БЕ ХОРА НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ.БОЙКО БОРИСОВ Е НАЙГОЛЕМИЯ.ТОЙ ЩЕ РАЗБИЕ ГОЦЕ ОТВСЯКЪДЕ.

147

чико

преди 13 години

ако не за гинес,то поне половината са за златния скункс

146

Анонимен

преди 13 години

НЕ СЕ КОРЕТЕ ИСТИНАТА СИ Е АЧИК ДАЛАВЕРА. ДОКАТО БОКО СЛУШКА СВ.БАНКА И М. Ф.БОРД, ХИЧ НЕ ЧАКАЙТЕ ДА СЕ ПОДОВРИ НЕЩО ЗА НАРОДА . А Б.Б. СЛУШКА ,ЩОТО АКО НЕ СЛУШКА ДРУГ ЩЕ ПАПКА ОТ КОПАНКАТА НАРОДНА. ЧЕ затова остаова валидно само това:НАДЕЖДА ВСЯКА ОСТАВЕТЕ. ХА ТАКА -УМНАТА И ФНИМАТЕЛНАТА,,,,ЯСНО И НАПРЕЖ.

145

Усмивката

преди 13 години

До Чичиков. Не съм гладен-вечерял съм. Второ, ако бях червена пиявица - нямаше да гласувам за ББ, /за което вече горчиво съжалявам/. Трето, предишното показва, че кратуната ми е увряла /макар и късно/. При показните ПР акции само дето не се добавя " ... и ЛИЧНО другарят ББ".

144

Чичиков

преди 13 години

Ето още една гладна червена пиявица, на коята не може да иуври кратуната!

143

Усмивката

преди 13 години

До Анонимен 111. Казваш, че като се спре ограбването на държавата, тогава вече ще има пари за ... . Ами тогава по-скоро ГЕРБ да се маха, че да се спре ограбването на държавата. Гладна въшка доде се напие, много време минава. Големите строежи най-лесно дават възможност за далавера и затова се предпочитат. Силно съм "ЗА" да се изгражда инфраструктура, но да се преценят точно приоритетите. Като няма пари за пенсии, здравеопазване и образование, няма да има кой да ползва построеното.

142

янчото

преди 13 години

ни слагайти травестити

141

Уто

преди 13 години

В ада около българския казан не слагат дяволи, защото самите българи те теглят надолу, каза премиерът през януари по повод скандала с кандидата за еврокомисар Румяна Желева

140

...ТЕТКА ИЛИ НЕ....

преди 13 години

....ЩЕ Я СЛУШАТЕ ,ДРУГАРИ!..И ПРИСПИВНИ ПЕСНИЧКИ ДА ВИ ПЕЕ.....ПАК, ЩЕ Я СЛУШАТЕ!!!!ИМАТЕ ЛИ ИЗБОР...МАЙМУНИ ,ЧЕРВЕНИ????!!!!

139

Антоанета

преди 13 години

когато пишете коментар под снимка, внимавайте какво пишете.Това не е шевица, а Калоферска дантела.

138

Betuana

преди 13 години

mnogo si zle Anonimen, po dobre ne vzimai otnoshenie che se izlagash....

137

SILANCE

преди 13 години

Много хубава снимка,особено с тая усмивка на тетка!

136

АБВ

преди 13 години

Абе то че управляващите са гола вода,си беше ясно още в началото,но пак за сметка на това е весело със тях.не е такава скука.С толкова гафове могат да се класират в Гинес

135

Анонимен

преди 13 години

ГЕ(Й)РБер. Какво да му кажеш повече :))

134

Анонимен

преди 13 години

ХАХАХХАХА. Психоаналитик ли стана ? Каквото и да кажа за мекотело като теб, би било малко.

133

международник

преди 13 години

Да живеят всички 26-годишни международнички в ГЕРБ!Калинка, калинка, калинка ...

132

Анонимен

преди 13 години

Може би е така, обаче ако се вкара закон глупаците като теб да не могат да гласуват-тогава може би ще се оправиме. Докато НЕОБРАЗОВАНИ ПРОСТАЦИ като теб, малки хора хитруват на дребно, заради една грешка на езика в изблик на погнуса от липсата на сиво вещество в главата ти- няма как да се оправиме. Много си малък и умствено и духовно и финансово :))) Това остава за теб

131

Анонимен

преди 13 години

Някой Гербер може ли да отрече, че Бойко е бандит. Кой след 89г. можеше да направи фирма за охрана :))) ? Давайте минуси НО ЗАВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ ТИКВИ. Айде някой, който даде минус да каже, да отговори. Жалки сте !!!