180

Атила Български

преди 13 години

Усмирителна риза за такива като теб- сега и веднага!!! Историята и целият български народ прокълнаха *** унищожили България след 1989г. до идването на демократично избраното правителство на Бойко Борисов!!! Долни продажноолигархични национални предатели- проклети да сте!!!

179

Славейка

преди 13 години

ГЕРБ да си ходи! За смях станхме пред цяла Европа. Иначе можем да станем Китай на Европа. Хора без права, ниско платен труд, непоносими условия на работа, работно време по 12 часа дневно, песима здравна система, голям процент неграмотност.

178

minava6t

преди 13 години

абе прав прав ама ми се струва че сме извън пътя

177

От Европа

преди 13 години

Когато видите табела Европа,се обръщате на 180 градуса.Това е правият път.

176

Анонимен

преди 13 години

Дончев: На прав път сте, казват ни от БрюкселБрюксел : На прав пPът сте, Bи казва Дончев

175

bg

преди 13 години

dva mutanta tea li ste opravjat Balgaria gluposti toja ot djasno njama ezik na politik 4orbadjiite v Evropa baiganjovzi

174

Анонимен

преди 13 години

е стига с тея пътища бе и детски градини в софия хората са разочаровани от всички политици .

173

ДЕМОКРАТ

преди 13 години

След крадливата НЕ БЪЛГАЕСКА тройна коалиция съставена от ДС - Гоце,Бойковото правителство е мехлем за България - но до време...))) Ако сме умни - следващото правителство трябва да е ДЕМОКРАТИЧНО...))) Всички,много добре знаем,че единствената ДЕМОКРАТИЧНА партия в България е СИНЯТА КОАЛИЦИЯ,за която трябва да гласуваме...))) Ако искаме да живеем в СВОБОДНА,ЕВРОПЕЙСКА,ДЕМОКРАТИЧНА България и нашите деца и внуци да са щастливи - ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СК+ ! БОГ Е С НАС! АМИН ДАЙ БОЖЕ!

172

torro

преди 13 години

До ???? : Първо се обозначи като хората , после се чуди и накрая прогледни , защото пишеш глупости - къде е тази полицейщина ? Да не би да чакаш да те изкарат от вас с белезници , че да спреш да се учудваш .Както е тръгнало може да спреш и да се учудваш . Кой ли е сега наред след Румяна Желева , Цветан Цветанов и Калина Илиева да не направи известни в Еропа . Комай за това само има потенциал в ГЕРБ .

171

????

преди 13 години

Къде е видяхте таз полицейщина?! Спрете да повтаряте глупостите на позитанци. В една нормална държава , крадци като предишните първо няма да дойдат на власт никога, второ ще бъдат осъдениА престъпниците ще са по затворите вместо да дават интервюта............

170

Подобрение

преди 13 години

На *** им спрява парите поради корупция , на тези им викат малко харчите........

169

Анонимен

преди 13 години

Викаш, преди ГЕРБ не си плащахме под масата на лекарите, същите не ни убиваха заради мързел и/или некадърност ? Преди ГЕРБ, пенсионерите получаваха едни много високи и достойни пенсии ?

168

отново се питам..

преди 13 години

Черни или тъмно кафяви чорапи?! От Брюксел какво смятат?...

167

питам се...

преди 13 години

Брюксел ще каже ли дали съм на прав път...добре ли оправям комшийката или още може...?...

166

Бо

преди 13 години

до 178 може би си прав. Но докато се опитвате да изритвате ***, изритвате българите от България, обричате работещите да работят до края на живота си, а болните да *** без да получат здравна помощ. Да. Това е правилната държавна политика.

165

Бойкомраз

преди 13 години

БОйко се гаври с народа и това му харесва.

164

ГЕРБ

преди 13 години

Останаха няколко *** на власт, но скоро и тях ще ги изритаме, начело с Гоце.

163

Анонимен

преди 13 години

"На прав път сте, казват ни от Брюксел".....xaxaxaxaxaxaxaxaaaaaaaaa

162

Х

преди 13 години

На някои от коментиращите много им се иска да приобщят ББ към комунистите или да го представят като комунистическа марионетка. А той си е точно средноинтелигентен, средностатистически представител на територията, отличаващ се само с някой патологизирани черти на характера. Кои точно е ясно, но ще се дефинират гласно едва след като бъде изритан с дюдюкания. От кого? От Станишев, разбира се! Малееее, Биби! Станишев - много гаден, бре! Смях! "Нашият" път, отново се оказа най-прав! Макар с дупки!

161

до171

преди 13 години

спешно си за петият