42

Булахса

преди 13 години

Не, не е съвпадение виж и ХАЗАРСКИТЕ фамилии . Тия загробиха Русия . Аз не мразя Русия нито руснаците . МРАЗЯ РУСКАТА ПОЛИТИКА СПРЯМО МОЯТА СТРАНА .НИЩО ХУБАВО НЕ СМЕ ВИДЕЛИ но не вярвам руският народ да е виновен за това

41

Dino

преди 13 години

Екатеринбург е котилото на евреите в Русия,както и Одеса в Украйна.Голямо зло са евреите,но Путин и Медведев,не са Елцин и Горбачов.Последните дадоха богатствата на Русия в еврейски ръце.При сегашната власт номерата минават по-трудно.Примери-Березовски,Ходорковски.Искам същото и в България.

40

Русская

преди 13 години

Когда господин Ходорковский клал себе в карман о народе и России мало думал, а теперь вдруг стал патриотом

39

БАЧКАТОР

преди 13 години

Тия дето си ги изброил Абрамович, Сечин, Ходорковски и т.н. не знам дали са престъпници обаче до един са ЕВРЕЙЧЕТА-МИЛИАРДЕРЧЕТА , дали е съвпадение или закономерност? Май слуховете и книгите за ционизма не лъжат! И в тоя ред на мисли браво на Путин! Да е жив и здрав да ги тъпче по затворите, защото те са *** , съсипващи руския народ.

38

bg

преди 13 години

Tova bi bilo golem rezil za Rusia.

37

Анонимен

преди 13 години

Т'ва лафове на джуджетата ли са ?

36

Анонимен

преди 13 години

Бъркаш. Мразим Русия, защото обичаме България. Нищо хубаво не е видяла България от Русия/СССР.

35

болшевишки промити м

преди 13 години

Дотук не видях НИТО ЕДНО обективно мнение ... Едните мразят Русия, защото обичат АмерикаДругите мразят Америка, защото обичат РусияИ двете постановки са *** и необективни. В Русия НЯМА и НИКОГА НЕ Е ИМАЛО демокрация, НАЗНАчЕНИЯ Путин си прави каквото си иска, защото руснака не е дорасал да си избере президент по демократичен път, а които смята че Ходорковски е престъпник - защо не се запита не са ли престъпници и Дерипаска, Абрамович, Сечин ? Или престъпника е този който Путия (новия Сталин) посочи ? ... болшевишки промити мозъци сте вие ...

34

тж

преди 13 години

Няма по голям крадец-мошенник и лицемер в света от Путин.Има над 100 милиярда долара в личната си сметка и недвижими имоти в чужбина.

33

Патриот

преди 13 години

движението "Отбрана" това новото проектче на сорос ли е, да не придобие кафяфо *** цвят ,като оранжевата му революция!Путин може да не е светец но щом *** и западните мухали скачат срещу него значи им е бръкнал някъде с нещо,което е винаги добро дело!

32

кгб

преди 13 години

Каква еврейска физономия има само този,направо си е за затвора ,при това без присъда.. Путин ми е по симпатичен,по външен вид,макар и човек на КГБ. Жалко само че този режим съсипа живота на много поколения хора.

31

Безпристрастен

преди 13 години

"Висок човек -или пехливанин ,или какаванин"Ти сигурно не си " пехливанин"

30

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

***...

29

Анонимен

преди 13 години

Не може защото ще се простят с живота си.Шайката еврейски банкери управляват Америка.

28

"Вымпель"

преди 13 години

Ето отново се разчурулика един класически пример от патологията - СТРАНДЖ***ТА. ***, зъл и откачен. Проси си боя, накрая ще си получи заслуженото. Мазохист! *банный в рот!

27

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Да ти е сладко!...

26

ЖИЖИ

преди 13 години

до сранджата! От твоята уста , освен л.*** нищо друго не излиза!

25

не е вярно

преди 13 години

Много се бъркаш!Бербатов е гениален играч и свестен човек,постигнал всичко с труд и качества.А Путин е КГБ-беец,вършил мръсотии и машинации,забогатял чрез силови методи и интриги,използвайки неправомерно властта!Несравними са!

24

Анонимен

преди 13 години

О гламав, ти пак ли избяга от психиатрията?

23

до странджата

преди 13 години

не!