744

ico33

преди 13 години

да прав си ..в другите бивши соц .държави излязоха по умни от нас...не си разбиха и ограбиха селското стопанство и преватизираха на свои хора печелившите заводи..а използваха разумно това което беше постигнато през социализама

743

ico33

преди 13 години

аз не си падам по комунизма ,но на всеки средно интелигентен и виждащ по далеч от носът си българин му е ясно ,че през последните 20 години политиците така нагло ни лъжат и градът,че повечето бивши комунистически политици биха се засрами ли....така,че народе спри да се заблуждаваш няма БСП ,ГЕРБ СДС,ДПС,всички играят заедно далаверите си и са за затвора ...повечето. ние сме си виновни ,че си търпим и пишем тук само ..включителнно и аз:) честита ви коледа:)

742

Червената помия

преди 13 години

Прод.на 803.Да изразходваш всичките пари за строеж на магистрали и метро, от които пряко се прехранват не -повече от 3000-4000 човека, а печалбата отива в чужди фирми, като пренебрегваш БАН, университетите, докторите.Да дадеш безумно много пари на МВР за подслушване, а другите да се върнат 60-70 години назад в развитието си, това ли наричаш добро управление?Аз не вярвам в МВР да са толкова некадърни, че да не могат неопровержим обвинителен акт да направят, просто така им се диктува отгоре !!!

741

Червената помия

преди 13 години

790, вярваш ли си на това, което си написал, или го пишеш по силата на служебните си задължения???Аз видях само бутането на рибарски бараки и на едно бунгало, което е на земя ДАДЕНА ЗАКОННО по онова време за селскостопански нужди.А закона позволява на такава земя до 30 квадратни метра сграда, ако не се лъжа.Къде видя да се бутат 2 и 3 етажните вили от веселото село?Колко човека имат полза в конкретния момент от строеха на магистралите?Бас ловя-не повече от 3000 човека от кариерата до валяка....

740

Просто Българин

преди 13 години

ГЕРБ - Генерал *** Репупликата - Борисов....

739

Българин

преди 13 години

792 - ами срам ме е. Срам ме е, че сънародниците ми се гордеят, че са под безпрекословната власт на личност като Борисов, че се радват, когато са тъпкани, унижавани и ограбвани, че са толерантни към тия които ги грабят, убиват и подяждат децата им.Срам ме е дори, че за накои хорица най-ловкият прийом в един интернет-спор е да откраднат ника на опонента си, за да пишат своите глупости от негово име, както последният т.нар. "Българин", писал преди 4 часа.Първото е овчедушие, второто непочтеност

738

лай-лай кучка

преди 13 години

Дянков нали ни успокояваше,че ще сме цъфнали и завързали 2011г.,уж излизаме от кризата,а то какво излиза - пак със затегнати колани..баста !

737

Василев

преди 13 години

Защо в България има толкова нагли червени *** и слуги???В другите соц.държави също са имали червени подлизурковци, но в един момент са се разкаяли и осъзнали???В България ги лъжат и крадат , и получават подкрепа на изборите!!!

736

наблюдател

преди 13 години

Физиономия на" напърдян ***" Браво много подходяща снимка. Гъзобрък -ха ха ха

735

патриот

преди 13 години

Ти си с болен мозък щом така разсъждаваш. Слепи ли сте или важи максимумата " я не сакам да ми е добре ,сакам на Вуте да му е зле"Акъл море ,глава шамандура и в нея патки плават.

734

Анонимен

преди 13 години

Ти си истински гражданин на България

733

ХАХАХХА еУ ОБЗЪРВЪР

преди 13 години

ХАХАХХА еУ ОБЗЪРВЪР ГРЪНЦИ Въпросния ЧЕРВЕН *** обзървър е издание на ВАЦ! СТАТИЙКАТА Е НАПИСАНА ОТ НЕКОЙ СИ ВЕСЕЛИН ЖЕЛЕВ СПЕЦ.***.НА ТОШОВИЯ В.ТРУД В БРЮКСЕЛ!!!ДНЕС направо избихте рибата с простотия и червена кал навръх Коледа.ПОМИЯРНИЦИ!!!

732

До790

преди 13 години

Много точно казано!***(престъпниците) нека си лаят

731

олеле

преди 13 години

явно си мисли че никой не помни какво е било... че то пожарната по онова време беше военизирана , ако имаше някакво такова нещо в рода си, дето сега се развява насам-натам, в пожарната нямаше и да го пуснат носа ди си покаже....пълни глупости и измишльотини, за тинейджъри, дето не са били родени по онова време или зь шьнсуьр дето им я замаян мозъка, като на повечето дето се плюнчат тук ллл

730

социалист

преди 13 години

какъв българин сте вие ? срамувал се от хората с които живее , нали хората са държавата ? дали симпатизират на сдс , бсп , атака или герб или друга политическа формация , те живеят тук и имат това право . всъщност , вие сте средностатистически българин КОЙТО НЕ ЗНАЕ КАКВО ИСКА , НО ЗНАЕ КАКВО НЕ ИСКА , БЕЗ ДА ЗНАЕ ЗАЩО НЕ ГО ИСКА и на когото все другите са му виновни . явно причината да не се разбирате с другите е у вас .

729

дзвер

преди 13 години

Какво страдаш бе,че не ти е дал пари на ръка ли?Или да те вози с кортежа.Ако не е тази коледа да не би Боко да даде пари за тези деца.Че Боко е във властта от толкова години-що не направи нещо по въпроса.И тази година фонда за лечение на деца в чужбина е икономисал пари.Това значи ,че пак някои деца бавно умират.Ясно ли ти е ***.

728

Гражданин за ЕРБ

преди 13 години

Само Бойко ще оправи България, резултатите вече се виждатзапочваме лека полека да ставаме нормална държавапрестъпниците вече се арестуват, а не се канят на кафенезаконните имоти се събарят, заменките спряха, строи се инфраструктураспира финансирането на хрантутниците от БАН, корумпираните лекари се следят изкъсо, постепенно се възстановява законността в държавата.За съжаление това никак не се харесва на някои хора - отпора е жесток, плюенето непрестанно.но ГЕРБ ще успее, народа е с тях.

727

Copy

преди 13 години

бесни са, сън не ги хваща, крадлив Костов, бившите червени далавераджии, Вальо топловци, Доган Сарайски, Масларовки, Мургинки...спряха им кранчето, снимат им имотите, карат ги данъци да плащат....лошоо, народа ги изрита с мощен шут на изборите, далече от сладкото кокалчеи още по-лошо, че няма надежда да се върнат, колкото и да се пенятзащото народа вече поумня, съди по делата, вижда че ГЕРБ работи за държаватаТова ги вбесява, газ пикаят, кръв ***.А аз съм толкова щастлив :)Весела Коледа!

726

Анонимен

преди 13 години

Заради Първанов ще страдаме още много Това е *** червена селендурска Правими БГ коледа с нашите пари а ходи на съфарита за хиляди левове

725

ха-ха-ха

преди 13 години

Премиерът Бойко Борисов призна, че когато е завършил училище е искал да следва международни икономически отношения, защото е била престижна специалност. Той сподели, че за последен път си е дал кураж с думите последните ще бъдат първи", когато след 11 клас са му върнали документите за кандидатстване. Една вечер баща ми си дойде и каза- сине, не трябва да казваме на ***, но заради дядо ти няма как да кандидатстваш". Аз исках да уча нещо по-различно, но тогава ми разрешиха само за пожарната