397

Анонимен

преди 13 години

Ами чети новините,защо четеш и коментарите?! Пък и участваш тях, а после-***! Който е безгрешен, нека пръв хвърли камъка...

396

Анонимен

преди 13 години

селяните искат да стнат граждани и гражданите как да станат селяни

395

Анонимен

преди 13 години

да пуснат още реисоведа да се изнесат,че ми се кара през деня без задръстване

394

Анонимен

преди 13 години

''Тръгнали в последния момент задръстиха Автогара-София''кога тръгнат миналата седмица ли? когато си на работа как да тръгнеш?

393

michel

преди 13 години

Винаги съм се чудил що за *** коменират под статиите в новинарските сайтове? От новата година смятам да заменя четенето на новинарски сайтове, форуми и блогове с вестници и списания, защото там няма коментари под статиите. Добрите стари вестници - чиста информация на хартиен носител. Четеш си вкъщи на спокойствие. Коментарите ги пускат само бабите и дядовците по седенките пред блока.

392

fn

преди 13 години

Ima neshta na koito ako ne se nauchish kato maluk,sled tova veche e kusno- vuzpitanie ,chest i dostoinstvo"Boklutsi" ima navsiakude, samo deto niakoi sa s novi dreshki i si misliat che veche ne mirishat:D

391

Анонимен

преди 13 години

По твоята "логика" в Германия трябва Берлин да е 30 000 000,и още пет града да са по 10 000 000!!! Цялата индустрия да е съсредоточена там,а малките населени места да загиват бавно!? А при положение,че никой не те е обиждал,епитетите "***"и "задръстени" ги запази за себе си!

390

RENEGAT

преди 13 години

SOFIA E KENEFA NA BULGARIA I E TOKOVA GROZEN I MRA4EN GRAD 4E MERSI DA JIVEA V TOZI KLOZET VSE EDNO SAM NAI GADNOTO GETO NA ZEMQTA KATO KOSOVO. BULGARITE S PROSTIAT SI MANTALITET NE 6ENGE NI6TO NEMA DA VIIDTE ZASHTO STE S NAI DOLNIAT I GADEN MANTALITEV SVETA ,6TE STE NI PRISLUGATA NA BOGATITE EVROPEICI-NALI ZAOTVA VI VZEMXE V EU DA NI ROBYVATE BEZ PARI OFICIALNO. I DA VI 4YKAME

389

читател

преди 13 години

до 454 и другиИма ли още хора които помнят за "жителство"?Смешно е да се делим на софиянци, варненци и т.н. Когато за Европа тръгваш с една лична карта, само *** могат да мислят за жителство.Свобода на движението на бизнеса и хората - това е основата на прогреса, както материалния, така и културния и духовния.Само задръстените още мислят за ТКЗС-та, колхози, фабрики... Човек отива при работата, а не работата при него. И когато е свободен и има избор, има и просперитет.

388

Анонимен

преди 13 години

Иво,в момента и Пловдив,Варна,Бургас,Русе и Ст.Загора са спокойни-100%гаранция. През делниците и там е лудница,аз постоянно пътувам и виждам! Навремето почти във всяко село имаше препитание-ТКЗС или цех,филиал на някой завод! Това,както и жителството задържаха хората по селата. Сега няма нищо,по малките градчета и селата останаха само старци и ***,а големите градове се пренаселиха! И то при положение,че и там много хора са без работа. Напълно умишлено се обезлюдяват цели области в България!

387

артемида

преди 13 години

Ти дори не си прочел какво съм написала, но бързаш да хапеш. Какви благинки? Да живееш в София, според теб благинка ли е? Не, благодаря. Отдавна не е. Отделен е въпросът, че не съм нито в София, нито в България.

386

Анонимен

преди 13 години

Мъж пострада в меле в Студентски град на Бъдни вечер...a stranici s selandyr6tina ima ve4e mnogo

385

Анонимен

преди 13 години

Мъж пострада в меле в Студентски град на Бъдни вечер

384

до 448

преди 13 години

Нашественици в собствената си страна леле колко грозно звучи...колкото ти имаш право да си в София толкова и всеки друг Българин като сте алчни и си прибирате всички благинки при вас ще има наплив няма начин!

383

артемида

преди 13 години

Весела Коледа и на теб Николай. Дано Новата Година донесе много добрини на всички!

382

артемида

преди 13 години

Жителството не е спирало хората, но ще ограничи до голяма степен наплива. Нашественици винаги ще има, но ако са малко, картинката ще е по-добра. Иначе си прав/а за това, че е енобходимо да се вложат пари и в провинцията....

381

артемида

преди 13 години

Какво общо може да имат личните проблеми с темата тук, не зная. Аз самата отдавна съм извън България, но истината е, че София вече не е прекрасен град. Не зная доколко имаш база за сравнение с други градове, но мисля, че си прекалено субективен или просто и ти си един от пришълците в столицата. В такъв случай, е нормално да ти се вижда прекрасен.

380

do 440

преди 13 години

Жителството не е спирало хората бре умни СОфиянци сключваше се договор с Община София и пак си работеше в най-голямото село!Като не искате селяни в София спрете да наливате парите само в един град всеки ден гледам оня селянин от банско да реже по 5 ленти какво построихте в провинция ,че хората да си стоят там!

379

Dara

преди 13 години

Голям смях с "Деси" :DСъмнявам се да е реална личност, по-скоро някой се гаври с този форум. Но като цяло не е никак далеч от реалността...

378

МИТКО

преди 13 години

КОГАТО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ ВИДИТЕ ВРЕСЛИВИЯ ЯНЕ ЯНЕВ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА,ОБАДЕТЕ СЕ И ГО ПОПИТАЙТЕ В ЕФИР,ДАЛИ НЕГОВАТА ПАРТИЙКА РЗС ВКЛЮЧВА В СВОЯ ПРОЕКТ ЗА НОВА КОНСТИТУЦИЯ (ЗА КОЯТО ТЕ МНОГО НАСТОЯВАТ!) САМОСТОЯТЕЛНОСТ НА ОБЩИНИТЕ,И КОЛКО ГОЛЯМА ДА Е ТЯ?? ТОВА Е БИЛ ОСНОВЕН МОМЕНТ ОТ ТЪРНОВСКАТА КОНСТИТУЦИЯ,НАПРИМЕР,ЛИКВИДИРАНА ОТ КОМУНИСТИТЕ ПРЕЗ 1947 г.... САМОСТОЯТЕЛНОСТ НА ОБЩИНИТЕ ОЗНАЧАВА РАВНОМЕРНО РАЗВИТИЕ НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА И ИЗЧЕЗВАНЕ НА РАЗЛИКИТЕ МЕЖДУ СОФИЯ,ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО.