35

НЛО

преди 13 години

ЧЕ ИМА И ДРУГ ЖИВОТ ТОВА Е ЯСНО НОУЧЕНИТЕ ДЕЙСТВАТ МНОГА БАВНО И НИКОГА НЕ КАЗВАТ ИСТИНАТА ЗА ЕКСПЕРИМЕНТИТЕ С ХОРА.

34

Загрижен

преди 13 години

Абе вие журналистите на начално училище не ходите ли?Там в математика, имаше май такъв предмет... се дават едни общи сведения за поредността на числата."...няколко милиарда, а може би и милиона, години..."Или ви плащат на дума и като се чудите как да разводните преписаната информация стават тези гафове. Да се освободят некъдърниците по най-хуманния начин с разстрел!

33

???

преди 13 години

i tova li sa TOLKOVA vajnote otkritiq? Globalnoto zatoplqne <--- tova otkritie li e? WTF hora vurtime se na 1 i sushto mqsto 120 godini veche.

32

Перничанин

преди 13 години

КОуеуото е открито от Ауди.

31

Анонимен

преди 13 години

Платена статия. Особено последното "откритие"

30

Гошо Тъпото

преди 13 години

Не са посочени...върховите постижения на Кривунделската академия на науките.По съществените са;Относителноста на слузестата плесен през Мезозоя иПланетазималите на плехблендата на Проксима Кентавър.Ако някой се интресувапо подробно да ме ...търси на интерфейса,или на сателитния... видеотелефон.

29

ako imash 100 marki

преди 13 години

sled kato puskat mitnick ot zatvora, v purvoto interview go pitat: And it's all about the money? Yeah, it's all about the money! otgovor... nikoi nisto ne otkriva. Edva li tova unikalno nesto 4ovek e suzdadeno za da raboti, plasta danuci i ocelqva... ama prostiq 4ovek kato si misli 4e vse nqkoi mu pomaga i pravi nesto za negovo dobro...

28

От София

преди 13 години

До Методи постинг 24. На теб ти е смешно,може и да си имал неприятности в Перник.И аз имах подобно мнение за перничани преди време.После стана така,че имах възможност дълго време да ги наблюдавам и да контактувам с тях.Тогава ме досрамя за това,че под влияние на вицове и чужди приказки съм мислил лошо за тези хора.Граовецът е интересна птица - не е глупав,не е страхлив,дори не е злобен,както си мислят някои.Просто хората там дълго време са патили от какво ли не. При други условия биха преуспели.

27

До № 32

преди 13 години

*** 32, попрочети малко, започни с 31. Виж кои са Басов и Прохоров и за какво са получили Нобелова. А ти със своя антирусизъм *** знаеш ли къде? На майка си ....

26

Гошо

преди 13 години

Статията е интересна. Радвам се, че биологията, астрономията и космогонията са намерили своето достойно място. Е, някои фрази като "Накрая третата група клетки се оказват молекулите на РНК..." ми приличат на "Бръз превод от френски" - "...цял покрит с куршуми, пронизан от прах...". По-прецизно превеждайте, моля!

25

срам смех срам смех

преди 13 години

Лелеее, и индийците ли почнаха да поръчват ишлеме при нас - и Китая поскъпна спрямо Кенефландия - тъжно, тъжно та смешно...

24

Анонимен

преди 13 години

Интересно кое от откритията е на великия братски Руски народ и невероятната им наука възхвалявана от хиляди балъци по тия земи.

23

до 30

преди 13 години

За лазера малко си се пообъркал - той е разработен през втората половина на 50-те години.

22

Анонимен

преди 13 години

Хах да бе,за 6 години война (2рата световна)са изобретени реактивният двигател,лазерният лъч,атомното оръжие и още сума ти неща,пък за 70 години след това-нищо.Крият,мама им ***,само чакат войната да почне,та да ги изкарат на показ!

21

Iskren

преди 13 години

13 Нобелист Ot zlobar,ne moje da proizleze NISHTO!

20

Томов

преди 13 години

За съжаление науката е безсилна пред общественото мнение. Тя използва методология, която установява истината. Когато обаче истината не се харесва на обществото, се получава конфликт и науката винаги губи. Като в случая с глобалното затопляне. Ще минат години и хората ще приемат по трудния начин този факт. Нещо трябва да се промени в обществото.

19

Оле!

преди 13 години

Хубаво, но този уред направил ли е НАУЧНО ОТКРИТИЕ на десетилетието? Разбирам чувствата ти, но темата на статията на списанието е за това, а не за шанса някой от държава не-велика сила да конструира уред, който РАБОТИ по-добре от американските.

18

Анонимен

преди 13 години

Нещо май напоследък изглежда повечко като глобално застудяване.

17

Методи

преди 13 години

Публикацията е поръчкова и нарочно пренебрегва най-важния факт в човешката история - люлката на човечеството е мястото където сега е Перник. Първите хора там са открили коуеуото, хуеба, гоуфа и много други неща които сега се приписват на разни откриватели. Всички умове на човечеството имат роднини и произхождат от древни пернишки родове. Тази истина упорито се прикрива от световната конспирация. Но един ден истината ще блесне и Перник ще стане столица на световната наука.

16

вай-вай

преди 13 години

Не е доказано,че от пожарникар може да се създаде министър-председател.В момента се правят все още само тестове.