7

Боби

преди 13 години

Това е един от любимите ми автори,той пише трилъри.Ако не ви допада,може да четете нещо друго,никой не ви кара насила.Почти не съм пропуснала негова книга,и единствения коментар от моя страна е,че последните 3-4 години стана малко комерсиален като заложи на количеството,а не на качеството.Поради този факт,романите му вече не са толкова завладяващи.

6

Анонимен

преди 13 години

А бе, Дидо, къде в постинг 3. виждаш нещо лошо за автора на книгата? Първо изтрезней, после се изявявай по форумите!

5

до 4

преди 13 години

Честито Рождество!И в един такъв светъл ден,който може да се счита за рожден ден на всички люде,вие продължавате да се джавкате....Не е лошо че е написал човечецът книга,лошото е че се пишат вече само такива книги и младия читател остава с убеждението че такъв е правилния живот.

4

Дидо

преди 13 години

До #3:Ти първо вземи и прочети някоя негова книга и после критикувай.Има си талант човека,пише,че и пари прави.Ти к'во си имаш?

3

Няма да се учудя

преди 13 години

Като гледам какви простаци правят кариери и трупат милиони по възможно най-нечестните начини през последните 65 години в България, пък и какви носове са навирили, няма да се учудя ако и тук някой превърти и почне да се прави на такъв "Учител" като в този роман. Има и много комплексари, нищо чудно и някои от тях да мечтаят да дават такива "уроци". Боже, пази България и нормалните хора в нея, доколкото са останали такива!

2

НиК Каргонски

преди 13 години

Баа Пено,тоя човек пише само ...бестселъри и ти я наричаш...гадост.Представямси,ако не напише...бестселър,какво чудо щеше да е;Квазимодо ряпа да..яде.След тази...хубава реклама,която направи на книгата,на мен остава само да я препоръчам на българската...публика.Купете я,защото е....бестселър;не сезнае следващата,какво ...квазимодо ще е.

1

баа Пена

преди 13 години

По-големи гадости нема ли??