32

ринго

преди 13 години

ами като не могат наште пехливани да ни зарадват поне ни радва Станка макар че борбата бокса и щангите не са типични женски спортове.Все едно мъже да играят художественна гимнастика..смешно . Те жените искат вече и гвардейки да стават така че кой знае

31

Анонимен

преди 13 години

А теб кой те издържа - може би *** от магистралната икономика.

30

Анонимен

преди 13 години

"Българки чрез измама отвличани в Косово22.12.2010 13:26В Албания им взимали органи "За тази новина защо са забранени коментарите?

29

Крушаре

преди 13 години

Станка заслужава. Браво!

28

до 1

преди 13 години

Отвори душата си и Благодари на Бога че имаме такива сърцати Българи и Българки. Благодари им че са успели за Славата Божия и Славата на България.

27

Калин

преди 13 години

селяндурщина ..

26

Калин

преди 13 години

манталитет на дериват .. златно момиче .. ами хубаво а *** .. подкрепяйте спорта .. подрепяй те Златева .. и млади хора като нея .. траябва ли да набивате в главите на общество..подобни класации.. от които никой не се интересува? може само субектите в федерациите и организаторите .. " едни светли такива"

25

Анонимен

преди 13 години

браво Станке.абе тая дали някой смее да я оправи.че го разнася кат куче кокал.

24

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Искам да се сборят Станка Златева и Георги Първанов!... , а аз със Зорка...

23

Фред Астор

преди 13 години

Нали сме пазарна икономика,защо трябва да ги издържаме?Да си изкарат пари от награди и спонсори и да ги харчат както намерят за добре.Това министерство на спорта трябва да се закрие и освободенитв средства да се дадат за образование.Начина по който сега се издържа спорта е останал от времето на "Студената война",време е за реформи.

22

Киро

преди 13 години

С държавни пари и тото за спортистите успехите са си направо мижави, ама я спортистите да останат без парите от държавата подобно на парите орязани за учените от БАН и университетите.

21

стига

преди 13 години

Престанете да съскате!!Един човек е постигнал успех и в негова чест се е свирил Българският химн и се е издигнал родния трибагреник!!Злоби комплексирани това ,че държавата не е нормална и не отделя пари за наука е лошо,но това не ви дава право да зачеркнете с дебелата черта успехите на другите!!Браво на Станка,трябва да има още спортисти като нея,без значение в кой спорт са!

20

рамбо

преди 13 години

Много е жалко за спортна нация като България, че в момента спорта е доведен до това дередже, че да избира жени - пехливанки и щангистки за спортисти на годината! Ако някой се възхищава на напомпаните и мускулести мадами ,това е друг въпрос, но за мен това е извращение на природата

19

1

преди 13 години

Много се подразних на снощната обида - Спортист на годината. Бях сигурен, че Футболист на годината е дъното, но съм грешал. Толкова слаб сценарий и режисура като вчера наистина не бях гледал. Като се почне от абсолютно дървените "смешки" през откровено неподходящите водещи до недоизмисления начин на връчване. Всяко връчване ставаше на 3 метра от микрофоните. 2те страни си разменят благодарности а водещата подканя това да стане пред микрофоните. Идилия Музикалните изпълнения бяха достоен завършек на шоуто. Какъвто ни е спорта такива са ни и наградите. Обидно е някак........

18

Киро

преди 13 години

Държавата трябва да спре милионите за спортистите и те сами да се издържат подобно на учените от БАН.

17

топа

преди 13 години

ох баня,оох кеф,селската баня гуулям кеф

16

Фред Астор

преди 13 години

Ще им се радваме когато започнат да се издържат сами,от спонсори и награди.Докато ние ги хрантутим с пражоли а те служат в пехотата на КДС и ни бият с бухалки ,никаква радост.Особено пък на този травестит как да му се радваш,и 100 медала да вземе българите по света пак ще ги е срам да казват от коя държава са.Трябва да се спре издръжката на тези неатрактивни спортове,които не са на самоиздръжка.Да се направи така както е в Канада .ако печелиш от билети и реклами,дишаш ако не ,умираш.Време е мутрите от борбата ако им стиска да се преквалифицират в бойци в "Свободен бой",там има публика ,има и пари.Време е на борците да им се спре издръжката от държавата ,защото така подхранваме кадрово пехотата на КДС.

15

Булдозера

преди 13 години

Къде,къде по-красива гледка е някой космат мъжага порозово трико, който скача и се увива с лента окобозадниса си ! Гледка, коятобипривбякла много зрители и почитатели от типа на Ватмана или Азиско.

14

фергюсън

преди 13 години

ИЗБРАН Е НАЙ-ДОСТОЙНИЯТ СПОРТИСТ!!!! ВИЕ ДА НЕ БИ ДА ИСКАХТЕ НОМЕР 1 ДА Е БОЖИНОВ И НИКОЛЕТА!!!

13

Анонимен

преди 13 години

Кой го грее от тия тенекии "медали"? Много важно, че някаква пехливанка гътнала друга сбърканячка и родата я гледала! Само ненормалник може да изпитва удоволствие от гледката на тая гнусотия - жени да се борят.