560

Пламен

преди 13 години

В/И грешка.Щракнете с десен бутон по иконата на Skype в лентата на задачите и посочете "Изход". Пуснете повторно Skype. Свържете се с "Поддръжка", ако грешката продължи. ЗА СЪЩАТА ЛИ ГРЕШКА СТАВА ВЪПРОС ?

559

emilqna

преди 13 години

zamen e mnogo bedna ati kakvo misli6 4e e mizerna

558

Никито

преди 13 години

Скайп се оправи :).Даже и новата версия ;).

557

K

преди 13 години

Чак не мога да повярвам, че тия ***, които не могат да си напишат името без грешка ползват високотехнологичен софтуер. Как са доживяли до тая възраст? Защо няма строителни войски за тия. А едно време имаше интернет общество, което се самопочистваше от бацили

556

Анонимен

преди 13 години

новата версия на скайп е абсолютна боза!!!!

555

y

преди 13 години

Много сме се разглезили, някаква си програмка се развалила и всички почват да говорят за "кошмар", "рухване" и т.н.

554

Mitko

преди 13 години

A sega bez Skype kak shte se chukame s madamite na kamerite, a?:(:(:(

553

питане

преди 13 години

защо пишеш глупости?????

552

Administrator-Skype

преди 13 години

Поради изключително големия брой абонати в Skype, вече наброяващи 800 милиона, нашият сървър изпитва сериозни затруднения. Сега стартирахме кампания за изтриване на неизползваемите скайп акаунти. Изпратете това съобщение до поне 15 от абонатите си, които са на линия, за да ни покажете, че сте активен потребител на Skype. Aко не го направите до 2 дни вие ще бъдете определен като неактивен Скайп потребител и вашият акаунт ще бъде замразен за неопределен период от време!

551

Nik

преди 13 години

Аре щом лъжа, пиши Skype 2010, изтегли си версия от първото дет ти попадне пред очите и си бери грижите с вируса, дето антивирусните още нямат база данни за него, камо ли да го оправят.За новините не ми дреме, пиша щот вече трима клиенти чистя от снощи, дето са помислили, че не им работи скайпа и са лапнали файла.Не искам мерси за инфото дет го давам на всички батка, ама ти май не си много умен.

550

Анонимен

преди 13 години

Ъъъъ мошоле??

549

DrGonzo

преди 13 години

спря скайп връзвайте въжетат на полилейте!!!!!Баш ме брига, че един ден не мога да вляза в някякъв си чат :PPPP да не беше тази повсеместна паника нямаше и да разбера че е имало проблем.

548

Анонимен

преди 13 години

Работи, но не на всички и не както трябва.

547

jsm

преди 13 години

Айде бе,бабите ви все по скайп са говорили!

546

NoName

преди 13 години

Намене уж ми работи, но като започна да си пиша с някой получавам съобщенията с 5-10 минути закъснение след като са изпратени. А като си влизам от телефона през WAP в скайп ме вписва без проблеми и си получавам съобщенията веднага. Такаче само компютрите немогат да се вписват едни въобще, а на другите им прекъсва. Аз до днес на обяд неможех въобще да се впиша. Това е от мен. Надявам се да го оправят по скоро. Весели празници на всички ! Чух, че до 2-3 часа можеби ще го оправят напълно.

545

сас

преди 13 години

РАБОТИ ЛИ СКАЙПА

544

NRC

преди 13 години

i s koi si pishesh tam sam li ? :D

543

Ха ха

преди 13 години

Аз пък от години си карам на oovoo и нямам ник'ви грижи. *** Skype !!!

542

anonimen

преди 13 години

moq ne raboti ty se vky4i ty se izklu4i ! koga nai posle shte go upravqt!

541

ха

преди 13 години

Току що си включвам лаптопа точно защото ми трябваше скайпа.И рестартирам ли рестартирам,викам си бе кво му има на тоя скайп даже за преинсталация се замислих.Сега стоплих вече!