193

qwerty

преди 13 години

Любители... хахахахахха:)

192

брокера

преди 13 години

който бърза далече не стига.

191

Дражко

преди 13 години

Мдааааа.......Колко ли ще им платят мошениците от застрахователните компании?

190

варна

преди 13 години

Тези са кореняци софиянци

189

Анонимен

преди 13 години

днес минавах оттам, поправяха мантинелите, бързо реагираха :)) само дет замалко да се набием още 5 коли, а карах със 70

188

марко-1

преди 13 години

в 6,20 -2с. и лед,бая лед

187

българска работа

преди 13 години

Харесва миХаресвате Верижният въргал на бул. "Брюксел" в снимки.Не харесвам Добавете коментар Страница на администратор ГрешкаВие и 288 други харесвате това.288 души харесват това.

186

abl

преди 13 години

basi horata

185

хихихи

преди 13 години

Виновна е Тройната коалиция, ако не вярвате, питайте Боко :)))))))))

184

Zeleno choveche

преди 13 години

Напълно съм съгласен с теб, с едно малко изключение. Представи си, че срещу теб идва товарен влак, ти ще седнеш да го обвиняваш и да му се сърдиш, че не спира или ще се дръпнеш да не те размаже и да си спасиш живота. В случая не е опесъчено явно има виновни за това ама ти кво ще мреш ли тогава, ще намалиш като разумен човек и проблема изчезва. Те и с 40 km\h да са карали като е много за ситуацията значи е с несъобразена скорост, или кво ще протестираме прещу непочистването като се пречукваме.

183

дсдас

преди 13 години

сигурно пак някой с черен джиБ е решил, че е с предимство и от там лудница...а и за къде бързат, при положение, че половината полети са отменени така и така....

182

реалист

преди 13 години

точно така Nobody, предположението, че са карали със 130км/ч е идиотско - нямаше да могат да им съберат кокалите... много писачи се извъдиха, явно никога не са попадали в подобна гаднярска ситуация. Мъглата ясно, но защо поледицата не беше обработена - при ясни сигнали, при обаждания - за да се обадят таксиметрови шофьори,правете си извода колко е било заледено,а обработката е проста, ноооо.. проверяващите от инспектората ги боли фара,съмнявам се дори да са отишли до моста. ДАНО НЕ ВИ СЕ СЛУЧБА.

181

az

преди 13 години

***, къде се силят в тази мъгла!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Бързат... към гроба!

180

nekoisi

преди 13 години

Сутрината минавах по булеварда някъде към 8.30, явно е било малко преди катастрофата и ми се струваше, че не беше заледено, да, мъглата беше ужасна и пътя беше мокър, но темп. беше около 1 С и по-скоро е било влага отколкото лед по платното. Но по-интересното беше вчера сутринта - някъде по същото време по средата на моста в посока летището имаше едно бмв спряло с фаровете срещу движението.Не изглеждаше катастрофирал, седеше си човека спокойно вътре ! добре, че беше пуснал аварийни и къси...

179

Срефчо Софиянецът

преди 13 години

Забелязахте ли,че всички са "англичани"-в лявата лента?Ако бяха карали в дясно,с разумна за мъглата скорост,нямаше да е такова мазало!Но нали са бързаци.....

178

до 191

преди 13 години

Ти да не си Кофе Бабоне?

177

до 191

преди 13 години

Защото не е обработена настилката бе ***. Да не съм аз кмет и да се бия в гърдите. А настилката не е обработена защото била с антизамръзваща добавка и за това били дадени толкова пари повече. Да не си мислите, че са за котараците. А шофьорите са съмсем отделно нещо.

176

умри в КОФИТЕ

преди 13 години

Кво ти е виновен кмета,в мъгла се кара бавно и на дистанция,а не бързо щот няма дупки.*** народ сме,направо *** *** ***.

175

до 188

преди 13 години

Ти по мъглата ли караш или по настилката. Виновни са и шофьори и настилка и кмет и честито на тези които са повярвали за антизамръзващата настилка и др. шменти капели!!!

174

Гошо

преди 13 години

не е заради настилката а заради мъглата която определено затрудняваше движението днес