145

aбб

преди 13 години

Дръжте си Божо в НС, защото връщайки се в НИМ кой знае какви дивотии ще натвори.

144

Kitaec__

преди 13 години

Само в България ли комунистическата *** е на власт вече 60 години

143

Гороцвет

преди 13 години

Божидаре, Божидаре, от стар пръч стана жертвено яре!Да почерпиш!

142

Хлъц!

преди 13 години

Още по - интересното е, че *** като вас двамата знаят въобще за Янус. А той не е "многолик", а само двулик.

141

Калин

преди 13 години

на час по лъжичка .. боко се прави на голям демократ ...върти номера .. маха дипломати .. оставя областни упшравители доносници ..депутати ..висши чиновници ..доносници!милиционери .. комсомолски секретари .. партийни .и прочие номенклатурчици .. !!!политиките му болшевишки.. персонала му болшевишки .. храненици!ама пуска балони за пред света и Европа!милиционерска му работа.. нагла.

140

Калин

преди 13 години

боко маха божо.. ама си държи областният на бургас .. щатен доносник на десе!персонала на компартията...!!

139

Един Българин

преди 13 години

Новия закон не е коректен спрямо избирателите. Те все пак са гласували за личност (или поне би трябвало). Ако не е бил Божидар в района е възможно да биха предпочели друг, а не следващия в списъка на тази партия или коалиция. Божо, може и да ти се разсърдят, но ако си обиден можеш да ги изоставиш с чиста съвест.

138

Д-р Ох ще ви боли

преди 13 години

Интересно, че *** като теб знае какво представлява многоликия Янус обаче си остава ***.

137

Анонимен

преди 13 години

Да, ама не, от 20 години депутатите правят закони за определени престъпници, партии, олигарси и мафиотски организации. Най-нагла от всички беше Татяна Дончева, която уж е честна и критикува, но създаде закона "Ванко-1" за да изкара от затвора осъден престъпник, при това за насилствено склоняване към проституция. Всички знаем, че това престъпление върви заедно с продажба на дрога, рекет, кражби, побои и т.н., но това не спря Т.Дончева. По същия начин е направен целия НК, в полза на престъпниците.

136

Анонимен

преди 13 години

М.Миланов е нагъл, пиян престъпник, ***, който прекрива лекари-убийци.

135

Анонимен

преди 13 години

Мая Манолова ли? Не, казва се Мая Манафова, може и Мая Мръсникова, Мая Магистралкова, Мая М-олигархова, Мая М-обирджиева, ....има още много имена, направо е като многоликия Янус.

134

Айде, Божо, оди си!

преди 13 години

Този е един "перебежчик", демек прескача от една китка за мирисане на друга. Историк? Щом можа да напише, че прабългарите (ирански народ [???]) са се разбирали със славяните и траките без преводачи, защото сите са индоевропейци, ясно какъв учен е. Мен ме е кефил единствено, когато настъпваше скопските макета. А сега за параграф 12: смехория - "..народен представител от Четиридесет и първото народно събрание..".Закони не се правят за всеки конкретен случай, дами и господа депутати/ки! Еднодневки!

133

камен1

преди 13 години

предателите ,там им е мястото

132

бегиве

преди 13 години

Бе те за последните 20години за толкоз казуси и народни проблеми измислиха "стъкмистика", че ся 1 историк ше е проблем, ай бе

131

!!!

преди 13 години

Хайде стига сте публикували тая отвратна дебеловратна муцуна!Излъчва човеконенавист и простотия и селяндурщина!

130

Bujo zamisli se!

преди 13 години

Bujo, arno smetkadjia si, ama molim te ne se ostavai niakakw pojarnikar da podrejda jivotyt ti i nekakyv fizvyznik da te premeta kato spartanec w u4ebna rota.Kopeldak si ama si imas dostoistvo, obyrni gryb na prostacite, ostani si kopeldak ama nezavisim.ina4e obesmisliash cialata istoria na twoite predci niakoga izbiti ot turcite....

129

Даола

преди 13 години

Ха-ха-ха - Божидар Димитров пред дилема - напълно ли да се отлюспи или да изчака кротко в парламента по-добри времена. Да видим какъв ще е ходът на дългогодишния играч.

128

смях

преди 13 години

поредната простотия ...от иначе много тъпите от герб , абе смешни сте

127

mao_dze_dun

преди 13 години

Що да няма избори - нали е мажоритарен кандидат? Те да не са по 10 на област, че следващия в листата. Ами то по тази логика може да номинираш, когото ти душа иска, пък после като го изберат да го смениш с поредния анонимник. Лошо няма - те постоянно го правят, ама тогава защо да се лъжем, че има нещо мажоритарно в "мажоритарния" вот? Мнозинството щяло да си реши въпроса както иска. Абе кавали, не се обяснявайте на бсп и дпс - те отдавна са ни ясни. На нас обяснете, мама ви нагла.

126

митко

преди 13 години

че ,кво му е лошото на частични избори,тъкмо герба ще свикне с резултатите за догодина ,един вид ще разберат народната ,,любов,, на матриала