67

Наследник

преди 13 години

Ами първо да лустросат монистъра, чий син е той? Или бащата с комунистите, синът с демократите, внукът с китайците. Кръвта вода не става.Затова един цар беше казал: "жената му, децата му и целия му род".Като е гарга да е рошава. Бившите комунисти изучиха децата си на Запад, направиха го "демократи" и пак са на власт. Властта не може да се онаследява, аман от тия дето са расли в дантели. Накрая на народа му писва, прави гилотини, стрля по царски дворци и т.н.

66

Анонимен

преди 13 години

"Лошата" тройна коалиция вкара БГ в ЕС. Цената я плати БСП, а не мушмуроците от НДСВ и ДПС, които сега дупе дават да се присламчат към нова новата ракета носител ГЕРБ.

65

Джугашвили

преди 13 години

Да хващаме сопите и към МС!

64

запасняк

преди 13 години

Бил съм мобилизиран като млад, голям кеф бяха запасите - пиеньйе, еденьйе, кеф!Ако ще е такава мобилизацията я съм пръФФФ (па мое и тая говорителка да ми е взводна ;-)))

63

Еаst

преди 13 години

Тревожни мозъци.Едните биват обладани от Северна Африка а другите от Анадола.

62

Анонимен

преди 13 години

Аз се мобилизирам за настоящите празници , а вие господа управляващи се мобилизирайте и направете така , че утре да живеем по-добре от днес ТОВА ВИ Е РАБОТАТА...Весели празници !!!

61

Чичо Сам

преди 13 години

Големият брат отвъд океана пак "пичели".

60

Анонимен

преди 13 години

"България и Румъния няма да бъдат допуснати да се присъединят към Шенгенското пространство в началото на 2011 година. "Коментара е ИЗЛИШЕН.Всяко от предните правителства направи някаква крачка към Европано теви правят крачки към Анадола.

59

Анонимен

преди 13 години

"Нашата задача оттук нататък е още повече да мобилизираме обществото, включително и съдебната система..." ...и т.н.Това означава прокуратурата и съдебната система да вкарат повече полицаи в затвора! Понеже от тяхното нехайство, неграмотност и бандитизъм страдаме ние!Това че полицията не работи както трябва е най-основния фундаментален фактор поради който на България се казва "Не!" за Шенген.

58

Анонимен

преди 13 години

"*** народ, прости управници". Природата никога не греши, ако тя е създала ***, значи за нещо й трябва.

57

Анонимен

преди 13 години

"Нашата задача оттук нататък е още повече да мобилизираме обществото, включително и съдебната система, за да може следващият доклад на ЕК да бъде по-добър от предишния"КАКВО ЩЕ МОБИЛИЗИРАШ , НИМА ЕС СА ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРНИ , МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ НЕ ИМ Е ЯСНО ЧЕ В МОМЕНТА БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ БИВШ ПОЖАРНИКАР И БИВШ МИЛИЦИОНЕР /И ТО ПОСРЕДСТВЕН/.ЩО ГИ ИЗБРАХТЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ - Е СЕГА ИДВА ВРЕМЕТО С ПУШКИ В ГЪРБА ДА ВИ КАРАТ ПАК ДА ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ - НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ СЕ САМОЗАБРАВИХА

56

анонимен

преди 13 години

бб и цц да си подават оставката и на избори.те са предатели които не посмяха да се изправят и да кажат защо не ни искат.

55

безпартиен

преди 13 години

Ами Бойко Борисов какъв е . Не е ли комунист?Вярваш ли че Бай Тошо ще го допусне за охрана ако не е и той с червена книжка?

54

Анонимен

преди 13 години

Тая май е бременна...

53

Chernev

преди 13 години

Shengen e edna policeiska sistema,nikomu ne nujna.Osven malko rabotni mesta niashto dobro niama da donese.Milioni sa v neinite cherni spisaci bezprichinnoRazbira se,che tam ima i koito zaslujavat ,no te sa nishto v sravnenie s nevinite formalno tormozeni hora

52

Az 40vekat

преди 13 години

Neka sega da 4uem Kristalina i Boiko. Te kakav komentar 6te napraviat?

51

До кУрчо

преди 13 години

Е къде да се връщам бре, аз съм си в София и тя много си ми харесва сравнение с голяма част от столиците в европа. А отделно че не карам такива дръгели като Хлопел, Вагин груп, Мерцедес и БМВ.

50

ДО ЧЕРНЕВА И ШЪНШНО

преди 13 години

Чернева,не ви ли стана ясно на вашата партийка ГЕРБ,че докато не направите Закон за ЛУСТРАЦИЯ , не изгоните ченгетата от властта и не осъдите мутрите - няма да ни приемат в ШЕНГЕН!А докато сте в коалиция със *** агент Сидеров - също няма да ви се отвори парашута!

49

Курчо

преди 13 години

Ами какво правиш там бе мамин сине!Идвай в страната на Боко,Цецо и СРС-тата!А стоиш там и като се върнеш се правиш на велик буггар-мацките,евраците,BMW-то с *** гааааааааааааааааз за да те забележат!Хайде холан,бактъм от *** националисти и опикани патриоти!

48

До кУрчо

преди 13 години

Братко, отиди и се разходи малко из така наречените европейски столици та да видиш какво значи пикня по улиците !