10

Васко

преди 13 години

Номер 2 - имаш желязна логика , няма що.

9

Чичо Пичо

преди 13 години

Да бе сигурно, той дори не си продуцира сам баналния денс-комерс, с които ни залива. Тоя ще угасне съвсем скоро и ще е поредната (черна) еднодневка... Нека се радва и нека продължава да си оформя *** брадичка, но да не пуска такива смешки и да очаква някой на сериозно да го приеме!!

8

анонимен

преди 13 години

тогава аз ще вземам парите,пък славата нека си остане за теб.

7

Бонго

преди 13 години

Не Гър

6

Джони Кръста

преди 13 години

И вие му вярвате ???? :))))))))

5

Анонимен

преди 13 години

Toq e prosto andrea v mujki obraz nit gi redi nit izglejda ok, radost za maloumnite teenove

4

фхсдй

преди 13 години

Пич, не знам дали слушаш рап, ама аз от 20 години слушам и досега продължавам...Да ти кажа - по-смешен от този скоро не беше се пръквал, освен онова недоразумение Soulja Boy. Какъв е тоя, дето не разчитал на продажби на албуми, а предпочитал връзката с феновете (ако има такива въобще) хаха...поредният ***, който по някаква причина се вживява като звезда!

3

Димитър

преди 13 години

Е, да, то и аз работя за слава, ама това не е защото искам да запазя връзката с клиентите си, а защото се намирам в България.

2

Смех

преди 13 години

И като е *** кво? За нещо повече ли се имаш от него щото ти е по бяла кожата? Човека си е намерил призванието, радва хората, прави хитове. С нещо е полезен на това общество отделно че се държи съвсем земно и естествено на фона на известността която има. А ти като си анонимен хейтър с кво си полезен?

1

Анонимен

преди 13 години

***!