203

IND

преди 13 години

Дано заработят както трябва.Днешните заглавия "И в Европа щели да правят спецсъдилища" т.е. явно и в другите държави им е допаднала тая идея...

202

stoon

преди 13 години

ТОВА Е СПЕЦ СЪДА НА ГЕРБ,КОЙТО НЕ ИМ Е УДОБЕН ...... АЙДЕ ЗАД РЕШЕТКИТЕ

201

Шофьор

преди 13 години

И какво като тръгва? Понеже бензина ще стигне само за свирката, автобуса ще си остане на спирката. Началната, ВЕРВАЙТЕ МИ!

200

extr3m1st

преди 13 години

Идеята според мен е добра, но е изначално опорочена и няма да доведе до нищо...защо ? - ще попитате Вие...ами защото.. докато се приеме окончателното решение за сформирането му, докато се съберат хората,които ще работят в този съд и т.н. и т.н. процедури... повечето от "знаковите" дела ще са минали през "нормалния" съд... а както всички мн добре знаем...НЯМАТ ПРАВО ДА ТЕ СЪДЯТ ЗА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО ДВА ПЪТИ!

199

ВДЗ

преди 13 години

Скоро ще се образува делце срещу Руменчо Петков заради апартамента в Испания - от там пък то ще се прехвърли в БГ - да ама за има организирана престъпна група са нужни 3-*** души, значи да се добави Валентин Петров и Ивав Иванов от ГДБОП и готова работата.

198

до ADIOS

преди 13 години

Очевидно ,мозъка ти е толкова полиран от комунистическите мърсотии,че си се превърнал в *** и явно сам си дърпаш въженцето. Отгоре на всичко си невежа и откровен антихрист.

197

Президент на РъБъ

преди 13 години

Че те съдиите са си виновни по презумпция бе :)Безимотните, неподкупни, строги, но справедливи български съдии :)Как изобщо може да си помисли някой, че съдия може да е виновен за нещо :)))

196

Президент на РъБъ

преди 13 години

Дзержински неграмотнико ;)Даже и това не си научил, тръгнал въпроси да задава :D

195

Президент на РъБъ

преди 13 години

Абе не знам от кое стадо съм, ама си уважавам азбуката... Няма какво да те коментирам - ако искаш ме псувай, ама поне да е на кирилица, не на тая измислена от лапетиите азбука...

194

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Прав си, комунизъм в България не е имало, но *** като теб - дал бог...

193

Джаба

преди 13 години

По добре е да сме полицеиска държава от колкото бандитска управлявана от групировки и мутри От БСП ги е страх за това че са създатели на престъпноста в България и на практика са унищожили икономиката и законоста Резултата е кристално ясен една мизерна държава от петия свят Та дори и Сомалия е по добре защото ние запреличахме на *** От управлението на Костов до изявите на червените нищо хубаво не е сътворено

192

Николай Х

преди 13 години

Здравко Здравески и неговата съпруга Добрила днес дадоха пресконференция в БТА. къде е статията Ви !? за гаврите срещу българи в Македония !?

191

знаещ

преди 13 години

Боже, имаме си Джерджински - физкултурник, имаме си ЧК, сега и специален съд. На какво ви прилича това?

190

ADIOS

преди 13 години

Не те знам кой си, пък и не ме интересува, но ще ти кажа нещо, което теб трябва да те интересува.1. Малко историческо ограмотяване няма да ти е излишно.2. Във връзка с горното, кога в България е имало комунизъм?3. Ако няма на кого да си го изкараш, що се хабиш?4. "Що е подомен манталитет и има ли почва у нас?" - предлагам ти заглавие за "научен" труд (ако се нахванеш да го напишеш!)

189

ИСТИНАТА

преди 13 години

Онзи ден осъдиха Вальо топлото на окончателно дело на 3-год.лишаване от свобода,и след обявяване на присъдата той си тръгнал за вкъщи

188

189

преди 13 години

Като те слушам ти си си жив *** :). На 9.9.1944 г. точно такива лозунги са се издигали като са изтрепали стотици хора без съд и присъда :). Какво да се прави всичко на тоя свят се повтаря, но докато има хора с подомен манталитет все комунизъм ще си е тук и все ще си бъде най-мизерната държава.

187

Анонимен

преди 13 години

*** треперят. доиде деня за разплата.

186

Колт

преди 13 години

Интересно ми е кой ще поеме отговорност за това недомислие т.н. спецсъд, когато той бъде обявен за противоконституционен и всички процеси срещу т.н. босове на орг. престъпност бъдат прекратени. Такова животно имаше единствено в Словакия. След създаването му и около година работа същия беше обявен за незаконен като Конст. съд на Словакия установи, че подобен съд противоречи както на вътрешната им Конст. така и на куп европейски договори. Резултатът беше провал на куп знакови дела и много оправдателни присъди по-съдно поради един *** факт - всички действия и актове на този спецсъд след прогласяването му за противоконституционен бяха обявени за нищожни, а една не малка част от тия доказателства, като разпознаване например, беше невъзможно да бъдат повторени вече законно. Та странно след шест месеца като и българския КС го обяви като противоконституционен кой ще поеме отговорност? Или пак по боковски виновни няма да има, а виновни ще са съдиите от КС.

185

ADIOS

преди 13 години

Ей, ръб, жив ли си бе?Такива като теб им ползват лигите за смазка.Ами като си толкова хамерикански - пиши на азбука хамериканица. бе!

184

атакист

преди 13 години

и ние го првим времено..като вие 45гпосле ще напрвим молебен за грешните ви души...проклети да сте..амин