93

calipsa

преди 13 години

2012 the end

92

niki

преди 13 години

природата ще разчисти нас

91

ritci

преди 13 години

Какво е виновна общината? За това,че има метро за 60-65% от софиянци,но те предпочитат да пътуват до работа с автомобил за 40мин. а не с метрото за 10мин.

90

камен1

преди 13 години

но каквото и да стане ,така или иначе има нужда от почистване

89

камен1

преди 13 години

За нас няма страшно,ние живеем на свещената земя,затуй искат и да ни я вземат.

88

Земя

преди 13 години

Да,Земята ни го връща,и то ЯКООООО!И още по ще бъде занапред.

87

unA

преди 13 години

Аз това го приемам като ново начало :)

86

Анонимен

преди 13 години

объркали сте се, земята тепърва започва да си го връща, докато не се избави от най големия си вирус - човек

85

Анонимен

преди 13 години

Кво си е върнала, бе... Тя ако знае какво сме и намислили...

84

Chemtrails

преди 13 години

Разпръскването на хипически следи - Кемтрейлс ( Chemtrаils ) - Главните виновнициGlobal Weather Modification за съжаление...Това е навсякъте по света. Пръска се масово навсякъде! Навсякъде има непрекъснати химически следи които се разстилат по сялото небе като облаци...още малко и идва време когато всички хора по цялата планета ще се дигнат и ще искат чисто небе!!!

83

Анонимен

преди 13 години

Ама ти пък защо ни се караш? Първобитно мислене имаш ти, защото признаваш само своето мнение. Теориите и хипотезите са много, а коя е вярната , може би бъдещето ще покаже.

82

vitalius

преди 13 години

"И какво стана с онези писма, в които учени признаваха, че изкривяват данните"Ако си чела писмата ше знаеш че нищо подобно няма там. Също като wikileaks - много шум за нищо.

81

vitalius

преди 13 години

"Земетресенията могат да бъдат причинени от вече изпразнени мини, нефтени кладенци, газови находища..... Понеже в земната *** остават огромни кухини и един ден те се запълват."Не, не могат. Подобни събития могат да бъдат отчетени със сеизмограф, но това са просто еденични събития, и са твърде слаби за да се осетят без специална апаратура.Земетресенията се образуват от триенето на тектоничните плочи.

80

vitalius

преди 13 години

До 74"Едва ли им е свършил камъка."Не им е свършил камъка, а просто до толкова са можели да броят."Имали са знания може би по-големи от колкото ние сега имаме."Хахахахаха. Може би са имали познания по-големи от твоите."Доста любопитно е как преди 1000г са знаели за съществуването на черна дупка в центъра на млечния път"Те даже не са знаели че има такова нещо като космос. Смятали са че небето е твърд похлупак над земята и звездите са забити в него.

79

Анонимен

преди 13 години

Земетресенията могат да бъдат причинени от вече изпразнени мини, нефтени кладенци, газови находища..... Понеже в земната *** остават огромни кухини и един ден те се запълват.

78

Луиза

преди 13 години

Искам да ми обясните как глобалното затопляне причинява земетресения, много ви моля. Ей така, да си го знам. И какво стана с онези писма, в които учени признаваха, че изкривяват данните, за да докажат повишение на темпертурите? Наводненията се причиняват от човешка небрежност конкретна - изсичане на гори, изместване на корита на реки, но не всичко е заради CO2! Четете повече

77

Анонимен

преди 13 години

Ще ядеме дървото, щото сме *** и щото процеса е цикличен...

76

Даола

преди 13 години

Замърсяването на въздуха в София е много по-голямо от преди. Тези върволици от таратайки, бълващи отровни газове денонощно из улиците, няма да минат безнаказано.Трябва да се ограничи трафикът на леки коли драстично - Общината да измисли нови разпоредби и да следи да се спазват.Иначе скоро посред паветата ще се вихрят урагани и ще падат потопи.

75

Анонимен

преди 13 години

Този календар е направен само за да ни предупреди и да можем да се подготвим а че това ще се случи без значение дали сме готови или не за мен е ясно. Аз ще бъда от готовите пък за вас не знам. Не говоря за собствея си живот а за тези които ще мога да спася. Спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се. Само ако си помагаме и сме задружни, без егуизъм, алчност , суета, лакомия и т.н. имаме шанс да се справим. Нима в библията не пише същото, за страшния съд и че всички ще платят скъпо

74

еко

преди 13 години

Може и да е живот, но всяко нещо което е извън мярката вреди.