70

Анонимен

преди 13 години

Навсякъде е корупция. Това е последствие от великата перестройка и "риформа"Голяма работа ,ами докторята дето завършат. Нивото им е с пъти по ниско отколкото когато беше безплатно образованието. С какво живота преди 10 ноември и сега се е подобрил. Само с едно,че можем свободно да си лаем и да пътуваме на гурбет. Те това е. Ще ги стигнем американците на куково лято. Не съм допускал , че след 21год ще бъдем в батака".Вечна слава на всички маскари"На бай Тошо на малкия пръст не може да стъпите".

69

Анонимен

преди 13 години

be az diploma ste sikupq s tezi pari tova mi se vijda kato diploma na lizing xaxa

68

Анонимен

преди 13 години

До проф.Това което заявпвате е вид дискриминация, защото поставяте всички студенти от посочените университети под една линия. Аз съм завършил НБУ и бях през целия период на стипендия от Отворено общество. Не съм си плащал, а са ми плащали. А иначе и от държавните университети има студенти, които си плащат...

67

Анонимен

преди 13 години

МИ аз си спомням за един депутат ли беше, кво ли там, дето беше *** като налъм, ама имаше висше за японска Филология. А той дори не знаеше къде на картата е Япония и кво е харакири!!!!

66

Анонимен

преди 13 години

Ми то излиза, че е по-евтино направо да си купиш диплома?!?!?!ИЛИ направо като Калина да си фалшифицираш и да работиш 3 години в министерство. Аз лично не съм чул тя да е била задържана от МВР? А ВИЕ???

65

Анонимен

преди 13 години

Само че по време на комунизма само ние знаехме, че сме номер едно. И девет милиона никога не сме били. Здравната система наистина работеше, за разлика от сега, но чужди лекари получаваха инфаркт само като видят с какво работят нашите и за какво го използват. Индустрията беше фалшива, затова се исрина в момента в който изчезна "плановата икономика" и командната търговия. За селското стопанство обаче си прав.(думата е скраП, ама по комунистическо време явно си бил номер 1 в образованието)

64

В. Петров

преди 13 години

Много точно казано, браво! Ще добавя и НБУ, Русенски университет...

63

В. Петров

преди 13 години

и преписват. Няма лекции, няма упражнения, няма стажове, няма висене в библиотеките, няма денонощно учене през сесия в продължение на месец или два...В помпщните училища учат повече от вас!!! Срам и позор за юридическото образование!

62

В. Петров

преди 13 години

Това е еди доста добронамерен човек и дава изпита срещу почти минимални знания. Може да е кирумпиран, не знам, но е доста добър специалист и много приятен човек. При нас в СУ има ХИЛЯДА пъти по-тежко изпитващи преподаватели и той минава за един от лесните! Но при вас в килийното училище ЮЗУ е нормално да ви къса, все пак вие не сте виждали писмен изпит. Познавам хора, които завършват право там като ходят само на изпити

61

проф

преди 13 години

Познавам доста такива завършили в Благоевград и знам как. Сега работят като юрисконсулти, в прокуратурата и къде ли не. Пък после защо ни е такова дереджето.Имаме фирма и никога няма да назнача някой, който е завършил Нов български и в Благоевград.

60

Ицо кмето

преди 13 години

Много интересна ситуация...оказва се, че единия от посредниците "сътрудничал" ...Дали няма да се окаже сценарий, написан от приятелите на Ицката, които му помогнаха да натрупа богатството си...Спомням си как Воденичаров, срещу когото сега някои много плюят забрани Ицо да влиза в корпуса...

59

TITA

преди 13 години

ооо,голяма новина,,Б.БОРИСОВ БЕШЕ КАЗАЛ,КЪДЕТО БРЪКНА СХЕМА..Е,СХЕМА ЩЕ Е,КАКВО ДА БЪДЕ ДРУГО..90% ОТ БГ НАРОДА Е БЕДЕН МНОГО.А,И ТЕЗИ БОП ДА НЕ СЕ ПРАВЯТ НА СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА,ЗАЩОТО,АКО ПЪК НА ТЯХ БЯХА ПРЕДЛОЖИЛИ ДВОИНО ПО-ГОЛЯМА СУМА МАИ НЯМАШЕ ДА СЕ РАЗДУХА още ТАКА.ВСИЧКИТЕ СА ПРОДАЖНИ,НА ВСИЧКИ ИМ ТРЯБВАТ ПАРИЧКИ..И НА БОП,И *** МИНИСТРИ,И НА ЛЕКАРИ.И Т.Н.,И НАИ-МНОГО НА ДЕПУТАТИ!!!ЖИТЕИСКА БГ ИСТИНА!!!SORRY!!!!

58

Тишо

преди 13 години

Наскоро завърших СУ и мога да кажа замо добри думи за Методи Марков като специалист. Жалко...

57

Анонимен

преди 13 години

в УНСС, 90 % от преподавателите са КОРУМПИРАНИ И ПРОДАВАТ ИЗПИТИ! в СУ, също има доста голям процент покупко - продажби на изпити. в ТУ е същото. В НБУ - там пък 100 % от изпитите са купени с високите такси и занижение контрол(до 0)! е какво правим - ба*и вИзЖеТо в БГ!?!

56

Пеев

преди 13 години

Преди месец ви написах всички университети,в България,които гния и миришат на ......!Тогава много ме оплюхте!Пак ще ви ги публикувам!Унсс,ТУ Варна,ЮУ,ШУ,ВИНС,ВСУ,БСУ,ВИПОНД,НСА!

55

baceto

преди 13 години

Хахах получи си го тоя б'''', 2 пъти ме къса с мисълта да му бутна ама не би.Има правда.

54

герасий

преди 13 години

Двама сме !!!!!

53

Челен опит

преди 13 години

Не обиждайте човека, в НСА изпитите се вземат с челна стойка.Посочете ми просперирала държава управлявана от полицаи. Американците се прочуха с опитите си в Ю.Америка и след като ги отсвириха, решиха да приложат "челния" си опит в БГ.

52

Нещастници

преди 13 години

При "омразния комунизъм" бяхме номер 1 в образованието. Години след 89- та ни завиждаха. Остана ли нещо не съсипано в Родината. Да ви пи..ая на демокрацията която само унищожава. Какво му беше на социализма-образование,9 000 000 население, здравна система, индустрия, наука, култура, селско стопанство. Трябваше само да се стъпи на тази основа като Словения например, а не да изгоним 1/4 от населението, индустрията за скраб, начело на държавата нерализирани *** водени от Уорлик.

51

фафас

преди 13 години

Аз май съм единственият човек, който не успя да завърши този велик университет ... :(