45

от дълго емигрант

преди 13 години

Този въпрос може много лесно да се реши веднаж завинаги ЧРЕЗ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА АДРЕСНА РЕГИСТРАЦИЯ ЗА ВСИЧКИ! Да нямаш право на 2 адресни регистрации и всичко да се записва в компютрите. Когато отиваш за временно на нов адрес си правиш временна регистрация. Когато всичко е въведено в компютрите е лесно да се установи кой къде живее в момента и от кога. КОИТО НЯМАТ РЕГИСТРАЦИЯ НЯМАТ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ.

44

Оооо

преди 13 години

Абе, Румене, дето си номер 31. А хората, които живеят с родители или други роднини? Как да предоставят нотариален акт или договор за наем ? :)))) Може би трябва да сключват договор за наем с майка си и баща си?

43

Анонимен

преди 13 години

а служителката дори и да иска как да върне 20-ят циг-ин след като не се чувства защитена от държавата си.ще приемат и ще мълчат принудени са

42

До Премиера

преди 13 години

Г-н Премиер,Вслушайте с в това, което Ви предлага този умен и опитен в изборните процеси мъж - проф. Коннстантинов ! Каквото досега е казвал по тия въпроси, след това винаги се оказва верно !

41

6838

преди 13 години

Едно не мога да разбера - след като турците са толкова обидени (и с право!) заради т.нар. възродителен процес, защо продължават така безропотно да бъдат маша в ръцете на БСП? И най-наивните сред тях би трябвало вече да са разбрали кой дърпа конците на Доган и на някои други хора около него! Понякога се чудя дали не ги заплашват?

40

Анонимен

преди 13 години

Писна ли ти 38-и,а?Свиквай,по-лесно ще ти е!И на мене ми писна от комунисти,но търпях сума години!Най-кеф ми е като ви настъпят и почнете да виете за права на човека,полицейщината,как нямало спаведливост и темподобни!

39

Анонимен

преди 13 години

Във този форум има човек който пише под чужд никнейм и това е 37!Долните комунисти почнаха и никнеймите да крадат!Но почват вече да го духат и то яко!Първо Изборния кодекс,след това Специализирания съд!

38

Анонимен

преди 13 години

елементарно-който не плаща данъци и осигуровки-социални и здравни да няма право да гласува тъй като той по никакъв начин не допринася за тази държава-тогава защо да има право да казва какво ще става в нея и кой ще управлява.друг критерий-който няма средно образование също-след като няма акъл да се изучи защо да има акъл за взимане на решение кой да управлява-за шоф.книжка искат поне 8клас а за избори никакво образование.а и кой където му е постоянния адрес там да може да гласува и никъде другаде

37

Анонимен

преди 13 години

И сега искането за записване на даден адрес е мотивирано-писмено съгласие на хазяина ми искаха при положение, че съм на работа даже в града...после си купих жилище...По принцип нарушение се прави точно в ГРАО-умишлено се прави и без това там са си политически назначенията-все пак общинскаадминистрация...

36

we

преди 13 години

Напълно подкрепям новия изборен закон.Това е край на целия цирк, който разиграваха комунистите 20 години.Затова всички отрапки реват, защото загубиха парите на ръка и кебапчетата.Като изхвърлят и доносниците от държавното управление, с червените е свършено.Е, ще ги поболи малко, ама ще свикнат.Ако не свикнат- е къде е русия, пък и корейската народнодемократична република ги чака.Най голямата грешка на синьо-червената мафия беше, че от лакомия се натисна да влезе в Европейския съюз.Огромна грешка

35

Анонимен

преди 13 години

Срам ме е че съм българин. по-тъпо животно няма!! герб са най-наглите мошеници в историята! премиерът се командва от чужди служби, ние не сме суверенна държава, а колония!! УЖАС!!! Кога ще се осъзнаем, писна ми вече!!!!!

34

666

преди 13 години

Бойко, ти си комунистическа марионетка.Достатъчно раздели българския народ и насъска отделните съсловия едно срещу друго.Насади само злоба и омраза.Наложи простотията и чалгата като стил на държавно управление.Историята ще те прокълне.*** си с мир!

33

AK47

преди 13 години

Бойко Борисов смята, че в основата на българското население днес са ромите, турците и пенсионерите. Тази своя констатация той направи при среща с български емигранти в Чикаго. Това е основата на населението в момента един милион ***, 700 000-800 000 турци, 2,5 млн. пенсионери. Това е срещу ГЕРБ. И вие като избягахте милион и половина, материала, който се явява на избори никак не е голям.Част от изказването на Бойко Борисов в Чикаго чуйте в прикачения звуков файл. Звукът от срещата е от сайта

32

rumen221

преди 13 години

Приятелю,Премахването на двойното грежданство е "едно на ръка"... То е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО...!!!Ако договорите за наем се регистрират в "НАП"..., :- Ще трябва да се плаща наем за цяла година... и се дължат данъци от собственика...- Проверка от плащащите "Соцшални помощи", ще ги спре на всички плащащи наем, защото при това условие не се плащат... помощи...!!!"***" може и да е гладен..., но не е глупав...-

31

?

преди 13 години

Аз не знам сега какво сте настръхнали всички срещу ДПС? Нали ГЕРБ са вездесъщи, бият всички наред на избори (и в кръчмата също)? Еми като сте сигурни в народната любов и че на изборите ще вземете 80% мнозинство, какви са тези излиания срещу *** и турци. Или спряха хората първо по големите градове, после и по малките да Ви вярват и няма да гласуват за никой, и сега се чудите как ще връщате кинтите за предизборната кампания на Държавна сигурност, а? Ми направете коалиция с ДПС-те са с Вас!

30

Анонимен

преди 13 години

Направи ли се поправка в закона за образователен ценз,всичко си идва на място,*** и турски *** отпадат,изборният туризъм също,но народните предатели се страхуват от гласуването на грамотни хора!!! А и няма кого да подкупват нали-така?!

29

Решение

преди 13 години

При договор за наем под една година нотариалната форма не е задължителна. Така с него не може да се избегне рискът бедни собственици да се поблазнят да вземат някой лев. Същото важи и за даването на съгласие за регистрация. Решението е само едно - ПРЕМАХВАНЕ НА ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО.

28

rumen221

преди 13 години

Приятели,ПРОСТО Е...!!!За текуща Адресна регистрация да се прави само срещу представен...:- Нотариалн акт - Договор за наем...И в двата случая СЕ СПИРАТ ПОМОЩИТЕ...!!!Става безумно скъпо да преселваш "***" само за едни избори..., а те не са луди да останат без помощите...

27

Бай Льолю

преди 13 години

Бай Кольо ако се спазваше конституцията да не се регистрират етнически партии като ДПС сега ти нямаше да ми цитираш Чл.42.1. и така нататък .

26

Анонимен

преди 13 години

Абсолютно сте прав!Гражданите имат права,но и ЗАДЪЛЖЕНИЯ.Едно от тези задължения е да плащат данъци и такси.Не е нормално да не изпълняваш задължения,а да претендираш за нарушени права!