243

Анонимен

преди 13 години

Аз съм много *** бе... леле колко съм ***, ама как съм се минал! Ливиньо италия 4 дни 2ма в стая с всички екстри, на 2 метра от писатта, в алпите, с манджата и всичко включено 340 евро.... или 170 на човек..... ХОДЕТЕ В ПАМПОРОВО И АЗ ВЕЧЕ САМО ТАМ ЩЕ ХОДЯ! *** гнусни, с тая ценова политика още по убаФ ш ви е сезона....

242

someone

преди 13 години

Не ! Цените са , като там!!

241

Анонимен

преди 13 години

Един път ходих на Банско и ми стига за цял живот. Предпочитам пампорово от калта и мръсотията на Банско. Поне си насред планината и в боровата гора.

240

Анонимен

преди 13 години

всички БГ курорти са гола вода,който иска да се набутва тука и да пълни гушите на политици и мутри.

239

кочо

преди 13 години

не отивам там за тия цени никога ,***

238

възмутен

преди 13 години

Резервили сме си места за таверна в Кавала за Нова година-кувертът (без питиетата) е 17 евро на човек.Цената на безалкохолното е 1,5 евро,бутилка вино-между 10 и 15 евро.Мисля,че ще ни излезе доста по-евтино от бг ресторантите....

237

Анонимен

преди 13 години

Noment! Platena staiika.

236

Martin

преди 13 години

сега се връщам от там. мога да кажа че имаше доволно хора и това за цените в заведенията е пълна лъжа. има си само 1 меню и смея да кажа че не е много скъпо. неможе да се очаква цените да са като в кварталната кръчма все пак. например шкембето е 3 лв, а шуменското е 2 лв. един приличен обяд не е повече от 10 лв.

235

Анонимен

преди 13 години

171, бъркаш се. само Орловец е на Пампорово АД, другите бяха но ги "продадоха" отдавна на свързана група

234

Очевидец

преди 13 години

Не знам за Пампорово, но има един град в близост до него, казва се Девин и ако знаете каква скъпотия е там, а предлагането е също гола вода, цените за бумбастик, а има само три хотела то само за богаташи, така че що не се еб--- май----. Аз съм навит да отида на почивка в съседните страни от колкото да давам за простотии пари. Пампорово е смешен курорт, на мутрите, на Маргини, на СИК, на всички като цяло, на всички мръсниц.

233

ПЛАНИНЕЦ

преди 13 години

цените в Пампорово са много по-ниски и от Банско и от Боровец -"журналистите " лъжат !

232

ПЛАНИНЕЦ

преди 13 години

колко наивно е скалъпен "журналистическият""коментар" :) лобира се за Банско. там се изпраха мръсните пари и сега , "Като цяло сезона в Пампорово е гола вода ". НАИВНИЦИ :)))))))))))

231

Marieta

преди 13 години

Mnogo sa mi sme6ni s trite vida menuta, tova dali go ima v Avstria ili izob6to nqkade drugade po sveta? :D /Parjeni kartofi za bedni balgari - 5 lv, za bogati - 10 a za 4ujdenci 15.. ei tva e sq 4ustata pe4alba!/

230

обективен

преди 13 години

хахахах за пореден път се убеждавам, че "журналистите", които публикуват тук, не са излизали от Люлин(примерно).цените изобщо не са толкова колосални(като изключим тези на картите ).В Банско почивката излиза много по скъпо примерно.

229

miselm

преди 13 години

Пампорово в Монако ли беше,,,,

228

Колт

преди 13 години

Ха-ха-ха Тия ако са изпраскали наистина такива цени за тоя сезон не знам, ама следващия направо ще им се пръска по шевовете курорта :)))) Сто евро за семеен обяд и 200 евро за вечеря няма да са много балъците било българи, било чужденци които да им дадат :) Да не говорим, че читавите чужди туристи така или иначе тук не идват :). Те в Австрия и Италия си направили безмитни зони по тия курорти за да е евтино и да привличат туристи, а наште решили да си надуят цените до небесата и чакат някой да отиде :)))) Смях, смях.

227

Красивото бобче

преди 13 години

В белите държави границата на печалбата е между 3 и 7 процента.Тук при нас, ако е 700%, пак добре.

226

gotin

преди 13 години

Znachi tova s picata i shokolada e mnogo losh piar. Cenite absurd da sa takiva, ql sym v povecheto hoteli i da- skapi sa s 2-3 lv. poveche ot normalnia grad.

225

ккк

преди 13 години

Нито една резервация не заслужават тези .И нито едно посещение на ресторант.Някой виждал ли е цените им???Това е безумие.

224

ОДРАН АМА ДРУГ ПЪТ

преди 13 години

Весели празници...и на вас...!!))