11

не така

преди 13 години

Как може да се пусне почистеното от сняг трасе на пътя и Негово светейшество Генерал Борисов да не пререже лентата? Моля пътят да се затвори и да се изчака идването с ножицата на св. Бойко от Банкя!

10

Анонимен

преди 13 години

Хубави новини!

9

9.11

преди 13 години

Те и проектантите на автогарата в Сливен и избраха терен, ама не бяха чували за сливенския вятър, камо ли за ветрови напрежения при конструкции!? Но виж паричките си ги взеха, нали? Те така е живота. "Узми пари и бегай" казват сърбите.

8

Анонимен

преди 13 години

боико ще реже лентата на влизане в бг на дунав мост

7

Анонимен

преди 13 години

то и крагото отвориха но него отриха защото го няма откривателя боко

6

ani

преди 13 години

до 4Пътното трасе се избира според релефа на терена, а не според това къде има обилни снеговалежи. Има си начини да се спира снегонавяването, само , че вече не се използват.Ако си мислиш ,че път се прави където дойде, много се лъжеш, но нормално е да разсъждаваш така, защото у нас всеки разбира по-вече от работата на другия. Б.Б. е жив пример за това. На скоро обясняваше как действа един медицински апарат, а лекарите до него и можеха съвсем разбираемо да обяснят действието й.

5

Оптимист

преди 13 години

Дано винаги да бъде отворена,данооо,даноооооо!Амин!

4

Анонимен

преди 13 години

Все се чудя как така снега ни изненадва декември месец... Ако завали юли да се изненадаме и да не сме подготвени, ама сега си е направо срамота... А за Бургас - Карнобат няма какво да се говори, то за това се правят проучвания и се прави път не където ти дойде, а се гледа да не може да стават тези насипи от сняг и други подобни...

3

карнобатлия

преди 13 години

то и без това ние участъка Бургас - Карнобат от магистралата го знаем като "Лятна магистрала" или "плажна магистрала"

2

KOНВОЯ

преди 13 години

Номер едно, радвам се, че си националист, но си и комунист или не знам как е редно да те нарека. Не съм гласувал за Борисов, нито за БСП, но в крайна сметка, кажи ни, кой според теб ще е угоден за България? Също така не е ли долно да си агент на ДС, дори погледнато само от тази гледна точка, че би трябвало да предадеш приятелите си?

1

Amenhotep

преди 13 години

Посланникът в Москва, който е агент на ДС изпрати снега в България, за да подрони престижа на Свети Генерал-Премиер Бойко Борисов Стращний!