283

МАЛИНА ЕДРЕВА

преди 13 години

ТИ МАЛИНКЕ СИГУРНО СИ КОМИСАРКА ОТ НЯКОЕ РАЙОННО ОТ МВР. ТАМ МИЛИЦИОНЕРИТЕ СА И ВДИГАЛИ КРАКАТА В ИМЕТО НА СПРАВЕДЛИВОСТА.*** ГЕРБЕРСКА ШАНТОНЕРКА . НАЛИ ОТ ВАШИТЕ ГРИЖИ ЗА ЛОВЕНЕ НА СНЕЖИНКИ ОСТАВИХТЕ ВЧЕРА БУЛ, БРЮКСЕЛ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЛЕДЕНА ПЪРЗАЛКА, САМОКОВСКАТА *** УМРЯ ДА СЕ ХВАЛИ ,ЧЕ СОФИЯ Е ПОЧИСТЕНА ОТ ОГРОМНИЯ 5 СМ, СНЯГ .

282

Венелин

преди 13 години

Честито селяни! Гласувайте пак за Фъндъка и Гърбистите - да ви изгърбят!

281

Hetfield

преди 13 години

Чакайте сега малко - веднага ви казвам следното... Имате имот в центъра - ами нормално ще се плаща повече. Аз имах 2 имота там. Продадох единия и избягах от този центъра заради всичките селяни дошли в София. Точно това е причината данъците да се увеличават. Аз обаче не мрънкам, защото точно провинцията ме храни. От втория имот си гушкам наем в размер на няколко средни месечни софийски заплати, децата са ми наред. Живи и здрави да сте всички пресели ли се в София.

280

3456

преди 13 години

За вас селяните ще има още по-високи наеми и още по-скъпи имоти!Ще работите за нас и ще ни плащате до края на дните си!!!!!!

279

Даола

преди 13 години

В Драгалевци и Симеоново са най-луксозните къщи с високи огради и басейни - каква втора зона е това - това е зона екстра категория.Всъщност в зоните има различни по качество и цени сгради - това няма ли значение за данъците ?Защо за луксозна кола се плаща повече отколкото за някое WV втора употреба, а за луксозни сгради с всички екстри не ?Както и всичко у нас политиката по отношения данък.сгради също е недомислена.

278

Murge&Center

преди 13 години

Превозването на *** от Враждебна може да се поевтини, ако се превозва през центъра.

277

Анонимен

преди 13 години

Продавайте в центъра иотивайте в кварталите да живеетe,голяма далавера ще е ,ще спечелите 20 лева на година :)))

276

Мен

преди 13 години

Къде е Фандъкова? Нали обеща на Софиянци, че няма да се вдига?

275

анонимен

преди 13 години

някой някъде работи против българина избран точно от него самия

274

Анонимен

преди 13 години

И сега какво,Симеоново не е в центъра и да не се наложи за двустайна панелка да се плаща повече отколкото триетажна къща в Драгалевци или Симеоново...

273

qusi

преди 13 години

E, любовта на Бойко е безгранична! Но любов към какво? Няма да забравя една сутрин, закусвайки, пуснах един от сутрешните блокове, а в него Бойко говори: - Данъци няма да се вдига, народа достатъчно е изстрадал от предишното правителство, няма да го натоварвам допълнително, аз обичам хората и България.... *** лъжлива се оказа. Но маи му се вижда края на това медийно правителство. Съсипват майка България, но младото поколение е умно - просто имигрира

272

Анонимен

преди 13 години

Още щом видях как хеликоптерите прелитат над баровските имоти ми стана ясно, че ние обикновенните данакоплатци ще го отнесем..

271

do 302

преди 13 години

Не , брадвата си е наточена само за тъпите софийски бекове и дано не са 20лв а 200лв.За нас селяните брадва няма да има.

270

Анонимен

преди 13 години

Не е по темата, но днес ме сюрпризираха, че поръчките ми на козметика по интернет вече ще ги получавам на митницата и ще плащам ДДС за тях!!!Ей, герберасти, от моя крем и червило ли ще си оправите бюджета, тунеядци ненаядени!! Да има повече за мързеливи депутати, ченгета и чиновници!!Браво, браво, ама на другите избори НИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВА ЗА ВАС!!

269

Анонимен

преди 13 години

Гърбави лъжливи герберасти!! Кви 20, кви 90 лв., бе - в днешния 24 часа пише, че в Зона Б 5 данъка се вдига 50%!!Т.е. , ако досега за тристаен апартамент старо строителство и единствено жилище собственика е плащал 400 лв. данък сгради и такса смет, вече ще плаща 600 лева - УВЕЛИЕЧИЕ 200, А НЕ 20 ЛЕВА!!ЛЪЖЦИ!!

268

Анонимен

преди 13 години

Брадвата днеска в София, утре я очаквайте и в другите градове.

267

Селянин

преди 13 години

Помните ли клипа с брадвата,май се оказа верен.

266

sofia

преди 13 години

ти колега от кое село беше?Като ти вдигат данаците каква алтернатива ти предлагат .Да няма улични кучета ,да има повече градинки или децки градини

265

ти

преди 13 години

Абе ти би ли ми обяснил 20+ лева за баровците с ПАНЕЛКИТЕ.

264

Анонимен

преди 13 години

Имам леля, която живее в "престижния" квартал Лозенец. Някога наистина беше прекрасен. А сега? Да не се налага, но до къщата й се стига само с луноход, а сега, на заледеното може би ще трябва да поръчват хеликоптер. Добре, че на 82 леля все още си катери баирите на крака.