15

Анонимен

преди 13 години

В коя страна седерунгелите не са крадиви ***?

14

pepi

преди 13 години

Ха, че имали страна, където седерасите са се докопали до властта и да не са крали като за последно. И този хубавец като украинската хубавица, която арестуваха миналия ден. Кога ли ще дойде ред и на нашите седераси и мутри?

13

SMETKI

преди 13 години

А колко има в сметките на братята Миленчо-Яхтата (НДСВ) и Георги-Хотела?.Колко има в сметката на Румен Овчаров?.Колко в Догановата?.А Батко Веселин? А прокурора Филчев?

12

Расъл у Расник

преди 13 години

...е нема късмет...ако беше Иво...Пешев да речем сега щеше да ни дава акъл от телевизора всеки ден...Когато си крадец на милиони и не си българин винаги има риск да го отнесеш накрая.

11

ТАКА Е

преди 13 години

И парите ще намерят и ще ги конфискуват,нещо което никога няма да стане в България

10

електорат

преди 13 години

А ТУК ДА СЕ ГОТВЯТ- КОСТОВ , ЦАРО, ГЕЯ!!!!

9

Дядо Петър

преди 13 години

Това трябваше да се случи още преди 20 години със сметките на червените ни шайкаджии, като се почне от тези на Тодор Живков и надолу.И не само в Австрия, но и в Швейцария.

8

БГ

преди 13 години

Ако беше в БГ това нямаше да се случи!!!Първо щеше да се гласува ЗАКОН, с който да не може да се търси отговорност за неща случили се в техния мандат. Визирам ТРИГЛАВАТА НЕНАСИТНА ЛАМЯ!!!!!

7

Лапо-папо

преди 13 години

Че то Вальо топлото имаше повече парички скътани от тоя!!! И пак в Австрия. Тея така и не разбраха тая схема, крали, крали. Ами идвайте тука в България да строите бе будали, в Австрия ще си държи парите в банка. На ти сега и пари на кукуво лято. Балък. А можеше да печеш дъртите меса лятото на първа линия някъде на плажа, в собствен хотел тука, че и с орден закичен от Гоце.То вече и наръчници за крадците с много пари трябва да се прави. Може ли да се оставят толкова лесно да ги гепят значи!

6

tt

преди 13 години

Zashto samo bivshi da razsledvat, neka razsledvat i nastoiashti

5

Ревизоро

преди 13 години

Милион и 200 евра?! Че наш'те хубостници в лоша седмица по толкоз крадват.

4

Анонимен

преди 13 години

И НАШИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗСЛЕДВАТ ДА АМА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР Е ВНУК НА ЦК НА БКП ДА АМА СЪДИЛИЩАТА СА ПЪЛНИ С ПРОТЕЖЕТА НА БСП ДПС И ШАЙКАТА КРАДЦИДОКАТО НЕ ГО ОСЪДЯТ Е НЕВИНЕНОМАГЬОСАН КРЪГ ЗА ЗАЩИТА НА КРАДЦИТЕ ОТ БКП

3

Анонимен

преди 13 години

Този требе да е неква ***.

2

Анонимен

преди 13 години

завалииката ....нашите направо банки си имат ....

1

romero

преди 13 години

Ако вземат да рзследват и наще бивши премиери къде и колко пари са скътали ,току виж сме събрали пари да си платим външния дълг