198

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

Абе за каква майка и какво дете говорите бе ? Стига сте ни занимавали с тези *** !!!

197

hamurapi

преди 13 години

*** tryabva da se zatvoryat v geta, kadeto da badat kastrirani! Nyama inache spasenie ot tazi paplach! Maje da ne e humanno, no tova ne sa hora! Omrazna mi da gi hrantutime, a za blagodarnost tezi *** da ni kradat i izlagat pred sveta!!!

196

циганите вън

преди 13 години

до 175 ,абе моето момче защо не си завреш никаде това приобщаване,ако пък толкова го желаеш *** в някоя *** махала и те да те приобщат,заради такива *** като теб няма да се оправи нашта страна скоро

195

Баба Яга

преди 13 години

А дали се чувства виновна,че цвъка всяка година ***...безполезни търтунгели на обществото.Сега като й отнемат децата и детските, нека се плоди пак!Те за друго не стават.А Кобургът Симеончо, щял да ги превъзпитава и приобщава!Боже, ела слез и си прибери вересиите!

194

345

преди 13 години

Защо всеки път в новините чета *** истории?

193

Анонимен

преди 13 години

"Българският народ, който е най-старият и многоброен европейски народ на праисторията, античността и средновековието, бе превърнат в шепа бледи сенки, които са готови да продадат мило и драго, за да бъдат "приети в Европа". Най-старият и многоброен европейски народ, който е първият държавотворен народ по принцип, е паднал на колене и иска да бъде "приет в Европа", защото повярва на душманите си, че е народ от престъпници, които продават децата си за долари, че е робски народ /славяни/, че е номадски народ /монголски тюрки/ и че е *** народ, неспособен да управлява сам съдбата си."

192

Човек

преди 13 години

Свинята не се чувства виновна,че е *** и живее в ***!Свинята не се чувства виновна ,че се опрасва и валя "децата"си в калта!Свинята плюска,свинята пие,свинята се валя в собствените си фекалии и не се чувства виновна!Невъзможно е да превъзпитаме свинята и тя да се "самоопредели"като лебед!!!

191

Юберменш

преди 13 години

"Стана като един вид инцидент". Такава липса на съвест за убито собствено дете и такива самооправдания не са присъщи за интелигентно човешко същество, нито дори за животно. Това са ***, недоразумения на природата, които трябва да бъдат умъртвени в лагери.

190

Анонимен

преди 13 години

Хехе драги ми интеграторе като умре гостоприемника умира и паразита заедно с него интегрирай си ги у вас заедно великолепната шесторка байландо и славчо трифонов това е да си ги интегрират БТВ НОВА и другата *** глобална пасмина айде леко ти интегриране аз ще се въздържа даже мога да ти кажа къде ги заселим в нов български университет при сорос

189

АПОКАЛИПСИС

преди 13 години

Обичам миризмата на ***,изгарящ мръсни ***! Мирише на .....ПОБЕДА......!!!!!!!!!!

188

Влади

преди 13 години

Правилно! Друго дете ще направят, ама кон не могат..., както се пееше в песента. Разстрел за всички тези животни, малки и големи!

187

Хан-Крумово решение

преди 13 години

Тая *** получава 403 лв само от детски надбавки и социални помощи.Ако купува продукти и им готви, децата й ще са нахранени. А хората свидетелстват, че те постоянно са били гладни и ПИЯНИ! Алкохол е купувала мръсницата с парите от нашите данъци!Има решение: *** като тази принудително да работят земеделие - така може да изкара прехрана за семейството си! Милиони декари обработваема земя пустее! Тази мярка да се прилага спрямо всички, които имат деца, но не плащат издръжка,уж нямали работа!

186

гевангщайнеладен

преди 13 години

как се събирали 12 *** в едно жигули??? ами в пепелника.защо пак ревете срещу *** а не срещу тъпанарите. да не да няма *** българи, или да не могат да се съберат 12 българи в пепелника на жигулито?

185

българин

преди 13 години

Не се тревожете братя и сестри българи.*** ще роди още десет.За тях, че са утрепали едно е същото като размазване на въшка.

184

Васил Левски

преди 13 години

*** ГАДНИ МАНГАЛИИИИ!НЕ МОГА ДА ГИ ГЛЕДАМ ПОВЕЧЕЕЕ!

183

Анонимен

преди 13 години

Достатъчно да им се спрат детските, ако са раждали преди 18 години, да сеплащат детски само до трето дете/да важи не само за менгями/ и тези *** ще изпукат от глад.Ще има, вярно, ръст на просия и джебчийство,но в първия случай не си длъжен да им даващ, във втория - да се декриминализира боят при самоотбрана. Ако пък тръгнат групово, да се разреши и групова самоотбрана

182

poohy

преди 13 години

до 164 - *** не правят сметка как да ни доят - Доенето ни в тяхна полза е на правителствено и международно ниво. Нашето правителство не е като това на Саркози - да каже НЕ. Затова предлагам да направим петиция - ВСИЧКИ РАЗНОСКИ ЗА ТОЗИ ЕТНОС ДА СЕ ПОЕМАТ ОТ ДЕПУТАТИТЕ. Трябва да престане ГЕНОЦИДА СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС!!!!!!

181

poohy

преди 13 години

до 178 - ми ние си ги приобщаваме. Строим им жилища, като ги изтърбушат им даваме нови, без да важи принципът - чупи-купи. Поощряваме им раждаемостта. Плащаме им здравето и социалните помощи - на ръце си ги носим. И ТИ ПАК НИ КОРИШ, ЧЕ НЕ ГИ ПРИОБЩАВАМЕ!!!!!!

180

niki

преди 13 години

balgari sasipaha darjavata!ne ***....

179

анонимен1912

преди 13 години

Запалила се *** колиба, запалила се *** колиба,*** вика, манга плаче, ша-ля-ля, ша-ля-ля,*** вика Манга плаче ша-ля-ляОстави детето, вземи магарето, остави детето вземи магарето,магарето ще ни носи цяла зима дърва, магарето ще ни носи цяла зима дърваА ПЪК ЗА ДЕТЕТО - ДРУГО ЩЕ НАПРАВИМ, А ПЪК ЗА ДЕТЕТО - ДРУГО ЩЕ НАПРАВИМ,Дете можем за направим, магаре не можем,дете може да направим, магаре не можем