111

Дона

преди 13 години

Аз все си мисля че едно от условията да те изпратяткато посланик ,консул,търговски представителбеше да си ДС.Само не съм чула до сега каквъв принос имат за България,какво са направили толкова че Президентае доволен?Ако сте живели по дълго в чужбина сигурна съмче сте се убедили че нищо не правят за нас.Питам"Какво направи българския посланик в Либияза нашите медецински сестри????Освен да харчат народни пари.

110

Гаргамелич

преди 13 години

Мда, Мартинчо-чо-чо я *** при татко Гаргамелич Иван Йорданович да ти обясни как се оказва че е пратил десетина посланника, които са били сътрудници на ДС. Също така да ти каже колко от тези агенти са били и двойни агенти ГРУ т.е. негови колеги. Давай и спроси товарищ Гаргамел дето пак сеправи на ударен.

109

Дърт

преди 13 години

"Буден" или заспал в наркотичен сън? Омаян от мантри или реално засегнат от бившата власт фашизоид? Гнида! Аз не ща "НАХЛУВАНЕТО НА ДЕМОКРАЦИЯТА" - прекомерно много ми станаха нахлуванията! А ти, govneau, не си виждал истински комунист никога. Аз, за дългия си живот, видях няколко, другите бяха избити от "добрите" фашисти. Най-много да си видял партийци. Има разлика, недостъпна за малкото ти мозъче. Разстрел заслужават публикувалите този списък! Но нали се отказахме от смъртната присъда...

108

малко история за ДС

преди 13 години

БКП(ДС) извади цялото национално богатство извън страната и го върна като инвестиции....създадоха се най-луксозните и показни прояви на разкош в чалга-ритъм, който изрита всякакви други форми на забавление и наложи гюбека като народен мотив....укрепи на върха на държавата номенклатура, която нито може, нито желае да прокарва каквато и да било духовност или нравственост, защото тези потребности са били систематично изстръгвани до достигането на дванадесетата точка...възпита идеология, че работникът може да се сравнява с философа,че дори го превъзхожда...наложи една уродлива марксистко-ленинска идеология за обяснение на света...БКП(ДС) изби интелектуалния елит на нацията ни и се прекръсти на БСП(ДС)....

107

Анонимен

преди 13 години

Истината е,ако НЕ знаете,че ДС е клон на КГБ! За какво ревете бре - четете повече!

106

До 106

преди 13 години

И аз го гледах сутринта това недоносче. Гей ли е, за логопед ли е- не знам. Но ако такива са ни тежките дипломати на възлови места, по-добре да са старите от ДС. Поне са образовани, с визия и с опит. А то всички над 35г. са били верни преди 10 ноември: я комсомолци, я бригадири, я партийни членове (не комунисти) или ОФ-членове - демек крепители на онази омразна власт, нали?

105

Гошо

преди 13 години

Публикуването на "този списък" е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО". Целта е прозрачна - да махнем едни, че да назначим "наши хора" по посолствата. Нека и те да хапнат! Нищо, че нямат подготовка, важното е да са верни и ...зависими от новите служби! Сутринта гледах Стефан Тафров как се тафреше по bTV. Пълна гнус! Въпрос: непрененно ли трабва да си гей, за да бъдеш подходящ за дипломат според Тафров? Може би достатъчно е някой близък родственик да е работил в "Комисариата по еврейските въпроси"?

104

Цървуля

преди 13 години

Мамини убавци.Абе Мартинчо мушморок таков я питай чичо си Гаргамел що изгуби изборите.Нали през 1997 затова го избрахме да вкара виновните в затвора да ликвидира мутрите да извади досиетата да приеме закон за лустрацията.А чичо ви Гаргамел какво направи превърна се в диктатор и самодържец и заедно с кохортата около него започна да краде.дори най голямата банка хариза за без пари срещу работа за дъщеря му в Италия.Жена му чрез Плама нарушаваше югоембаргото.После загуби изборите и ни се разсърди.

103

хм

преди 13 години

Само не мога да разбера хората на Костов какви са! Ами че точно те на 100% са хора на ДС и много добре знаят че това са най-добре обучените ни дипломати! Ако им се даде власт, какви ли кадри биха назначили те?

102

фанта

преди 13 години

Ами системата беше такава? нали беше затворен тип? това показваше, че трябва да си пазим границите и т външни врагове и от вътрешни предатели? А всякакви хора е имало и в ДС? И не защитавам никого конретно, но ми е чудно, дали сега света е по-различен? В турция и Иран се създават Отомански армии. В САЩ, ЦРУ властва. В Англия, МИ5 и 6 имат решаващо мнение по всички въпроси. Защо оплювате миналите ни ДАНС, а не отричате чуждите? Защо все се дупим на другите, а себе си оплюваме и предаваме?

101

фанта

преди 13 години

Аз не съм ***? Доносник към ДС (съседа от другия блок) непрестанно го клеветеше и не можа да си намери работа в града, та пътува до друг град. много пъти са го мачкали. Провалиха му кандидатурата за работа към ВУЗ, към БМФ, към какво ли не? Но това не означава, да се оплюе системата? Има много виновни и в ДС, но не бива да се обобщава всичко само, заради името "ДС". Такъв е бил живота, такива са били изискванията. Сега има и много хубави неща. Просто се чудя защо всичко се отрича?

100

ариец

преди 13 години

Абе или си много малък или си дежурният от Позитано 20 . Кога Държавна Сигурност е работила за България и българите ? Това беше "железният юмурук на Партията-БКП", тоест това беше политическа полиция създадена да пази комунистите от "любовта на народа". Кой ти говори за военни ? Какво предлагаш когато те обере някой , да му простиш и да му кажеш - айде ще гледаме напред . Прочетете малко близка история като не сте били в съзнание по-тези времена !

99

до 90

преди 13 години

Точно така!И гаргамел имаше пълно мнозинство в парламента,защо не лустрираха политполицията и доносниците!?Можеха,но не го направиха!А сега,смятайки българите за ***,се правят на интересни!Аз наистина не разбирам,колко *** трябва да си,за да гласуваш за тия хора!

98

фанта

преди 13 години

Нека дадат пресконференция на сините и да кажат, какво им пречат бившите от ДС и с какво това застрашава националната ни сигурност?! Но да не приказват общи приказки и глупости, а конкретна обосновка! С какво е виновен един военен отпреди 25 години, че е служил на родината си, затова, че ни предадоха системата и самите военни се видяха в чудо, на какво и на кого служат всъщност? И с новата система се промениха и приуритетите и ценностите? Самият парламент заклейми армията ни.

97

фанта

преди 13 години

Докато има такива като тези, дето отричат и хубавото и доброто за нас, винаги ще я духаме българите? Е, такива дето разсекретиха службите ни, дадоха наготово всичко насъбрано през годините като опит и информация на наши врагове. Ами сега? Защо е това усърдие? Кой ще ни гарантира сигурността? А, тя не означава само самолети и ракети, ами и начин на отношение към нещата? Ами май сините искат да ни направят прозрачни, отвсякъде? Защо пък тия, които ни давате за пример не си разсекретят агентите?

96

_

преди 13 години

На такова категорично изказване нямам какво да отговоря.Историята никога не е черно-бяла. Историята също така показва, че не се учим от историята. Няма и как да стане с тоталното отричане на миналото на всеки един следващ етап от развитието ни.

95

фанта

преди 13 години

Нещата, стоят така: Който плюе бившите ни кадри от ДС, значи плюе системата която ни е защитавала от враговете ни - тогава бяхме врагове, със сегашните ни "съюзници". А да си плюем армията, си е меко казано тъпо. Сините, какво конкретно искат от бившите от ДС? - да не са се раждали ли? да не са учили и работили ли? Ако някой е забъркан в конкретна далавера, това не означава да се оплюе системата, а да се търси конкретният човек. Какво искате от това ДС, не можах да ви разбера? Май са ви неудобни

94

фанта

преди 13 години

Интересното е, защо сините плюят тези от ДС, че тогава са били част от системата? А, защо не плюят външни разузнавачи у нас? Да не би Уорлик да е пратен да пере *** по реката и да ходи по мачове? И не само той? Интересно ми е, какво кара хората да плюят бившите си служби, а да се умилкват на чужди разузнавачи? Това, че някои дяволи са гепнали парици и са се облажили, не означава, че и всички са такива? Реално у нас чуждият шпионаж е много по-голбям, отколкото нашият навън? То едва ли имаме вече

93

Анонимен

преди 13 години

ей МаУтине къде посланиците и на коя дъужава не са агенти бееее,какъв е Уоулик напуимеу дето си вуе гагата където туябва и не туябва....да беше отишъл навуеме на логопед Маутине

92

ариец

преди 13 години

до 89Виждам ,че много ги разбираш ченгесарските работи, обаче защо се правиш ,че не разбираш какво ти казвам. Независимо от кое там си главно са били ТЕ НЕ СА ОБСЛУЖВАЛИ БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ А ТЕЗИ НА СССР-КГБ ,РАБОТИЛИ СА САМО И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СРЕЩУ АНТИКОМУНИСТИЧЕСКАТА ЕМИГРАЦИЯ !!!