248

гневен

преди 13 години

Браво бе Плевнелиев, затова ли е...хте мамата на археологията на магистралата, затова ли ти лично се обади на Съботинов да назначи Вагалински за директор на НАИМ при БАН. Значи и ти разчиташ на алчни и *** чиновници и ти не си по-различен от предишните. Значи така,а? Някои ще работят денонощно, ще ги проиверяват по сто пъти на месец за да можеш ти заедно с дебелогъзите си чиновници да плюскаш и да пълниш канализацията. Било криза,а. АЙ сиктир, бе!!!

247

Анонимен

преди 13 години

Е и таз хубава? Началника едно казва, министъра друго. В този смисъл:Предизборни обещания.- Утре ще живеем по-хубаво.Въпрос.- А ние?Отговор.-Вие,вие,вие, ВИЕ ПОСЛЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/ Ако и магистралите Ви са като кръговото в Бяла???????????????????/

246

Колт

преди 13 години

Айде Плевеллиев и ти да си ходиш. Оценката на ЕС за тази структура е очевадна - ДА СЕ ЗАКРИЕ. А аз вярвам на тях, а не на теб. А тоя номер колко тия са гениални и велики та за това трябва да им се плащат огромни суми не минава. Държавата не ти е бащиния! Кат искат много да ходят да работята в частни фирми, които да им плащат. Само за пример и Кристиано Роналдо е голям футболист, ама не е дошъл нито в Левски, нито в ЦСКА просто щото не могат да си го позволят. Същото е и с държавата - не може пък и не е нужно да плаща подобни заплати на хрантутници.

245

Венелин

преди 13 години

Единствения министър, който ми се виждаше интелигентен. За съжаление, външния вид понякога заблуждава...

244

работещ

преди 13 години

Браво, *** червен. Само до 6000 лв. бонуси на месец. Ти колиш, ти бесиш, "Синята коалиция" да го духа, останалите, дето не са в АПИ, другите агенции и министерствата - също. Да живее хич не червеният ГЕРБ! Да живее геният Плевналиев! Да живей!

243

Батман

преди 13 години

Този министър,дето се плези като говори,незабавно трябва да си подаде оставката,или да му я поискат.Колко нагъл трябва да си,за да защитиш подобно безочие.Възлагахме ви надежди,а вие ни се подиграхте.НЕ сте по добри от предишните.Махайте се вече,или ние ще ви махнем!!!

242

грешка

преди 13 години

Боят настана тупкат сърца ни Ето ги наблизо наште душмани :Парламент Министри Комисии .Смърт майка ви прасетата мръсни Смърт на всички ви бе *** >Хароде в парламента с ножове ии клане до крак мама ви *** скапаняците

241

Анонимен

преди 13 години

Zadminahte i 3ta.koaliciq Boko....davajte v sa6toto tempo o6te mojete

240

druga media

преди 13 години

Цялата информация за заплатите и бонусите на ръководството на агенцията ще бъде качена в интернет на страницата на МРРБ, заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев, цитиран от БТА.Директорите в агенцията получават заплата от 1500 лева и бонус, който може да е най-много три пъти размера на заплатата или до 6000 лева на месец, но те не вземат толкова, каза Плевнелиев, без да уточнява какви са точните месечни възнаграждения.

239

Анонимен

преди 13 години

Лъже мръсника (Плевнелиев) щото и той ***.

238

друг

преди 13 години

Тия европейци си строят пътища за тях.Когато дойдат в България всичко да им е направено, нали тук искат да си прекарват старините, природата и евтиния живот тук им харесва.Ние сме робите!!!

237

друг

преди 13 години

Тоя го мислех за свестен, аз работя по 12 часа и дори ми намалиха заплатата.

236

harko

преди 13 години

da se mahat gerb li sa merb li sa,drugi da idvat ako moge da sa po prosti za da ne se setqt 4e moje da se krade i toi mandata shte im izte4e,i nakoi predsedatel ili politik ve4e nama li da go prebiem s kamani ta da se nau4at ot koi kradat

235

harko

преди 13 години

shtoto ne se dignem da gi e**** vsi4kite bo*****i sds i gerb i dpsi bsp..to i voiska namame ve4e ,nama koi da gi zashtitava ta te q razpusnaha,ima nekvi kadrovaci deto she gi ****** te sa samo jeni,smah e vsi4ko v taq dargava

234

Анонимен

преди 13 години

аххахахахханай ме кефи за тея дето гласуваха за герб и се надяваха нещо да се променитъпаци,няма оправия! в цял свят е така - краде се. И в САЩ крадат,и в Германия източват,навсякъде се краде.Капитализма е форма на феодализъм ,в която богатите (феодалите) крадат от бедните.

233

Анонимен

преди 13 години

и така мили пенсионери вашите коледни надбавки отидоха за инфраструктурата, а пък вие отгатнете къде са ви надбавките.не е голяма разликата между 150 и 1500 само една нула.

232

до министърчето

преди 13 години

абе пич,тея пари дето ЕС ги дава са за правене на пътища,а не за бонусиТи знаеш ли сега след като тази информация стана публична,България няма да види повече нито един лев за пътища,тея там ще ни спрат тока за секунди.В ЕС определено не са ***,даже ще се наложи и да връщаме пари,както стана по САПАРД и ФАР.И много ми е интересно защо се одобрява това поведение...очевидно виличката в Приморско дето си я настроил е от бонусите...

231

Безанонимен

преди 13 години

Демек, да се разбира: "Крадят, ама не чак толкова много, колкото казвате. Голяма работа, че крадели, нали построиха цял метър магистрала и Боко идва да й реже лентата"....

230

Мариян

преди 13 години

Ти луд ли си !Всеки ден с тира ги виждам,и стават по големи!!

229

Анонимен

преди 13 години

Брей в частните фирми дават макс 1 заплата бонус. Тези по 5-6 заплати. Тройната коалиция били крадливи. А ГЕРБ какви са в този случай?