77

Дона

преди 13 години

Ваклина казва самата истина.Освен че ползват служебните коли да пазаруват,харчат като за последно,и най заслужелите стоят подва и три мандата,та да им се изучат дечицатаи да сменят татко.Може и да намират дани за ДС длъжноста си по моловете,но каква е ползата за народа,чиито пари се харчат безразборно.Какво направи нашия посланик в Либия да спаси сестрите ни????

76

ваклин

преди 13 години

продължавам:та никакви проверки от инспекторати и какви ли още службашки служби не могат да ги поклатят. Президента си ги държи и даже им удължава мандатите та да са си на държавна издръжка, подсигурени, хрантутят се и наследниците им.... А ЗАЩО ЛИ? Спомнете си случая Филчев-как се озова посланик?Президента издава УКАЗ, а после Калфин му бил работодател.., а сега къде е? и така следва РАЗМИСЪЛ..............

75

ваклина

преди 13 години

не можете, драги участници в да си представите каква наглост имат посланниците по време на мандатите си...............нямат нито срама нито света - безобразно е поведението им както със служителите- било то дългосрочно командировани, било то с вторите членове, било то с местните лица...............Но,представа си нямате съпругите как безчинстват и харчат ПАРИ............................Естествено на МАТ БЪЛГАРИЯ... Един емигрантслед като обслужваше парти каза:Е каде е на мама пенсиятя...

74

анонимен

преди 13 години

не мога да разбера следното-след като по силата на ,,международни,,,междубратски,сценаристки или дявол знай какви споразумения на бившите червени агенти,доносници ,*** ит.н. не бе потърсена никава отговорност не можеха ли да се ,,снишат,,както казваше един техен ръководител от комунизъма ами продължиха да наглеят и до ден днешен и най-дейно да участват в общественополит.живот и да заемат държавни постове сега пищят като неощипана мома.Ами нагли *** до кога ще ви търпим.

73

боби

преди 13 години

Сами си сваляме гащите без някой да ни гледа. Онези били ДС на Русия, а тези са ДС на Америка. А някои други са ДС на двете. Не се обиждайте. Те незаслужажат това - НАШИЯТ ПАТЛАМЕНТ.

72

Смърт на предателите

преди 13 години

Това си е чшстж предателство. Няма значение коя политическа сила, с каква разцветка е, служенето но Родината е свят дълг на всеки Българин. Тези във форума, които търсят само цветовата принадлежност на служещия към собствената им държава са духовно близки с предателството. Въпросът е защо не разкриха доносниците на Държавна сигурност, а разкриват разузнавачите? Твърде много предателчета има в управлението и журналистчетата. За тях сятост, като РОДИНА няма. ***, майка си ще продадат.

71

62 %

преди 13 години

Комисията по досиетата е единственият орган в държавата , който реално допринася за благосъстоянието на хората. В резултат на нейният труд вече само 62 % от нас са бедни.За да излезем по бързо от кризата е необходимо да имаме поне десетина такива комисии.От Института по пазарна икономика са стигнали до извода, че ако всяка седмица се публикуват досиета, след три години България ще бъде в челната тройка на богатите евпропейски държави. Какво повече можем да искаме ?

70

ген. Григор Шопов

преди 13 години

Всички дипломати по света са служители на спец.службите на своите държави.Няма обаче държава която сама да разкрие разузнавачите си.В началото на 90-те правихме същият цирк.Днес един самотен ерген/стара мома (министъра на външните работи) заявява , че нямал думи. Той бил изумен от това, а не е изумен, че в посолството на САЩ само кучето не е служител на ЦРУ. В другите чужди посолства - също.Забележете, става дума за ПГУ, т.е. за външно разузнаване, а не за Шести отдел на ДС ! Ба си идиотщината.

69

Анонимен

преди 13 години

България до 1989 беше съветски сателит и потискаше народа си в интерес на съветската империя, тогавашните управляващи не бяха никакви патриоти, а само експлоатираха патриотичните чувства на българите, за да оправдават продажната си политика. След 1989 това продължава прикрито от наследниците на тези хора. Разбира се, в крайна сметка на предателството им ще бъде сложен край по един или друг начин.

68

Анонимен

преди 13 години

Западняците са планирали насилствена смяна на комунистическия режим и това е много правилно. Много хора в БГ смятаха, че сме под руско робство, включително баба ми. Руснаците пък са осъществявали износ на революция и са планирали поход до Ламанша. Всяка цивилизована държава когато се посере, се разкайва.

67

Nobody

преди 13 години

Правя. Защото и ти си намери едно познато именце в списъка от близо 200 души и айдеееееее - всичките са маскари!!! Не е имало научно-техническо разузнаване, добрите западняци никога не са планирали насилствена смяна на комунистическия режим, винаги са били тооооолкова добронамерени, че сега имаме да им се отплащаме следващите 5 века. Но дори и да не е така, да кажем, че си прав - аз не знам друга държава, която, след като се е посрала, да си е изнесла л.йната насред площада, да ги видят другите.

66

Друг наубади

преди 13 години

Ти разлика между работа в полза на държавата и работа в полза на комунистическата върхушка правиш ли?Няма да можем да се освободим от пиратската БКП, но поне да опитаме!А колко от тия са се правили на професори? Каква разузнавачка е бил прафесор Богдан Иванов Богданов? Срам за баща си!

65

Nobody

преди 13 години

Един да е от разузнаването, а не доносник - всички от тая безумна комисия следва да отидат на съд за държавна измяна.Аз не мога да разбера - цял свят гради подобна агентура с години, ние публично ги обявяваме, щото сме готини и открити. Що не вземете и да ги отстреляте? Уорлик сигурно не е свързан със службите, а е изпратен от Дружеството за Приятелство с България. И изисква всеки ден сводка от Министерски съвет в качеството си на почетен председател на Чаената партия.... ***...

64

Голям Ташак

преди 13 години

Ако не бяхме демократи, щчхме да те пратим там кадето ти и такива убийци като теб пратиха хиляди сънародници. Комунистически ***

63

Сериозно

преди 13 години

Българите от ДС имаха една единствена задача, да следят българите, които живеят на Запад и да докладват за тях. Е това ако е разузнаване, здраве му кажи.Та въпросните дипломати, не може да бъдат наказани, но всеки човек които има морал трябва да им обърне гръб -- да се почувстват низвергнати от обществото

62

Стотинка

преди 13 години

Левчо, предател си ти, а и убиец

61

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

ДС = ЦРУ Защо те не си издават агентите по света ???

60

ЛУСТРАЦИЯ .....

преди 13 години

..".МУ Е МАЙКАТА" НА .....ВЪНШНОТО МИНИСТЕРСТВО!...И БЕЗ ТОВА ,СА МНОГО МАЙМУНИ НА ЕДНО ...."ДИПЛОМАТИЧЕСКО КЛОНЧЕ"...!ХА,ХА,ХА,....ВРЕМЕ Е ...ДА СЕ СЧУПИ ,КЛОНЧЕТО!

59

Pink Panther

преди 13 години

45% бивши агенти на българските тайни служби и55% настоящи агенти на чужди разузнавания.Не е добро съотношението във Външно министерство. Затова се коси министърът.

58

"ЯВНИЯТ АГЕНТ&q

преди 13 години

....ВЕЧЕ НЕ СТАВА, ....И ЗА ПОРТИЕР!