17

Анонимен

преди 13 години

Обърнете внимание, проучването е за Англия, страната в Европа, където специалистите получават най-големи заплати. Обърнете внимание на смъртността в цитираните доклади и си напрвете сметка преди да оплюете лекарите в БГ следващия път.

16

us

преди 13 години

необходимо е българинът включително и младите майки да знаят ,как да свалят висока температура и вече след това да се търси мнение на лекар.не е толкова слажно да се реагира ,но явно по къщите не се разберат помежду си,а да не говорим какво става сред медиците!

15

мама

преди 13 години

Голям късмет е да си има човек свестен личен лекар.Мога да се похваля с това,че тя си има договор с медицински център и на практика ние сме с 24-часова помощ.Дай,Боже,всекиму!

14

ER_Dr

преди 13 години

Няма място за паника. Статията е за Англия. Там нямат такова правителство като нашето. *** вие к'во мислите бе, че Бойко не чете статистики ли? Той тая статистика я е получил със СРСта още преди публикуването и вече е взел изпреварващи мерки. Затова от догодина всички болници и кабинети у нас ще работят изключително само нощем и в почивни дни. Ония ще ни дишат прахта по показател ниска уикенд смъртност!!!

13

Анонимен

преди 13 години

За такива заплати- такова работно време

12

бг пациент

преди 13 години

Ужас! И в Англия ли лекарите в почивните дни почиват. Нямат ли си министър, който да им обясни, че трябва да се работи и нощем и по празниците, 24часа в денонощието, 365 дни в годината, а през 3 години и 366.

11

Елхана

преди 13 години

Много съм жалостива, защо някои хорица не могат да преценят кога точно да се разболяват

10

Анонимен

преди 13 години

Затова се казва почивен ден - ден в който да починеш

9

Анонимен

преди 13 години

Установено е, че в почивните дни пациентите рядко могат да разчитат на качествена медицинска помощ. През тези дни специалистите отсъстват........но пък винаги има кой да ти прибере дневната такса за "престой в болница" !!!!!!!

8

Анонимен

преди 13 години

Бялата мафия не работи през почивните дни, нощно време и на празници.

7

авс

преди 13 години

не съм сляп, мога да чета, споделям и бг новина към оксфордската, нещо лошо?

6

авс

преди 13 години

ами никой, едва ли простотията, ширеща се тук ще ме спре

5

1

преди 13 години

не знам към кой терминал ще се насочиш, само гледай да не е към Оксфорд, щото прооучването е от там. май не си прочел добре, а веднага ако е нещо лошо го отнасяш към бг

4

Анонимен

преди 13 години

Ми отивай към терминал 1 или терминал 2. Кой те спира?

3

авс

преди 13 години

...изходите са два - Терминал 1 и Терминал 2 на летище София, вече опира до оцеляване някак си, това е тъжната истина.Горда стара планиназабрави своите чеда,до ней Дунава синейи сърца ни почерней.....

2

abc

преди 13 години

Преди месец двегодишната ми дъщеря вдигна много висока температура, над 40 градуса /два дни по-късно й се постави диагноза скарлатина!!!/, денят беше СЪБОТА, обадих се на 150, на 112, на педиатъра, на кой ли не и познайте - вдигнаха ми само от 112, обаче никого не изпратиха, уж екипът тръгваше всеки момент, така и никой не дойде, с лекарства, които имах някак си свалих температурата, исках да се оплача, да ги съдя, да извикам медиите, да направя нещо, да ме чуе някой, но знаете ли...

1

Унас не е така ,

преди 13 години

"дигностицирането" е образцово и делник и празник .