75

наблюдател

преди 13 години

Не знам дали някой го е написал преди мене, но дори и да го е написал аз да повторя - КУРВАЛЪКА Е ДО ВРЕМЕ, ПИЕНЕТО ДО ГРОБ!

74

Rakela

преди 13 години

Скапани алкохолици.Това са хора които за нищо не стават.Да се почерпиш е едно,но системното черпене си е болестно състояние.

73

анонимен младеж

преди 13 години

Е.и му майката, братче. Ти мани, че СЛЕД КАЗАРМАТА(А ОНЯ е на 30 и кусур години, смятай, че преди около 10 и повече години е излязал) е алкохолик, ами че и посягал систематично на баща си. СРАМ! По-голям срам от това...направо не мога да повярвам...накъде отива този свят ????

72

до комунето

преди 13 години

а ти броил ли си ги колко са били бе гнидоо?!?!

71

Kitaec__

преди 13 години

Но Румен Петков,не е син алкохолик,а червен

70

гурбетчия

преди 13 години

До дамите! Това е много поучително.Не си избирайте мъже бабаити и приятели на чашката!По-добре е курварин,отколкото алкохолик! Курвалъка е до време, алкохолизма е до гроб ! Успехи и УМНАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

69

Анонимен

преди 13 години

Няма сега да взима пари от баща си,но ще започне да продава покъщина и накрая къщата!Алкохолизмът е бич!

68

до последните двама

преди 13 години

колко бяха самоубийствата по време на комунизма бе ***?

67

ех ех

преди 13 години

Какво по дяволите трябва да значи "син алкохолик" ??? Че лющи само спирт за горене ли, какво?????

66

българче

преди 13 години

МАМА ВИ КОМУНИСТКА ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА ВСИЧКО

65

антикомунист

преди 13 години

дотам ни докараха комунистите,мизерията,безпари4ието,докараха народа до лудост,за вси4ко са виновни мръсните комунисти които окрадоха държавата.

64

velofan

преди 13 години

И какво ще прави сега татьовото синче, като няма кой да му дава парички?Най-вероятно ще започне да краде!ДАНО ГО ЗАСТРЕЛЯТ НЯКЪДЕ ПРИ ОПИТ ЗА КРАЖБА!!!

63

Анонимен

преди 13 години

Ако този син-негодник бъде оставен да си живее необезпокояван от никого, значи наистина не сме народ, а ***!

62

Анонимен

преди 13 години

На този калпав син наистина ли няма начин да му се потърси отговорност? Никоя институция ли не може да се самосезира - когато има свидетели, можещи да потвърдят, че някой системно е тормозил някого, а потърпевшият се е страхувал да потърси помощ? Деянията му са докарали човек до самоубийство! Никой съд ли няма да вземе това пред вид? Аз мисля, че в случаи като този ролята на решаваща движеща сила може да изиграе обществената нетърпимост.

61

B

преди 13 години

Това на снимката въпросната река ли е, "след като скочи в ледените води на река Стряма" то там като гледам и да искаш не можеш да се удавиш.Жалко за случката.

60

Анонимен

преди 13 години

като прочетох 'Син алкохолик' и не знам защо пред очите ми изплува образа на един син (политик) алкохолик - Иван Костов

59

Анонимен

преди 13 години

СЕГА ДАВИДИМ ТОЗИ ХУБОСТНИК КОКО ЩЕ ТОРМОЗИ ЗА ПАРИ , ЛЕКА МУ ПРЪСТ НА БАЩА МУ , ДА ПАЗИ ГОСПОД ОТ ТАКИВА СИНОВЕ,

58

??????

преди 13 години

Що ти не не можеш ли да ми схванеш мисълта?

57

SDS

преди 13 години

Това е изключително тъжна история. Бих искал обаче да наблегна на един факт, който остава на страна и той е, че няма нищо по- лошо от това млад човек да е безработен. Това води до страшно бърза деградация, в този случай - пиянство. И като се има предвид, че в селата безработицата е 100% вече е обяснимо защо всеки ден там се случват подобни неща. Така че според мен най- виновни за всички тези неща ,които се случват са продажните и безкрупулни управляващи през последните 20 години.

56

Idiot

преди 13 години

И какво е ставало и става в поделенията?Това ми прилича на емигранта, който очаква като иде в Англия и от небето да започанат да валят кинти...Ако не си ходил в казармата, няма как да знаеш...