162

Мислещ

преди 13 години

Правителството ще спести около 100 милиона ако направи стадион Пловдив национален. Стадион с 55 000 места и лекоатлетическа писта, единственият двуетажен в България. Но нали трябва да има далаверка и някой да *** от милиончетата...

161

мир

преди 13 години

Пари за трева немат а те стадион ще правят

160

Анонимен

преди 13 години

лева или евра.

159

някой

преди 13 години

На тази държава,България,и трябва един Оливър Кромуел!Да си вдигне тежката ръка и да им разкатае верицата на корумпираната,***,неверна зган!Няма лошо да се строи нов стадион.Но нека първо да се погледне в изтерзаната душица на българина.Последните 20г.политиците ни направиха социопати,щизофреници,*** и пианици!Една нация с история!Една нация с велико минало леко,леко се затрива!В името на личната изгода на малцина!Не е ли дошло времето да кажем-Стоп!Стига толко!Не се издържа!...

158

Анонимен

преди 13 години

А защо не дадат 1/4 от тези пари да се довърши стадиона в Пловдив, който ако се довърши ще отговаря на всички изисквания? Или само защото Славчо Атанасов е кмет и трън в очите на Боко градът не заслужава да има стадион? Защо само в София трябва да има зали и стадиони? В София има прекалено много стадиони, които плачат за оправия - "Герена", "Българска Армия", "Славия", "Академик", в Надежда, че дори и нац. "Васил Левски" реве за промяна (заради спестените козирки при последния ремонт).

157

Maraba

преди 13 години

А в сметката влизат ли и СРС устройствата?

156

??????

преди 13 години

хахахаххаххахаххХАХХАХХАХАХААА-какво ще стане със стария бре-----нека позная ЩЕ ГО ПРИВАТИЗИРАМЕ един велик българин прибирайки се от европата го е казал" живи да ви оплача Гочо" "ех Пратер пратер " и други под.

155

Веселин

преди 13 години

Вместо да построят детелини по Александър Малинов да се отпуши най-накрая и по други подобни ключови вечно задръстени булеварди, те ми строят стадион при положение ,че вече има такъв които си е пригоден за още дълго време!

154

Елхана

преди 13 години

Много съм жалостива, добре, че вече благотворителните мачове на високо ниво няма да се играят тук-там и къде ли не, пък е близо и до летището - направо с частните самолети и хеликоптери ще се идва

153

!!!!!!!!!!!

преди 13 години

ВАЖНОТО Е ДА ИМА ДАЛАВЕРА......!!! нЯМАМЕ ФУТБОЛ,НО ЩЕ СИ ИМАМЕ СТАДИОН-Е ПОНЕ ЩЕ МОЖЕ ДА СЕ СНИМАМЕ ОКОЛО НЕГО.

152

ууу

преди 13 години

За тези пари направете социални кухни ,хората гладуват !*** *** !

151

Анонимен

преди 13 години

що не го строи Б Михайлов нали отпускат средства от ФИФА УЕФА а се хвърлят пари с едната ръка като с другата се прибира аз щогоде умен униформен не съв виждал

150

Анонимен

преди 13 години

Не бих казал, че си много умен. Трябва да се строи, да, но не стадиони, а инфрастуктура - магастрали, ЖП линии, пристанища. Това може да е реален стимул за икономиката, не спортно съоръжение, което ще се пълни 4-5 пъти в годината. Относно идола ти.. ние още не сме забравили "добрините", които този човек и неговите министри направиха - честната приватизация, физическото затриване на цялата ни промишленост, смачкването на цялото гражданско общество. Не само, че сме дорасли , ами и го надрастнахме.

149

Anti

преди 13 години

e za6to da ne napravqt nov stadion pari ima bol ,zaplatite sa visoki ...

148

xax

преди 13 години

Чета коментари в днес.бг и разбирам, че съм в пъти по-умен от 90% от писачите ... а си мислех, че досега съм имал високо самочувствие.Браво Бойко - прави нови неща, трябва да се строи, а не да се слушат елементарните драскачи, които дори бабите не могат да навият да гласуват за БСП. На Станишев и пАРТИЯТА с малко п й мина последния мандат. А ако дойде Костов на власт комунистите направо ще емигрират, но народа не е израснал още за Костов !!!

147

Анонимен

преди 13 години

На този стадион ще играят А-отборите на Факултето.Комлука от Бургас- Пич махала от Пазарджик,Махалата от Сливен, Казанлък и т. н и т- н и т- н !!!

146

anonimen

преди 13 години

a be kav stadion be te ei sega sa prazni,mutrata se e pobarkal

145

Иван до 146

преди 13 години

Стига с тоя пловдивски стадион! Доколкото знам въпросният "9-ти септември" е общинска собственост! При положение, че е общинска собственост, как искате да се строи с пари от държавния бюджет или не правите разлика между държавен и общински бюджет!? Защо не попитате местната власт защо нищо не прави по въпроса за обновяване на съоръжението? А може да кандидатства за финансиране от УЕФА! Все "тиквата" ви е виновен на вас!

144

Учен

преди 13 години

Държавата е цъфнала и вързала 140 млн. за ритнитопковците да заделя....

143

Az_sam_az

преди 13 години

Работи здраво българино, че цяла София разчита на теб да я превърнеш в "европейска столица". А ние от прованса немили-недраги ще си останем.