14

klo

преди 13 години

do n 1hahaha ima logika v dumite ti.marketingovite kompanii dosta chesto deistvat nepozvoleno s cel da si svarshat rabotata :)

13

Анонимен

преди 13 години

Е напиши какъв е този стандарт де??!!

12

Анонимен

преди 13 години

трябва да помагаме да се сринат америкаските компаний

11

фанта

преди 13 години

Пазаренето, с кредитни карти е практично, но оставя всичките ти данни в системата на заведението. Достатъчно е хакера просто да влезе вътре и половин свят му е на тепсия. Отделно, дето впоследствие се извличат информации за бизнесси, връзки? Едва ли търсят рецепти на Макдоналднс? Такъв буламач не бих хапнал повече и пред автомат да ме изправят. Нашите традиционин ястия са супер в сравнения с тия буламачи там.

10

None

преди 13 години

Да си внедрят ISO 27001

9

ujasno

преди 13 години

sega shte vzemat da im izpratyat salata i horata shte vzemat da ozdraveiat. Ot kakvo shte se prehranvat farmaceftichnite kompanii togava da popitam az?

8

!

преди 13 години

Добре че са предупредили клиентите си, явно са наясно, че щом някой е клиент на на тази верига, то той е *** и най-вероятно ще стане жертва на измама.И за чий х** са си давали данните, да не би да им дават по-вкусни бургери?

7

Manuelche

преди 13 години

Nasty, темата е за кражба на лични данни, а не за вкусовите качества на храната там...

6

Анонимен

преди 13 години

И за да не ме разберете грешно, не защитавам гнусотиите които продават и аз самия не ги употребявам . В случая става дума за елементарни маркетингови стратегии които са практика по белия сват , не носят никакъв риск ,и засягат почти всички сфери.

5

Анонимен

преди 13 години

Ама много си пр0ст ,Ванка ! Всяка година по празниците на запад навсякъде текат многобройни промоции с реални награди от типа на 50 автомобила 1000 IPad-a , 1000000 евро, 1000 почивки и т.н. Обикновенно при покупка на продукт печелиш или моментална печалба (друг продукт) , или правото да участваш в някоя от томболите - за целта си даваш данните. Принципно сигурността на данните ти е гарантирана, и ако някой има щети вследствие на тях , те ще му бъдат възстановени със сигурност ...

4

Nasty

преди 13 години

По-голяма химия от Макдоналдс има ли за ядене?

3

Анонимен

преди 13 години

Проблемът е на тези, които са си дали телефонът, адресът и имената на Mc Donalds. Аз обикновено като ходя на заведение не го правя, но щом хората са преценили, че трябва да споделят тази информация да си берат последствията.

2

Анонимен

преди 13 години

ЕВАЛАТА на хакерите, единствената ни надежда за свобода на словото!

1

Анонимен

преди 13 години

кражбата е поръчана от маркетингова фирма, изследваща потенциалният пазар на нови лекарства срещу затлъстяване, рак на червата и други неприятни болести, свързани с ежедневна орална употреба на ***