23

GM

преди 13 години

Бащите на новата конституция създадоха напълно безконтролна съдебна система, разкъсаха досъдебното про изводство (издирвателната от следствената дейност) и по този начин ги противопоставиха.Резултатите са налице: Съдебната власт е напълно независима от легитимните държавни фактори и абсолютно зависима от прес тъпниците. На практика тя защитава техните права и отсъжда присъди срещу правата на жертвите им (напр.делото Борилски). Досега, с малки изключения, тази система обслужваше добре и изпълнителната власт. Конституция та на Луканов даде на магистратите могъщата власт да се противопоставят на цялото общество, както е в момента. Рейтингът на съдебната власт клони към нулата. Да се чуди човек как съдиите имат очи да пишат жалби и да се вайкат, че незаслужено ги обиждат!? Буквално са развързали ръцете на рецидивистите - хиляди на свобода с по 4-5 висящи дела; проявяват в отговорни дела страх и малодушие, корумпираност (Красьо, черноморските имоти, рушве тите по делото на Цонев). Е, прави ли са немалко хора да казват, че съдът е последното убежище на мафията?

22

GMG

преди 13 години

Колко ли от тези 9% доверие в съда се дължат на признателните престъпници,които съдийките от СГС и особено тези от на ген.Пенгезов Софийския апелативен съд САС освободиха през последните месеци,без дори да се стига до съд? Във връзка с възобновяването на делото по убийството на съдия Захариева чуждестранни инстанции ни питат дали можем да осигурим честен процес" на подсъдима!!! Все едно учител или родител да пита непослушно дете дали обещава да не прави бели! Мила Родино, докъде я докарахме, ДОКЪДЕ СТИГНАХМЕ ...

21

Елхана

преди 13 години

Сметките ми за парно все още са същите

20

Анонимен

преди 13 години

немам нерви,крадеш грабиш ,убиваш деца -всички престъпници добре дошли в България ,страната на криминалните и подкупни съдии!мразя комунизма ,ама по байТошово време за 3 рогозки или за 200лв начет ,влизаш на топло за 3-4 годинки,за убийство -минимум 20!

19

ЧЕСТЕН

преди 13 години

Хайде стига протакане и шикалкавене!Марш в пондиза в килия без парно и ОТНЕМАНЕ НА ВСИЧКИ МИЛИОНИ ОТКРАДНАТИ ОТ ТОЗИ ТАРИКАТ ПРЕСТЪПЕН БЕЗ МОРАЛ И СЪВЕСТ !!!

18

ЩЩД

преди 13 години

Кви 10 години при тия милиони бе, маркучи. 20+ и е това е то.

17

Р.Овч.

преди 13 години

Споко Валка - нека си лаят офцете по форумите, скоро ще си свободен като птичка!Ако не вярваш - земи пример от братята Галеви, дето адаша ги оправи.

16

123

преди 13 години

Сега набързо ще му се разклати здравето и ще се прибере в къщи

15

Анонимен

преди 13 години

Те за убииство по особенно жесток начин дават услона 1-2г. та за некакви си 10млн. лв. въобще не се притеснявай. Просто ще кажеш че ти е било студено и си ги взел на заем

14

Анонимен

преди 13 години

не се притеснявай валка, бългаският съд е най хуманният в целия свят, че и в други светове. според мен ще те оправдаят поради явна липса на доказателства. след което ти ще можеш да осъдиш държавата и да прибереш от обещетение няколко милиона. всичко е точно! да живеят магистратите на РБългария!

13

pepyel

преди 13 години

Няма страшно Валка, казват че боли само първия път после даже става хубаво.От 10 години половината да излежиш пак голям х.......й ше отнесеш.Късмет ,не се предавай.Дано да те настанят в софийския ,че там има много мераклий.

12

Анонимен

преди 13 години

Абе тоя не беши ли осъден по друго дело на 10г. затвор,какво се разкарва на свобода.Как става така...?????????????

11

попа

преди 13 години

И кво ми е зор? Ще върнат ли парите, източени от него, обратно в бюджета? В противен случай за кво изобщо си правите пиар?

10

морска свинче

преди 13 години

стига се е точило делото, ами да го вкарат на топло,че идва зима..

9

Анонимен

преди 13 години

е като го осъдихте вече на 14 и на още там не знам си колко години затвор, той що е още навън да изнудва хора, а не е в килия с *** рамадан например? а?ами осъдете го и на още 100 години. ама аз мисля, че като осъдите някой на затвор, една важна подробност е да влезе в затвора. не знам тоя БГ съд как схваща нещата, но явно само БГ съдиите разбират осъждането по друг начин.в САЩ и актьори си ги съдят и звезди и ги тикат по занданите, тук да те осъдят и Гоцето ти дава орден Стара Планина

8

Анонимен

преди 13 години

Хайде де, на човека му се изчака чакалото за затвора докато се натуткат магистратите да го осъдят.

7

бг

преди 13 години

Защо във затвора , само да яде хляба народен ТРЕПАНЕ ТРЯБВА !!!

6

Сергей Станишев

преди 13 години

Спокойно, съда няма да му даде присъди. Нали е от нашите.

5

Анонимен

преди 13 години

Айде най-после нека влезе в затвора стига стего плашили А Р Овчаров и Р Петков К Нинова ще пасуват засега

4

пандизчия

преди 13 години

сега ще те стопля в панделата!!!