193

mango

преди 13 години

ciganiq brat decata nqma kvo da qdat pak roditelite im gi u4at da piat

192

izrud

преди 13 години

s tezi *** *** za nikadne ne sme eu 6tena izhvaril ot spisaka

191

Пуфа

преди 13 години

Няма какво да се вини кмета.Учителките, които са виждали пияни децата е трябвало да алармират социалните.

190

читател

преди 13 години

И какво ще стане с тази "майка" сега?нищо, ще продължи да произвежда нон-стоп, естествено родилното и болницата и т.н са за наша сметка.Сега е момента да се поиска стерилност за такива "майки", възпроизводството трябва да се спре.

189

читател

преди 13 години

Кастрация и стерилизация за всички родили под 16г. и за тези които доказано не могат да се грижат да родените вече деца.В Полша със закон педофилите ги кастрират, а тези тук са много по-вредни.Не може една *** на 15 г. вече да има 2-3 деца. Този процес трябва да се спре на всяка цена.

188

анонименс

преди 13 години

коя е майката от снимкаата.....

187

ККК

преди 13 години

Ццццццциганииииииии Братяяяяяяя!!!!!!

186

анонимен

преди 13 години

за тия без коментар

185

55

преди 13 години

Пу, само с тия *** *** ще се занимаваме... Цялата държава впрегната тях да оправя, а нас - кучета ни яли.

184

galia

преди 13 години

ne e rabotata dali sa *** ili ne sa.to i nie bulgarite ne sme stoka ako pitate men.a kolko slu4ai ima i s bulgari deto postupvat taka s decata si...vajnoto e 4e te triabva da sa predi vsi4ko RODITELI.A te iavno ne sa takiva i za6to zaboga gi e nacvukala celi 6 deca ili 5 /za sega/ kato tia e tolkova prosta i nekadurna 4e i edno nemoje da i se poveri.tova ne sa RODITELI!!!

183

българка

преди 13 години

*** е гнусен ***, който мисли само за себе си.българите работят, плащат заеми, данъци и тн. робуват на държавата... от толкова много стрес, напрежение, проблеми как да могат да създават деца...ракай с пръсти яж и пий и ще имаш не 1, а 5

182

М

преди 13 години

Абсолютно съм съгласна с 188

181

........

преди 13 години

Боже,съвсем се изродихме !

180

Патрашкова с 10имота

преди 13 години

Националната агенция по приходите се е заинтересувала от имотното състояние на главната редакторка на вестник "Галерия", наричан от някои орган на БМ (Българската мафия), пише в. "Торнадо". Данъчните щели да сравнят придобитите от семейството имоти, получените доходи и платените данъци. По предварителни данни Патрашкова и съпругът й Иво Димитров, верен сподвижник на водача на РЗС Яне Янев, притежавали 10 (десет) имота. Според изданието ставало дума за следните имоти.1. Апартамент в скъпарския столичен квартал "Лозенец".2. Апартамент в столичния кв. "Слатина" (в него живее дъщерята на Димитров от първия брак).3. Къща в кв. Иваняне на Банкя.4. Солидна вила с двор в тузарския курорт Слънчев бряг.5. Имот в района на Каварна.6. Имот в Обзор, за който се предполага, че е продаден на руснаци, плюс още един имот на морето.7. Апартамент в района на Орлов мост в столицата, наследен от Иво Димитров по схемата "жилище срещу гледане" от възрастна жена. Същият бил продаден, но щял да се проверява на каква цена и какви данъци са платени. (Покойната баба имала син в Англия, който май не знаел за сделките с наследствения му имот, пише "Торнадо".)8. Имоти в Габровско.9. Имоти в Севлиевско.10. Имоти в Ломско. Освен имотите на семейството от НАП щели да проверяват също и "произхода на картините и античните предмети, с които толкова се гордеят и хвалят сем. Патрашкови". В ГДБОП имали сигнали за извършване на нерегламентирана търговска дейност с фалшиви произведения на изкуството, но за това "Торнадо" заявява, че ще пише в следващите броеве.Министър Цветанов ще трябва да навърти още доста трудов стаж, за да достигне жизнения стандарт на своите опоненти от "Галерия", които така храбро го обвиняват в лош морал, коментира изданието. И припомня как неотдавна Патрашкова се прочу с това, че шантажирала банкерката Петя Славова да накара своя служител Георги Цветанов да оттегли показанията си срещу Алексей Петров в мегаделото "Октопод".

179

онбашията

преди 13 години

хаха, тоя отговор "ще си родя друго" кефи :)

178

huana

преди 13 години

Колко е несправедливо някои хора години наред да не могат да имат дечица,да се подлагат на какви ли не процедури,а такива безотговорни и неспособни да се грижат за тях да раждат по 7.8 и да ги оставят на произвола.

177

анонимно

преди 13 години

Тази трябва здраво да я бият , но няма да има никъкъв ефект.

176

Петко Петков,

преди 13 години

в грешка си,кмете:"Тя ми отговори най-брутално, че ще си роди друго. Това трезвен човек не може да го каже." - напротив,това бял човек не може да го каже!

175

Анонимен

преди 13 години

Хора, хора , хора защо ги коментирате тези ***? Тая майка изобщо какво прави в обществото нима е родила тези невинни деца макар и ромчета да ги научи на нещо или да им даде шанс да станат хора. Това нищожество не заслужава и ден да живее. Как е възможно майка да дава на собствените си деца алкохол СМЪРТ ЗА ТАЯ ***

174

Атанасов

преди 13 години

Еми айде сега вкарайте закон за контрол над раждаемостта и въведете определени социални и финансови граници след 3-тото дете, защото това е нехуманно. Да родиш дете с идеята, че нямаш пари да го отгледаш и да го обречеш на такъв живот.... Къде е комисията за защита на човешките права сега... иначе винаги се обаждат за кви ли не глупости, но сега никой нищо не казва.... Това криворазбрано разбиране за социална политика ще погуби цяла Европа!