220

мазен шопар

преди 13 години

Хааа ха защо бе аз само целих на майка му то лапето само легна по дървото ако напрайм ново нал нема *** съдити въ

219

hei

преди 13 години

v kraina smetka kolko sa decata.....nali bili 4.....edno umrialo...,a sega 6te nastaniavat 4etirite v socialen dom.......A sega de???

218

botsos

преди 13 години

Ха сега познайте, като им вземат децата, кой ще плаща за тях. Аман от ***, роми, *** и тем подобни! Трябва да им забранят със закон да раждат по повече от 1 дете! Нека да е дискриминация! Поне така няма ние да плащаме за тях и да се множат!

217

Анонимен

преди 13 години

Повече да не се дават помощи на ***,видясе че няма оправия с тях,някои печелят пачки от тях,ЕС дава пари за тях само да не идват към тях...а тия агенции за закрила на детето да се закрие, нищо не вършат.. в всеки град има такива агенции пълни с кабинети хора които пият само кафета и пушат цигари.

216

Айсман

преди 13 години

Така е -"Циклон" Б и ***. С друго няма да се оправи тая гнусна, уродлива ***.

215

JL

преди 13 години

Какво значение има това, че са събрани три етноса на едно място? Такива случки стават непрекъснато в най-безпросветните социални групи. Хора, които не знаят какво е добро и зло, но най-лошото е, че няма обществена корекция на тяхната безпросветност. Ако с такова поведение се намираш в нормално общество, то бързо ще те научи какво може и какво не, реагирайки на твоето поведение. Ние сме общество, което не реагира.

214

JL

преди 13 години

Изобщо, искам да кажа, че едно тъпо село може да си мисли, че може да пренебрегва хигиената и да оцелява, но като дойде някоя "епидемия", ще го утрепе за 3 дена. Защото не умее да спазва елементарна хигиена. Непродаването на алкохол на дечица и нетърпимостта към малтретирането на деца е част от тази хигиена. Но кой да го знае. Кой?!

213

JL

преди 13 години

Искам да кажа, че животът на всички нас може да е много по-добър, ако можем да реагираме правилно и навреме. Колко време ще е актуална тази история - 2-3 дни. На нейно място ще дойде нова трагедия, причинена от напълно погрешното поведение на цялото ни общество.

212

МАРГО

преди 13 години

ПИСНА НИ ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ТИЯ ЦИГАНИ1 С ПРОСТОТИЯТА ИМ! КАК НЕ ВИ Е СРАМ ТАЯ БЕНАТОВА МИ СЕ ПОВРЪЩА ОТ ФЛЕГМАТИЧНИЯ И И ТРАГИЧЕН ТОН! СМОТАНЯЧКА1 Я ВИЖТЕ НАШИТЕ ДЕЦА ЧЕ ИСКАТ ДА НАПУСКАТ БЪЛГАРИЯ! ТОВА Е ТЕМА СЕРИОЗНА ТУК ЩЕ ОСТАНАТ САМО *** НАЙ СКОРО ВРЕМЕ!

211

JL

преди 13 години

Преди малко в новините жена разказа как децата са пращани да купуват алкохол по никое време. И соътветно някой (който се мисли за невинен) им го е продавал. Друг някой (който се мисли за невинен) е гледал (съзерцавал) как детето отива да купува алкохол по никое време.

210

Елизабет

преди 13 години

Да се изтрепат всички ***.Това са търтей ненужни на държавата и на нас хората,защото ги носим на гърба си.

209

BG

преди 13 години

Срещу заплащане равно на издръжката на един *** за една година, всяка от десетте най-бедни държави в света (по-точно Африка и Азия), ще приеме всички ***, даже ще искат още.

208

Анонимен

преди 13 години

Бре всички ТВ предават за тия..абе и тия агенции заработват когато някое дете е бито или умряло,ами за какво се доблират тия агенции ..само си прехвълят топката на едни на други,Трябва да се съкратят нищо не правят само харчат народни парички.

207

Анонимен

преди 13 години

Dobre be umniko, kade shte se izselqt, kaji koq darjava bi gi iskala?

206

ангел

преди 13 години

къде е тоя мейл?

205

ангел

преди 13 години

някои казват, че проблемът е нерешим - не е вярно. други казват, че е решим, но с много усилия и средства - и това не е вярно. има едно съвсем просто, доста евтио и 100% ефективно решение: т-р-е-п-а-н-е. до последния.

204

Мариян

преди 13 години

Евала Дани !Браво на теб!

203

Мариян

преди 13 години

Днес е добър ден за България!Един *** по малко!Ура!

202

vazrasten

преди 13 години

Sto za *** sa tova da napivat decata si? I v kraina smetka tazi sitoaci e s fatalen krai.

201

българка

преди 13 години

толкова много шум за едно ***