620

Румен

преди 13 години

И аз това питам, Бойче - що не вземат и тебе да те подслушват?! Така и високите етажи, но и най - високите ...

619

до Батман

преди 13 години

Всички без малко бе Боци !

618

ЕВАЛЛА ,БОЙЧЕ....

преди 13 години

ВЪН РУШВЕТЧИЙТЕ И КОМИСИОНЕРИТЕ ОТ ВЛАСТТА!ДА ГО ДУХА ПАРТИЯТА....ЧЕРВЕНА!...ИЗГОРЕ ,ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ И...."НАШИЯ ЧОВЕК", НА ДРУГАРЯ "ПЪРВИ"!!!!

617

Реалист

преди 13 години

Ех, Васко, ех, Кръпка, защо ни заблуди така?! Ти каза, че "комунизмът си отива" и повярвахме, че наистина ще си отиде. Може би си имал предвид, че само се кани да си тръгне и вероятно "пак ще се срещнем след 20 години". И ето го пак 'добрият' стар нагъл комунизъм, в който не бяхме в безопасност от никакво подслушване, изваждаха се разни думи от контекста на подслушаните разговори и се използваха безогледно срещу всяко свободомислие. Иначе целите му отново са уж "за доброто на държавата"....

616

Българин

преди 13 години

Закон за СРС:Чл. 3. (1) Специалните разузнавателни средства се използват в случаите, когато това се налага за предотвратяване и разкриване на тежки престъпления по реда на Наказателно-процесуалния кодекс, когато необходимите данни не могат да бъдат събрани по друг начин.Предложението на Б.Б. е явно противоречие със закона.

615

Българин

преди 13 години

След такова изказване дори Берлускони не може да остане на власт в демократична държава. В теорията е казано - авторитарен модел на управление с явни наченки на диктатура - жалко за България.И за какво бе този 20 годишен преход, за да се озовем отново в началото.Жалко за нас българите, че не случихме на управляващи.

614

Тиквата на Хелуин

преди 13 години

Боко е супер-тиква. Бие ме по всичко. По-голяма тиква е от мен, по-богата, по- празна, по-известна, повече плаши хората.

613

kg

преди 13 години

БОЙКО ИЗПУСКА ВЕЧЕ ПАРАТА ....НЕДОПУСТИМИ ИЗКАЗВАНЕ НА МИНИСТЪР -ПРЕДСЕДАТЕЛ

612

.................

преди 13 години

така, така Боко, подслушвай, надничай под чаршафите. нали винаги си мечтаел да бъдеш ченге от ДС.

611

Невинният восток

преди 13 години

Всеки народ си заслужава съдбата. Който би жертвал свободата заради сигурността не заслужава нито едното.

610

вал

преди 13 години

За огромно съжаление не е така. Преди и с Костов и с царя и със Станишев, хората за година и половина си бяха осъзнали грешката, сега обаче 80% още смятат че са хванали Господ за шлифера с тия кьорави 50 км магистрала и безполезни полицейски операции и крещящи имена.

609

peter

преди 13 години

Нашето племе неможеш с демократични и цивилизовани методи да го укротиш. Като сме такива тарикати сега трябва да си извоюваме правото на лично пространство защото аз вече и за 5 стинки не вярвам на никой и разбирам тези които не вярват на мен.

608

За тези, които си из

преди 13 години

И пия за вас, патриоти,аз вече нямам мило драгоа вий, вий сте ***

607

Защо

преди 13 години

"Защо да не бъдат подслушвани"-zashtoto e mrasnishka i amoralna rabota...."Как се хваща корупция по високите етажи на властта?- s tzivilizovani i demokratichni metodi ...

606

Х

преди 13 години

Хубава снимка. Говореща. За да я разтълкуваш, не е необходимо да си Ломброзо!

605

Снегурочка

преди 13 години

А ти защо не отидеш на психиатър с Дянков. Все трябва да има лек срещу прекаленото самочувствие и самолюбие.

604

Анонимен

преди 13 години

Вече една година тиквата все някой друг му виновен, все още обвинява за некадърното си управления на ГЕРБ - Станишев, Доган, Царя, Хан Крум, Хан Аспарух...!

603

Анонимен

преди 13 години

БОРИСОВ, БЪЛГАРИЯ ТЕ МРАЗИ ОТИДИ СИ С МИР!!!

602

До 650

преди 13 години

Не ни сравнявай с Америка, щото там ако те хванат, че си злоупотребил с държавни пари да си купиш сладолед, веднага си подават оставките. Тук окрадоха цялата държава, посториха си вили и хотели, доведоха народа до просешка тояга и НАШИТЕ ИЗБРАННИЦИ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ИМАТ НАГЛОСТТА ДА СИ СТОЯТ НА ПОСТА И ДА ЛЪЖАТ, И ДА ГРАБЯТ. Подобно положение изисква крупни мерки. Ама явно има ДОСТА ОПАРЕНИ ХОРА от това. Аз съ твърдо ЗА - нямам нищо какво да крия.

601

Анонимен

преди 13 години

бате БОЙКО Е ГОЛЯМ ПИЧ...ЗАПОМНЕТЕ ГОООООООООО !!!!!!