41

magic

преди 13 години

Да бе, всички яко хранят, пък никой нищо хубаво не казва. Евала на МТел за тази пързалка! Взимайте си кънките и айде да караме, че зимата пак е туууук!!!

40

longy

преди 13 години

абе какво им става на всички бе :(посред всички оплювания на всякакви теми едва-едва се промъква някой и друг позитивен коментар.супер, че ще има открите пързалка.пък който иска да не ходи.

39

1313

преди 13 години

напълно съм съгласна, беше ужасно. Да не говорим, че от обявените дати на една реших да заведа дъщеря си на кукленото представление - нямаше място за децата, защото маса пенсионери бяха заели разкривените пластмасови столчета и обсъждаха родните политици. не че нещо ама не беше това идеята на Коледарията а накрая точно товяа стана - -кич, селяния и трета възраст, които са намерили топло място да се съберат и поклюкарят.

38

Анонимен

преди 13 години

микъде е покрива бе пичове.що не замразите искъро,нали по големо нема.царе сте ейййййй

37

върху езеро ?!?!?

преди 13 години

на езерото Ариана да не стане само МТел Синк :))))))))))))

36

Атанасов

преди 13 години

Какво искаш да кажеш с този коментар или просто искаше малко злобичка да разлееш тук? Германия има огромни парзалки, защото е 80 мил. 4 лв. < 2.50 евро. Та питам отново какво искаш да кажеш?

35

Go

преди 13 години

Ехее, очаквайте промоции, безплатни минути за двоен и троен аксел, както и за петорен ***.

34

Manuelche

преди 13 години

abv, Коледария беше върхът на кича и селянията. Ако ще правят нещо по-хубаво - добре дошли са! Но ако ще е същата *** - айде, няма нужда!

33

abv

преди 13 години

голяма пързалка- добре, но по цяла Европа освен пързалки по коледа има разни шатри, къщички по центъра или до пързалката. Миналата година най-сетне направиха и тук, казваше се Коледария, но тази година нищо??? А беше и близо до пързалката, човек можеше да отиде там да се стопли в празнична обстановка, да пие нещо топло.. Защо едно хубаво нещо да направим и после го провалиха???

32

Maraba

преди 13 години

Специално за всички присъстващи пързалката ще работи един час безплатно от 16 до 17 часа.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Извинеетее!!Ехоооо!Какъв е тоя час?Мтелски?По каква тарифа?

31

Анонимен

преди 13 години

В Германия и изобщо западна европа цената е 2.50 до 3.15 евро и караш ако искаш цял ден. И там няма такива малки пързалки. Най малките са хокейни като има и такива с размер на футболно игрище.

30

Медна Тел

преди 13 години

Хмм... явно измамниците от М-Тел са си "настроили" най-после и новата крадлива платформа, та сега пачките са им осигурени в бъдеще! То затова цените на пързалката са такива. :)))

29

Анонимен

преди 13 години

хахаха най голямата ледена пързалка на балканите е милата ни родина тук винаги ни пързалят

28

чичо Манчо

преди 13 години

Ох,умрем да връзвам кънките !

27

Анонимен

преди 13 години

*** ТАМАН...

26

Анонимен

преди 13 години

*** ....късно се вкл.бе ПИЛЕ. Незнам от де ди ...ама си от "безглавите вече"...Поздрави все пак... уйде му човката на човеко..........

25

Анонимен

преди 13 години

ми чи брао на вас... Софианнци....ЧоЧосанци....

24

Анонимен

преди 13 години

Браво! Много се радвам, това е много приятна инициатива! :) Стига сте се оплаквали за цените - във Виена също има ледена пързалка, но нито работи денонощно, нито има безплатни промоции, пък и цените са соленички... И не си мислете, че астрийците печелят пачки. Така че цените са съвсем оправдани. Със здраве всички да я ползваме :)

23

Анонимен

преди 13 години

Карам кънки на вашата пързалка от декември месец, 8 месеца преди да я открият. Просто в началото имаше хора но явно нещо ги домързя хората и вече не карат. Попитай персонала какво беше в началото като хора и сам си направи съпоставка какво е сега. Последните месеци повече от 20 човека не съм виждал .. при 150 в началото.

22

дългоушко

преди 13 години

Явно не ходите в подходящото време.Обикновено се ползва всеки ден от младежи.При нас тя е в кв."Младост",на територията на Спортния комплекс.