119

Анонимен

преди 13 години

Aгент Сидеров е БИТА КАРТА! От него нищо не става. Кой е луд да се снима ГОЛ и да си окачи снимките в нета?! Само агент Сидеров може да направи това,защото както всички знаят си е шизофреник и уличен хашлак....Колко партии смени този човечец?!

118

Анонимен

преди 13 години

Но абдалите остават : Болен, Павел Шопов - Простака ...Не могат да изпуснат кокала (Бойковия кокал!).

117

Kitaec__

преди 13 години

И какво от това ? Атака и Герб са си чисти комунисти

116

баи ви ганя

преди 13 години

та то атака нема место и у лудницата бреи че вожд имат великолепен артист

115

Васко

преди 13 години

Плъховете напускат кораба,Болен Лидеров е политически труп и заедно с Боко Тиквата отиват в небитието.

114

Анонимен

преди 13 години

Поредният "напазаруван" депутат! След като си е взел мизата е редно да напусне парламента, защото народа го е избрал с определен вот. Колкото подкрепата на Атака за правителството на Герб, то В.Сидеров многократно го заяви, че макар и да има несъгласие с някои от решенията ще подкрепя това правителство, за да не се върне тройната крдлива коалиция. Какво значение има дали по БНТ не са махнати новините на турски като ББ и правителството полагат неимоверни усилия да спрат кражбите, престъпността

113

Бивш атакист

преди 13 години

По тая логика трябва всичките от атака да напуснат парламента защото те измениха на избирателите си като станаха *** на герб.Погледнете само какви закони подкрепят а какво обещаваха преди изборите.За жалост и аз бях един от тях. Сега се срамувам да срещна тия хора на които съм проповядвал идеите на атака.Няма правда.Всички политици лъжат и крадът.

112

До 119

преди 13 години

Къде ходиш бе човек.Изтърва дежурната сестра с лекарствата.Вече и ти личи ,че не си ги пил.

111

Лекар

преди 13 години

Добре стана,защото ако се водим по логиката,че са го избирали хората от "Атака" трябваше да напусне Парламента и да се принесе в специализираното здравно заведение на "Пети километър".

110

Депутат

преди 13 години

Защо независим, да си ходи в къщи. нали са го избирали хора на Атака. Не съм от Атака, но независимо за кой се касае, трябва да има морал. То се оказа, че дебелоочието е черта на всички депутати (а те ще гласуват закони!).

109

Анонимен

преди 13 години

... Че то първо Атака извъртя задницата и е малко трудно да се определи кой именно променя избора на хората, другарю Станилов.Доколкото разбрах, мажоритарната ти бюлетина миналата година изчезна в последния момент, да не би да попречи на герберския мажоритарен кандидат.Човека на снимката е честен, личи си по очите и му е писнало да поддържа и гласува за антинародни правила.

108

Бивш атакист

преди 13 години

Напълно подкрепям действията на Камен Петков.Това не е атаката за която бяхме готови да жертваме всичко.Стискам му ръката.

107

ЮПИТЕР до АТИЛА

преди 13 години

мънички атила на едно место Хайне пита - по какво може да се познае една спукана камбана? ПО ЗВУКА! та атилчо колкото по-малко дрънкаш толкоз по-добре защото от теб звучи бяс и простотия.Комунистите ли са виновни за сегашната разруха? при комунизма се строеше имаше работа и всеки беше сигорен за живота си! Ренегатите не са комунисти!

106

Анонимен

преди 13 години

то се гласува не за партии а за България. Стела Банкова или Минчо Христов напуснаха групите си, защото не бяха съгласни с политиката на партиите си, с теснопартийните им интереси. Те задаваха до болка неудобни въпроси към Станишев. Оставиха добър спомен за тях. Също и Мария Капон. Като са окупирани партиите от шефове, нали трябва и другите да имат думата. Един свободомислещ депутат е по-добър от сляпо подчинен. Защо да напуска събранието. Ако е платен или купен от някого, то скоро ще си проличи.

105

Анонимен

преди 13 години

по принцип съм против напускането на парламентарни групи. Това е морален въпрос дали да останат в парламента или не. Все пак депутатът би трябвало по съвест да представлява интересите на избирателите а не на партиите в парламента. Затова и заради келепира от друга страна досега почти няма депутат, който да е напуснал и парламента. Ами ако някой партиен шеф те кара да гласуваш като машина глупости четири години като овца, приятно ли ще ти е? Въобще материята е сложна и с различни аргументи.

104

момо,

преди 13 години

Да, лепят - във всички страни, в които се говорят славянски езици и официалната религия е православната. Само дето не са навсякъде, а по входовете, пред гробищата и на определените за това табла. А в цял свят известията за нечия смърт се печатат във вестниците.

103

фашист - антифашист

преди 13 години

Камен Петков е станал от фашист - антифашист?

102

momo

преди 13 години

Я кажете освен в България, някъде другаде лепят ли некролози?

101

Желев

преди 13 години

Е,имало и разумни хора в тая партия.

100

АТИЛА

преди 13 години

Кой позволява на тази Комунистическа *** и Ченге от ДС Станилов да говори.Тази *** както и цялата Руска партия А-така, трябва да се ЛиквидиратБългария от 66 години се Управлява от Терористи и Убийци и от децата и внуците на тези УбийциСрещу Терористи и Убийци се действа и ще се действа САМО и ЕДНСТВЕНО със средства на ТЕРОР и УБИЙСТВАКомунисти, Деца на Комунисти, Внуци на Комунисти.Само до стената.КАЗАХ !!!bulgarya.tk