4

Анонимен

преди 13 години

не знам дали всички "протестиращи" срещу действията на американците срещу уикилийкс осъзнават, че повечето от тези "Документи" всъщност са догадки. Ето в случая: някой казал на някой друг, че смята, че сърбите знаят еди какво си. Просто от посолствата рапортуват на посланниците всякакви слухове, които се чуват от съответните страни и са добре известни на местна почва. Аз доказателства не видях досега.

3

Анонимен

преди 13 години

Бен Ладен е по-ценен за ЦРУ отколкото няколко десетки хиляди американци. Затова и ще пожертват няколко десетки хиляди американци, само и само той да е жив, защото без Осама няма "война срещу терора" и милиарди за военната индустрия. И без това ако проверите на icalsualties.org ще видите, че загиващите в Ирак и Афганистан американски войници са момчета на 18-20 години, голяма част от тях чернокожи, или от бедни семейства, прилъгвани с високи заплати и стипендии за образование...

2

brb

преди 13 години

Eвала на съседите че не го зарязаха на "миротворците"

1

Чайника

преди 13 години

Ами то и аз мисля че знам! Предполагам че е на някой остров и си пече дупарата на слънце! Жалкото е че има престъпници които са удобни на нечия власт и те не са си поставили за цел да бъдат хванати! Ето с един Бин Ладен вече се води не знам си коя война подред?!