55

Анонимен

преди 13 години

Студенти нападнаха колата на принц Чарлз в ЛондонBRAVO NA TIAXCAMO TAKA

54

85756

преди 13 години

Първият параламент е бил в Исландия още през 930 година.Аз мисля, че студентите така са се радвали на привилегировани по рождение особи , обаче медиите са разбрали погрешно.

53

Анонимен

преди 13 години

Като ви чета разговорите, напълно се обеждавам че мястото Ви е в БЕЛЕНЕ. Комарите да ви ядат и прасетата да ви ***. *** такива. Само членове са ви в устите. В БЕЛЕНЕ !!!

52

Калин

преди 13 години

Боце е школуван :)то си е ваше ***.. инак няма ви захраннва.. такива вас знаеш.. търпят ви само в някъде найде из зоопарка :)

51

Анонимен

преди 13 години

Хахаха ... значи викаш, *** не е на аванта, за пари се дава :)))))Еиии, Боцето до живот да ви гърчи - само това заслужавате!!! :)))) ДръжЖЖЖ!!!

50

Калин

преди 13 години

те в столипиново.. вас .. бройкат. за вас питат..що то знаят.. че сте им на аванта :)

49

Анонимен

преди 13 години

Хахахаха ... "Калинчо е готин", каза *** ... хахаха ... Мангусто, откога са ви пуснали интернет в Столипиново бе .... хахахха

48

Калин

преди 13 години

абе *** .. що не кажете, че това са някви ирландски .. напушени .. пишлемета.. немити и небръснати пафисти.. уж зелени!Що не кажете, че и те не ви траят.. що то сте долни!Такива като вас.. същите тези .. ги храчат и плюят.. не за друго.. а, че сте си крадливи и долни маргинали!

47

Калин

преди 13 години

Калинчо е готин..а теб всеки ден те клатят.. *** на тевб ти е кеф.. щото освен да те клатят .. разни чичковци с шкембета ... и да им го обхващаш.. за друго не минаваш.. Марш потреба!акъл и философия ще влагаш в зоопарка.. там у клетката!Поздрави на Киро и Касим.. *** двойка в болшевишката ви "инвеститорска група!!!

46

Анонимен

преди 13 години

Ууууу, *** как ги оценява хората - кой е клатен кой е *** ... Хахахаха ... веземи си догледай порното да се успокоиш, жалко гейче недовършено! :))))

45

Калин

преди 13 години

помиярчета .. как е .. шафа ви Касим .. недоебал не ви задоволява .. май нещо не спирате да ръмжите по ваше му .. ще ви се да Продължава да ви надо*бава!:)Нема ми лаете партийно... ***!

44

Анонимен

преди 13 години

Я гледай пияните инглета как си гонят интереса. А не като българските роби, дето мишкуват само.

43

Калин

преди 13 години

абе щатните как е смяната ? взехте ли .. хапа за тоалета .. следващият път като се *** .. го правете помежду си.. никой не в длъжен да ви трае Вонята!Анонимният .. да ти чешат простата .. в Факултето .. там електората.. калпазанин.. не ми се прави на ощипан .. *** ***!

42

Анонимен

преди 13 години

Хахаха .... Мангустооо слушай сега: "КОМУНИСТИИИ" .... Хахаххаха ... Дръж куче! ... Хахахха ....

41

млад социалист

преди 13 години

Оставям ви в ръцете на КалинТой че ви оправи до един

40

Калин

преди 13 години

верно сте сбърканяци .. филма е елизабеттаун .. *** като умосбъркан си го повтаряш... и повтаряш!ходи се изправяй чугуна ... хората не са ти виновни шизофрения:)

39

ЩЩД

преди 13 години

тия студентеси май са били от третия свят или от балканите - хората от кралския двор нямат нищо общо с правителството, дъ гее.

38

Калин

преди 13 години

ей *** посрани .. далавери мазни, всичкото ви е .. вкиснала боза!! мнения от *** .. не са мнения а излеяния ..мошенници марш и да на ми виете като ***.. нема нужда .. останете си такива и без да се показвате!!безсрамно нагли типове!

37

Анонимен

преди 13 години

Я! *** не гледа ли на Елизабет Тейлър някое филмче, да си поплаче и разтуши????Че и командори нещо - "марш, тишина,от звания се възбуждаш" ...Хахахаха ... разбрах какво било! Вместо Елизабет си гледал от любимото си гей порно!!! Хахахахах - Мангустоооо напушен, настървен, идваш в сайта ... Хахахаххаха ... :))))

36

Калин

преди 13 години

какво общо има Кралицата и нейните потомци.... с увеличението на таксите? Хайде *** .. кажете си колко харчи Гоце ..!! И с чийй пари разполага!всички .. *** под ножа тва е!!! в нормалните страни сте .. с дупки в челата!!!