54

жоро

преди 13 години

Мисля, че покрай тия камъни и изневери забравяте основното -това е жена, която(вероятно) е участвала в заговор за убийството на съпруга и. А ние ще я изкараме светица още малко.

53

Анонимен

преди 13 години

Аааааааа,значи(лошия недемократичен ) Иран освобождава жена осъдена за трестъпление според исляма каквото е изневярата , (демократичния ) циониски запад задържа в затвора един свободомислещ човек като Джулиен Асандж по най-брутален начин с възможно най-*** изфабрикъвано обвинение ,само защото е дръзнал да каже истината що за чудо са това сатаниските еврейски щати.....Толкова с измисшльотината за( свободата и демокрацията) на запад,истината лъсна и сега всеки видя ,че царя гол и ***..

52

0.007

преди 13 години

Нинджите са смахнати

51

Йойо

преди 13 години

Пардон, Северна

50

Йойо

преди 13 години

Пич, който иска комунизъм - да си ходи в Южна корея и да му мисли после как да бяга от там

49

Елф

преди 13 години

Браво на Иран!

48

Анонимен

преди 13 години

До 36Хората по света не са навсякъде еднакви. Това, че по структура и биологичен произход са еднакви не ги прави еднакви като цяло. То на тоя принцип и прасетата са еднакви с хората, защото органите са сходни.Като са еднакви защо един будист да речем не се взриви в училище пълно с деца? Били манипулирани. Хубу, това не ги прави по-добри. Ами ако твоето дете е там?Не е вярно и че християните избивали своите пък ислямистите - не. 90% от жертвите на радикалния ислям са почтени мюсулмани.

47

Янко

преди 13 години

Президента на Чечня Рамзан Кадиров се изказа преди време : - " Докъде стигна положението в нашата страна, щом като не можеш да теглиш един куршум в главата на жена ти ако ти изневери ?!" Даже там е прието да се отрязва главата на жената и да се забива на кол, а също и на мъжа с който изневери - това е дейстителност , а не легенди от миналото. Чечня е ислямска държава където напоследък се налага уахабизма-ислямофашизъм,радикален ислям без никакви права за жената

46

онбашията

преди 13 години

айдеее и тия се подхлъзнаха по човешки права и хуманизъм, ще видим май как умира 3000 годишна държава

45

Анонимен

преди 13 години

Курволяците все пак трябва да бъдат убивани с камъни.

44

тук - там

преди 13 години

Не беше ли подобен случая и с нашите медици ? самопризнаня изтръгнати с мъчения. Иран не се смятат за араби , но разлика в манталитета почти няма. Те са черна точка в очите на цивилизования свят.

43

Браво! - рдвам се.

преди 13 години

1.Сина е имал по висока интелигенция и е на мерил начин да помогне на майка си, добър адвокат и външна намеса.2.Иран имат стремежи и са в малка степен зависими от запада.

42

другият

преди 13 години

На всичко отгоре не си запознат с наказанията - за мъж, който е изневерил на жена си, наказанието също е убиване с камъни, според Шериата. А и Иран е далеч по-светска държава от Афганистан, каквито и да са заблудите тук.

41

другият

преди 13 години

Абе коментирате и одобрявате, ама не сте много добре запознати със случая. В Иран може и да имат дивашки закони, ама тази я бяха осъдили не просто защото е изневерила, а защото любовникът и е убил мъжа й. Тя беше признала, че е съучастник и организатор в убийството. Протестите бяха, че самопризнанието и е изтръгнато с мъчения и затова не трябва да се приема в съда, а не за това, че има такъв закон по принцип.

40

ltowngirl

преди 13 години

Bravo!!!! Tezi fanatisti da mrat-dobre,4e jenata ostava jiva-mayka e na deza...Majete sa sganta na 4ove4estvoto po prinzip--ako imashe Matriarxat-nyamashe da ima voyni,korupziya, i pro4ie...Majete vse iskat da se sebedokazvat za smetka na drugi-Sazdadeni sa s parvi4ni instinkti...ujas

39

Аспар

преди 13 години

Персите късно приемат ширията . Преди 50 г. във Иран е имало либерален режим подобен на Турция .

38

pa6ata

преди 13 години

Vie pak ste bai ganiovci i deveta dupka na kavala.Nqkoi pita li va ko mislite?

37

Анонимен

преди 13 години

A tebe shte te priemem v Belene

36

Анонимен

преди 13 години

невремето в скайп един иранец ме убеждаваше, че там жените имат права. Казах му да пусне един сърч да види колко иранки са на линия в момента. Нямаше ни една - само англоезични и други чужди имена. Добре, че стана международен скандал, за да оцелее тая. Но тя оттук нататък бел ден няма да види.

35

атеист

преди 13 години

До номер 30 - абе ***, какво ти е виновна религията - хората навсякъде са еднакви. Религията и идеологията са просто инструменти за контрол на народа. Християните са изклали милиони други християни, а мюсюлманите поне не правят такива неща със своите. Инквизицията, кръстоносните походи, избиването на цели племена и народи в Северна, Централна и Южна Америка е правено от християни. С какво са по-добри от мюсюлманите? Освен това Волжска България още 10 в е приела Исляма. Четете, четете....