29

vitalius

преди 13 години

"а неможаха една криза да предвидят и например изчезването на любовта от планетата"Това че ти си неспособен на любов, защото прекарваш времето си в омраза и завист към тези които знаят, разбират и могат повече от теб, не значи че и останалите хора са като теб.А кризата я предвидиха доста ИКОНОМИСТИ. Не знам защо искаш геолозите да предвиждат какво става в икономиката.

28

офф

преди 13 години

тези учени сериозно оглупяха почнаха да познават кои вулкан кога ще изригне и откакво е създаден човекът и планетите при положение че човека е умишлено създаден от бог или каквато е там сила те се опитват да докажат че само се е образувало всичко, а неможаха една криза да предвидят и например изчезването на любовта от планетата и това че ядем само *** защо не го предвидиха като са толко учени това са неща които вълнуват хората а не като тия за края на света края ще доиде когато е писано

27

Анонимен

преди 13 години

Хамстероид е утепал динозафрите. Бил е с размерите на тир и бавно е поглъщал динозавър след динозавър, като политик - рушвет.

26

vitalius

преди 13 години

До 23"Интересно,кои са тези изследователи,които твърдят,че"Групово изригване на вулкани е имало преди 10, 22, 30, 40, 49 и 60 млн. години"Вероятно са същите "изследователи" които са доказали че "Земя е млада и е само на няколко хиляди год", само че в случая с вулканите, са били на по-слаби наркотици, та не са избълвали чак такива глупости.

25

vitalius

преди 13 години

"Ама никой ли от вас не е чел за НИБИРУ бе хора?Или както там някои и казват планетата Х?Ами поразровете се в нета де."Всички сме чели за Нибиру. Чели сме също и за трите прасенца, и за златната ябълка, и за исус, и за Ахил и Хектор, и още много приказки.

24

Анонимен

преди 13 години

А бре хора, човечеството ще се самоунищожи особенно ако не си вземе бележка за действията си до сега. Природата може по всяко време да ни затрие, но май ние ще я изпреварим.

23

СТАРЧЕ

преди 13 години

Я СЕГА МИ КАЖИ НА КОЛКО ХИЛЯДИ ГОДИНИ Е ПЛАНЕТАТА ЗЕМЯ, ДА СЕ ПОСМЕЯ!

22

бг

преди 13 години

Интересно,кои са тези изследователи,които твърдят,че"Групово изригване на вулкани е имало преди 10, 22, 30, 40, 49 и 60 млн. години"Как го установиха,защото всеки може да си казва каквото иска.При положение,че планетата Земя е млада и е само на няколко хиляди год.-това през последните год. учените го доказаха и в липсата на каквото и да е доказателство на еволюционната теория-една безпочвена теория.

21

:))

преди 13 години

Колко трябва да си *** за да вярваш на тия глупости за 2012!? А и да стане и когато стане нещо такова,така или иначе нищо няма да може да се направи,така че.......живей си живота,носи си новите дрехи и не мисли за глупости :)

20

Caleb

преди 13 години

#17 - На 21.12.2012 няма да се случи НИЩО. Абсолютно нищо! Всички теории за катастрофи са суеверни небивалици.Не съществува никаква "Нибиру". Ако имаше такава планета, тя щеше отдавна да е открита и наблюдавана. Планети не могат да се появявят изведнъж от нищото - щом я няма днес, значи никога няма да се появи.

19

Анонимен

преди 13 години

Ама никой ли от вас не е чел за НИБИРУ бе хора?Или както там някои и казват планетата Х?Ами поразровете се в нета де.

18

2012

преди 13 години

2012 е само началото на краят. Просто свършва една епоха и започва следваща, като между двете ще има един период на мрак и тегоба, но няма да трае дълго.

17

До 17

преди 13 години

Да абсолютно си прав! След 2012 ще последва ............. 2013 и т.н.

16

Анонимен

преди 13 години

И още по ***,ако мисли,че абсолютно нищо няма да се случи

15

Caleb

преди 13 години

Всичко свързано с 2012 е куп небивалици. Човек трябва да е много ***, за да си мисли, че нещо ще се случи...

14

Анонимен

преди 13 години

Shte e suuuuuuuuper qko bratooZa tezi koito iskat pove4e info za yellowstone da potarsqt v google. Ima mn dobro info kakvo shte stane ako izrigni i na kolko vreme izrigva.

13

Анонимен

преди 13 години

Изригването на вулкани е не просто нещо естествено, то е необходимо за да бъде продължен кръговрата в природата и най-вече този на въглеродните съединения. За мен ще бъде много притеснително, ако вулканите и земетресенията изведнъж затихнат - тогава вече можем да говорим за апокалипсис и изчезване на живота от Земята по подобие на Марс.

12

Вед

преди 13 години

You never know...

11

345

преди 13 години

Достатъчно е да гръмне само един супервулкан, като в Йелоустоун...

10

Анонимен

преди 13 години

Страхотна снимка!