327

Shark

преди 13 години

Аз 5000 лв на тая скапана държава няма да дам, ама никога. По-малка пенсия ще взема, ще му намеря колая, но толкова пари на тея *** няма да дам, да ги дадат на полицаи и военни - търтеи. Ей затова сивата икономика ще просперира.

326

Скалата

преди 13 години

сига имаме нов проблем------има хора които работят от 18-год.--и на 53г вече имат стажа но пак не могат да се пенсионират---а за 10 години повече работа няма да им преизчислят реална пенсия---кофти

325

tt

преди 13 години

celta e qsna.da nqma zivi hora,koito da stignat do pensiq.i parite da ostanat na oqlata se i osrala na balgarskiq narod varhuska.

324

Анонимен

преди 13 години

Искам да знам, защо за военни и ченгета закона не важи? Защо те ограбват държавата с ранно пенсиониране и двадесет заплати в шапката? С какво са повече от другите? И аз мога да си чеша топките и да ми опъват оная работа и накрая да се пенсионирам! ***! Да се атакува в конституционен съд и Страсбург!

323

един балгарин

преди 13 години

а какво правим ако няма работа и проблема не е само студентството,ми просто няма работа???какжо тогава правим?

322

malko glupava

преди 13 години

Iskam da znam, s kolko godini trudov stag se pensionira edin ziganin v Balgarija !!????

321

Отвратен

преди 13 години

Социалният и финансовият "министри" да си ходят с техните "идеи" за обиране на всички под средното равнище. Сега и начина на пенсиониране. А иначе не наложиха по-високи данъци за скъпите собствености, а сложиха данък "колиба" ?!?

320

БГ

преди 13 години

Продължавам. Смятам, че в редно да се получава пенсия за всяка година, за която са правени осигуровки, та дори пенсията да е 10 лева. А сега, бих казал, че се извършв най-голямата и най-масивната узаконена кражба от хората, които са се осигурявали, но "не достатъчно".

319

БГ

преди 13 години

Малка сметка: Завършваш висше образование на 24 години, 40 години стаж - стават 64. 4 години безработен /при средна безработица10 %/ - станаха 68 години, т.е., колкото е средната продължителност на живота при мъжете. Ще кажат "Да, но някои живеят до 90 години". да, но други умират на 50, а до тогав са плащали осигуровки. Къде отиват техните пари? Очевидно с тях се компенсират дълголетниците. Но тогава излиза, че всичко е така изчислено, че средно статистическият българин да не получава пенсия.

318

Shark

преди 13 години

това го казаха и по ТВ, така че в случая информацията е вярна. Не става въпрос за такива които да се пенсионират по-рано, а за такива на които не им достига трудов стаж въпреки че са достигнали вазрастта за пенсия. А такива предимно са тези които са били студенти. на тях не им достигат точно 5г. То е измислено.

317

fs

преди 13 години

ufff kak mi e jal za babata, de da ima6e v rucete edna stota4ka pone mejdu tezi lev4eta :(

316

Анонимен

преди 13 години

АХХХХХХХ ВАШТА М--*** УРУДЛИВА, БОК--УК ДЪРЖАВА,ПЛЮЯ НА БГ.

315

Анонимен

преди 13 години

Защо подвеждате хората? Всеки ще се пенсионира след като си направи стажа и възрастта. Ако някой МНОГО БЪРЗА може да си закупи до 5г по 900лв за година. Това е! Крайно време е някой журналист да влезе в съда за подвеждаща и провокираща информация!

314

Анонимен

преди 13 години

И к'во като останат само ***, турци и помаци? Мислиш, че тези пумияри ги интересува ли? Те искат да изтискат държавата до дупка и те да са царе, та ако ще *** да я населяват. Събудете се!!! Никой не го интересува за нас - обикновенните граждани на републиката!

313

Всезнайко

преди 13 години

Всички само си говорите..."нема да плащам" - дрън дрън! Ще ви гони държавата до дупка та и с лихвите ще си ги вземе!!! Що се прайте на такива квито не сте ? Революция няма да вдигнете...знаете го!!! Не ви стиска за нея !!! Правилната крачка е решението : терминал 1 и 2. Това е единствения начин да ударите СИЛЕН ШАМАР на властимащите !!! Нека тук останат само отпадъка, *** и турци и помаци и нека Боко или който и да си пълни бюджета с пари от тях...да го видя как ще вземе пари от бай *** :)

312

тъпак

преди 13 години

Ще гласувам за тази партия, която обещае да отмени тази лудост с пенсионирането!Ако никоя партия, не обещае , няма да плащам повече!!!10 години се осигурявам на MAX, но явно съм бил голям ***!

311

bobi

преди 13 години

XORA TE NE MOGAT DA SA PO SILNI OT NAS ...NEKA GI IZBIEM AZ PARVI ISKAM BOIKO DA OBESIA I LUBOVNITCATA MU SA6TO.MALEE KAK ISKAM DA GO SRE6TNA NASAME ZABITE MU 6TE IZBIA ..VSI4KITE.DOLEN 4ERVEI TAKAV

310

погубен от мафията

преди 13 години

сдс, бсп, дпс, ндсв ни умориха...на герб се пада честта да ни затрият !!!!!!

309

Попай

преди 13 години

Партията на българоубийците.

308

Наблюдаващ

преди 13 години

Не било такова чудо... то вече 21 години е чудо след чудо. Той сега се сетил.