148

Венелин

преди 13 години

Просто мильовците ще си вдигнат стандарта - ще има: "Виж сега, глобата е 300 лв. ... Ама ако дадеш 100?"...

147

asd123

преди 13 години

taka si misli6 ot strah ... ima dosta hora, koito razvivat i nad 200 v Sofiq ;) Az ne sam ot tqh, no se pak gi ima ...

146

до 144

преди 13 години

С 200 км в София никой не кара. А като гледам и ти имаш мераци да нарушаваш, затова не ми е жал. Плащай или пътувай с трамвай.

145

комунето

преди 13 години

Е това е само да щават народа и бедни и богати ще плащат. Не им пука за наказания само ПАРИ ИСКАТ герберите.

144

Абсурдистан

преди 13 години

докато симпатягите с пагоните си бъркат в носовете и си затварят очите, полза от закони няма да има... Ако ще не книжката, а колата, жената и апартамента да му взимат по закон, като няма кой да свърши тази работа, няма да има и полза.

143

ККК

преди 13 години

най-после една добра поправка.

142

анонимен

преди 13 години

калпава държава с калпави закони...и двамата сме водачи..но той имал пари и щял да си плати..но пък аз нямам и ще ме одерат жив...а тоя самоубиец аджеба ще може ли да спре с 200 км в София без да нарани или убие някого? това вече си е пълна идиотщина на фуражките с пагони...

141

Анонимен

преди 13 години

"Комисарят каза, че според действащия закон половината шофьори в България трябва да останат без книжки."Ми значи, че не прилагате законите, щом всички си карат колите. Вместо да цакате шофьорите само за тъпите фарове, вземете санкционирайте истинските престъпници !!!

140

Анонимен

преди 13 години

А за сгазен пешеходец колко е глобата?

139

Анонимен

преди 13 години

Значи, *** с кола за Н-стотин хиляди не е джигит? И не е опасен, "щото си познава коня"?

138

Анонимен

преди 13 години

Ами да те са сигурни, имат електроника, здрави спирачки, бордови компютри и така нататък. Обаче хората с двайсетгодишни коли, които си карат по пътя, НА КОИТО мощният изстребител отнема предимство, нямат. Кой мислиш ще пострада заради неговите 200 км? Знаеш ли какво значи да те помете такъв *** в аварийната лента на магистралата, защото се е оказало, че само от там може да мине без да намали?Германия може да си позволи да няма горна граница на скоростта, само че нашите магистрали ... разбираш

137

неджигит

преди 13 години

Не ме притесняват мене богаташите с мощни коли, които обаче не само са мощни, но и 100 пъти по-сигурни, с по-малък спирачен път, и секви екстри за безопасност както за самите шофьори, така и за околните. Джигитите с 20 годишни вектри, голфове и баварци - ей тия са опасни и тях много ше ги боли от глобата, стига да има кой да ги хване обаче...

136

Канавка

преди 13 години

А аз питам, кой ще плати на мой приятел който се метна вчера в канавката и се обърна по таван, заради ОГРОМНА ДУПКА на средата на пътя и то в неосветена част на околовръсното на София ? И най-наглото след неколкократно обаждане на тел.112 му дават съвет да викне некои джип да го издърпа ,те не можели да помогнат.........ТЦ ,ТЦ .Оправете пътищата и ги направете Европейски ,и катастрофите ще намалеят ,или целта е изтребване на нацията ?

135

Анонимен

преди 13 години

Ало, господа и дами. повечето джигити по пътя, полубедните с 10 годишни таратайки ... Ами повечето водачи в България са полубедни и с коли между 7 и 17 години ... Естествено и сред нефелните ще са доста.Обаче това, което правят разни ламборгиньовци, мерцедеси, бмвета и прочее, само защото колата му може, с двайсетгодишен опел не може да се направи.Едните системно нарушават ВСИЧКИ правила, защото могат. Другите карат с нарушения. Едните са доста по-опасни. А ние кои гоним с тоя закон?

134

Нико

преди 13 години

Реално никой не кара с 50, общоприето се смята, че 10 км отгоре е допустим толеранс. Неофициално, което значи, че не е законно. И половината карат (караме?) с по 70, за да сме "малко над" допустимите 60 при законни 50.Ами ...Представете си сега един прегладнял шапкаджия на изхода от квартала - здравейте, карате с 65 км/ч, това е 3х5 километра над нормата, че и нагоре.Щом се обявява тарифа, значи се разчита да се плаща ... това не е превантивна, а наказателна политика. Всъщност, фискална.

133

kolev

преди 13 години

da napraviat kato v Shveicaria...globata saobrazena s previshenata skorost i dohodite na narushitelia - za edno i sushto narushenie za edin -350lv, za drug 3500 ili poveche...togava veche shte e spravedlivo.

132

qusi

преди 13 години

И какво от това, като никога няма полицай когато ти трябва. Преди месец на околовръстното ме изпреватиха 2 коли (имаше състезание) - аз карах с 80 и успях само да видя проблясък от фарове и в следващия момент ми се разтресе колата от въздушната струя. Разбира се полиция никаде нямаше, гледах за да се оплача (макър знаейки, че е безсмислено). На следващия ден ме спряха за 10 км над допустимото. Няма как да стане и 1000 лв да направят глобата, докато имаме такива разхайтени и корумпирани полицаи..

131

Анонимен

преди 13 години

Най-дивашки карат полубедните гъзарчета между 20-30 години с 10 годишни таратайки.

130

observer

преди 13 години

Tova, koeto razbiram az v tozi sluchai e, che s tazi promqna na zakona ne gonqt veche "barovcite", za koito ne e bil problem segashniq zakon, kakto i ne bi bil problem da plashtat po-visokite globi... Nasochen e po-skoro kym masata ot naroda, obiknoveniq chovek..

129

оня

преди 13 години

Според мен не е правино.В Сърбия за превишена скорост в града влизаш в затвора.Пък тука убиваш човек и........глоба.