114

Васил

преди 13 години

Статията е хубава,истинска,обективна!Всички разумни хора знаят,че това е голата истина.Кампанията Намери България,е организирана от туристическото министерство.Дали основният мотив е България обаче ?!Не мисля.Става въпрос за пари - милиарди евро,които ще потънат в джобовете на служителите на въпросното министерство и на гравитиращите и свързаните с него бизнесмени.Пари,които не са за България,за образованието на България,за бедните деца на България,за улиците на България.Не и за БЪЛГАРИЯ !

113

fixhepjkx

преди 13 години

1wC6VC <a href="prxedtjlugly/">prxedtjlugly</a>, [url=cvtwibsnshie/]cvtwibsnshie[/url], [link=hxvgxsnjernk/]hxvgxsnjernk[/link], hpgncoefuagl/

112

да,да

преди 13 години

За съжаление нищо не зависи от отделния човек - сам не може допотопно да обработва земята и да гледа животни, сам не може да строи фабрики и заводи за да има работа за него и за останалите хора - всичко това става с помошта на държавата - тъй като няма държава - е къде ше я търсят вече България - тя почти не съществуваь- тя е разделена на 20-30 % крадливи богати членове на ЕС- клуба на богатите и 70-80 % бедняци които никой не иска и дори се опитват по бързо да се оттърват от тях

111

тъжно е

преди 13 години

Да истина е всичко,но защо не се погледнем сами себе си!?Всеки взел да се оплаква и да се тръшка,но защо първо не променим своето поведение!?Елементарното-да спрем всички да си изхвърляме *** ,където ни падне-дали някой е слезнал да почисти около блока си?Дали е трудно да кажеш едно здравей, на съседа си?Качваш се в метрото и гледаш намръщени муцуни!!Стига с този негативизъм,дайте по-ведро!Та,човек си струва да се усмихне,само защото слънцето е изгряло!!

110

МИТКО

преди 13 години

ТОВА В СТАТИЯТА СА ОФИЦИАЛНИТЕ,МЕДИЙНИТЕ ИЗМЕРЕНИЯ.... АКО СЛУЧАЙНО ЧУЖДЕНЕЦЪТ ОТКРИЕ БЪЛГАРИЯ,ЩЕ ВИДИ ЧЕ ТУК ГО ОЧАКВАТ ОГРОМНАТА ***,ИЗМЕКЯРЛЪКЪТ ПО БЪЛГАРСКИ, "КУЛТУРНО" ОБСЛУЖВАНЕ,СЛ.БРЯГ,БАНСКО И Т.Н. И Т.Н....БОГ ДА МУ Е НА ПОМОЩ,АКО РЕШИ ДА СИ КУПИ ИМОТ,НАПРИМЕР!!! МОЖЕ ДА ГО ОБЕРАТ,ИЛИ ДА ПОЛУЧИ СТРАХОТНО ДОБРО МЕДИЦИНСКО ОБСЛУЖВАНЕ... АКО СЛУЧАЙНО "ОТКРИЕ" БЪЛГАРИЯ,ЩЕ РАЗБЕРЕ,ЧЕ ТЯ Е НА ЗАКРИВАНЕ - БЕЗПРЕЦЕДЕНТЕН СЛУЧАЙ С ДЪРЖАВА В ДНЕШНО ВРЕМЕ,СТРУВА МИ СЕ....

109

Анонимен

преди 13 години

Дизайна на това лого е директно откраднат от това на релкамите на Турция. Но понеже там червения цвят е преобладаващ, тук са направили розата тиквено-***.

108

ангел

преди 13 години

103, ама после приятелят ти германец си фана ку&а под мишница и си отиде в подредената Германия, нали? и аз щях да смятам България за прекрсана държава, ако идвах тук само на гости. и не говоря само за бедността тук - пари се изкарвят все някак. ама не искам да се сблъсквам са *** администрация и да ме управляват ***. искам РЕД.в Англия регистрираш едноличен бизнес по телефона. в Бг чакаш 12 часа, за да се запишеш за лична карта - и ти идва реда след 3 месеца. смятайте сами....

107

ангел

преди 13 години

е ми нЕмаш проблеми, чиче - децата НАИСТИНА не могат да четат. желанието ти е изпълнено. само да ти кажа - характерна отличителна черта на *** е да плюе онези, които му показват собствения му образ и кочинката, в която живее - накратко, реалността. малоумникът смята, че с достатъчно повтаряне на "прос' съм, *** така ми е кеф!" може да промени нещата. и ги променя - почва да се чувства все по-комфпртно в л*йната и да се зарива все по-дълбоко в тях. но дали това е промяна към по-добро?

106

Крум

преди 13 години

До: Анелия Димитрова - идея - ОКама научи се да си подреждаш мислите, че пfчти нищо немога да ти фана :-))

105

Мимо

преди 13 години

Нещо не работи предишния линк.moillusions/2006/04/what-do-you-see-illusion.html

104

Мимо

преди 13 години

И на мен ми прилича, но си мислех че имам развинтено въображение.Картинката на този линк на какво Ви прилича?photos1.blogger/photoInclude/blogger/5639/2020/1600/delprete_message.jpg Показана на малки деца с въпроса "Какво виждате?", те отговорили "делфини".

103

Анонимен

преди 13 години

Как да си я представя българия?, много е страшна картинката която я описва тая редакторка, няма връщане назад(у дома), или имате друго предложение? Във всички статии чета само разни мнения и диагнози а надежда и изход никой не показва!!! Нелче сагласна ли си с този факт?

102

Анонимен

преди 13 години

Това ще открият ако вземат да четат този саит или бг вестници, което много ме съмнява. И въобще на кой му пука за простотиите на шепа простаци случайно попаднали в управлението на една страна. Аз като ходя на почивка в чужбина хич не се интересувам от изцепките на министрите и политиците им. Питал съм колеги от чужбина когато са идвали тук, честно да кажат какво мислят. Един германец на 2 ракии каза следното: Вие живеете в рая за е**** политиците и си живейте живота, хубави жени, хубаво вино ...

101

Ех, Жоро!

преди 13 години

Правилно, не им трябва на децата да четат нито тази публикация, нито пък нещо друго. Важното е да могат да щракат с пръсти и да викат - оп- сааа, оп-сааа.Кое не е вярно от написаното, а? Или да си мълчим, защото дегенератите ще се депресират и комплексират!

100

Влади

преди 13 години

Ми тъй е, за съжаление!!!

99

Анонимен

преди 13 години

mahaite teq gluposti be taq durjava q nqma nikade i nqma takuv ezik aiii

98

joro

преди 13 години

тая журналистка маи е пред самоубииство,или иска да го направи масово!песимизма е за олигофените и журналистите,а нашите деца,по-добре да не могат да четата,отколкото да четат тая тотална деприсираща,комкплексираща и *** простотия!

97

Бяла лястовица

преди 13 години

Браво на авторката!Това вече е журналистика! Която все очаквам да срещна у нас, и която толкова рядко се появява.

96

Чалго-ракиджия

преди 13 години

Няма нищо по красиво от ,,ЧАЛГАТА'' и от страната на ЧАЛГАТА.

95

Анонимен

преди 13 години

popovite lazi4ki ne sa ribi bre, smeni o4ilata