41

аз

преди 13 години

Ще стане ясно в най-скоро време кой и доколко е прав и крив.Нещата около ,,случката'' се раздухват до немай къде.Дали режисьорката е била толкова бита или шамаросана,защо се оплаква чак след 2 дни,а болна пътува до Петербург...На кого е неудобен Киркоров и т.н....

40

Анонимен

преди 13 години

Eй каква ХУБАВИЦА.

39

Милен

преди 13 години

Тази интригантка,иска да е известна,и да изкара пари.Филипе,покажи и кой си!

38

Кабули

преди 13 години

Ето, доказа, че и сто години да живее в Русията, семето му - нашенско. И него го е ударила лимката в главата, два пъти в годината по шест месеца. Сега остава да си изкара фалшиво медицинско и да се напикава в панталоните си. Като сумиста Петьо. Скапан гъзоебец!

37

Плюшкин

преди 13 години

Не лъже. Наистина има заболяване и то на дебелото и тънкото черво. Това се отразява на контракции, при които мозъка му просто отказва да мисли за моментното му състояние и човек върши нещо, но не мисли запоследиците. Лечимо е и той правилно се е преценил.

36

Анонимен

преди 13 години

Стига бе! Ама че удобно заболяване. Дано не го прихванат и нашите политици и всякакви други ***!

35

Малчо

преди 13 години

Нямам нищо общо с този ***! Смешен си!Няма значение дали е руснак или порусначен българин!Постъпката му е типично руска!От същия гнусен порядък е безцеремонното нахлуване в Чехословакия 1968 г.Въобще вдяваш ли?

34

ммм

преди 13 години

До 34Ужас! Вие май сте просто женище!

33

българин

преди 13 години

Киркоров не е българин, а роден в България армено-не-знам-какъв съветски гражданин и милионер, радост за целия "постсъветски" Съюз. С две думи - просто ***.

32

Анонимен

преди 13 години

Мухата има повече акъл от една рускиня, факт.

31

:)

преди 13 години

Като гледам току що описа цебе си :) Киркоров е българин ако не се лъжа...

30

Анонимен

преди 13 години

Това последица от какво ли ще да е ????????????Май на такива ***,отдавна трябваше да им спрат парите.Нали ги видяхме и у нас докъде я докараха.Пари,секс, алкохол,наркотици..и айдееее....по ,,широката алея на славата,,.,или озъбени в някоя реанимация .Така е то.

29

Анонимен

преди 13 години

Преди време го чух как казва в Русия, че "Горчиво вино" си е неговата песен; покрай този случай съм склонна да вярвам, че не лъже за заболяването- хахаха!

28

фен

преди 13 години

Заболяването му, не само че е много сериозно, но е и нелечимо. Нарича се съветски педераслък. По-добре, да го гръмнат, да не се мъчи.

27

Елена

преди 13 години

Този лъже по правдоподобно и от нашите политици с телефоните, които казват, че са се разкаяли! Каква точност- два пъти в годината! Ама- всичко е възможно- тук Калинки забременяват от тумори, там хора се разболяват от загуба на памет по желание, по- важното дали там са толкова лековерни, колкото и тук.

26

фен

преди 13 години

Не е българин, бе ебалник. Бащата е арменец, майката - не знам, каква е. Това, че е роден в България, не значи, че е българин. А и не виждам, тук, в България, какво да му признаваме.

25

MMM

преди 13 години

До 23.Вие сте абсолютен комплексар и ***. Вие сте позор за обществото. Мухата има повече ум в главата си от Вас.

24

p

преди 13 години

"нее", "сее"... Неграмотна ***.

23

fashion

преди 13 години

Малчо Ако незнаеш той е българин, но понеже не е бил признат в България е имигрирал в Русия.

22

ined

преди 13 години

Казала му "аматьор.." като рускинята от "Пълна лудница" :)