102

...

преди 13 години

Ееее откога чекахме другарите зад океана да покажат истинската си същност!!! Браво другари!!! Да "живей демокрацията"!!!

101

dedo

преди 13 години

Ахаха. Като няма да им дадете да работят с класифицирана информация, вие в тъпия ви федерален департамент ще останете без образовани кадри, те ще си намерят другаде работа! А класифицираното ви инфо ще си го четат я от wiki, я от другаде... То щото подбора на кадри е бил толко сериозен, за това изтекоха над 300к секретни документи!

100

Gaming

преди 13 години

Хахахахахахахаха, еебахти клоуна! Сега всичкото дипломати ще си счупи краката от бързане да се дистанцират от него...

99

282

преди 13 години

Да живее сЛободата на словото и съединените социалистически щати. болшевизма се завърна ..в Америка.... да ви *** на демокрацията.

98

Густав

преди 13 години

Тия пичове в САЩ нали уж бяха най-свободни във всяко отношение май са ни лъгали рпез цялото време!

97

Анонимен

преди 13 години

Хайде на цензурата!!!

96

империята на злото

преди 13 години

САЩ са империята на злото!

95

DENZ

преди 13 години

GRYPATA NA WIKILEAKS V FACEBOOK VE4E E 1 MILION 4OVEKA

94

свидетел

преди 13 години

демокрация, демокрация ама сиринието со пари... нъли!?

93

haha

преди 13 години

Абе вие, сериозно, някога мислили ли сте, че хората в Щатите или където и да е са наистина свободни. Пф, не виждам защо някой би трябвало да се учудва на това, което става.

92

бат Миро

преди 13 години

ахахах. Нямало цензура ли? Демокрация ли? Същите са като при нас по бай Тошово време. Все повече полицейщина и намаляване на правата и свободите за по-голяма сигурност. Раликата между тях и нас тогава, е че поне магазините са им заредени. Иначе отиват към същия тоя режим, дето се мъчиха да бутнат 40 години.

91

Няма да го пиша!

преди 13 години

Nice, а? Демокрация по американски.

90

Анонимен

преди 13 години

имаме си нов Съветски съюз

89

Анонимен

преди 13 години

Демокрация в УСА има точно толкова ,колкото в Сомалия.

88

USA

преди 13 години

Най-големият концентрационен лагер на света.

87

Анонимен

преди 13 години

ееее и те като китайците почнаха ... къде отиде тая демокрация...

86

Един Българин

преди 13 години

сащ трият коментарите и тук май :)))) Ало днес к'во 'тана , а?

85

Един Българин

преди 13 години

Алеко е описал Бай *** с идеята да си признаем грешките, надсмивайки се над него. И по този елегантен начин да повлияе на обществото към подобрение. Без принуда и кавги. "Голямата демокрация сащ" обаче неможе да се поучи от грешките си, не ги признава и прави всичко възможно да задуши истината и правото на мнение и информация на всички граждани по света. Пичове, вие сте Бай *** на третото хилядолетие, но разликата е, че днес това, което се случва не е смешно.

84

Анонимен

преди 13 години

Господа, защо сте толкова резервирани, нали на там сме се запътили, нали се стремим и ние да направим такава демокрация? Демокрацията значи спазване на законите, а където има закони има и ограничения за някои и все има недоволни. Американската демокрация показва всички негативи на другите, но американските са табу. Както казва шопа: Що е твое е и мое, що е мое не е твоя работа.

83

реалист

преди 13 години

К'ва демокрация дъвчете бе! Тук трябва съвсем малко мозък за да се види че този "радетел за свободното слово" е ***, маша в ръцете на чуждо разузнаване. Как си го представяте, че някой си *** ще попадне ей така случайно на хиляди секретни документи! Целия този "архив" е събиран с години от мощна/и чужда/и разузнавателна/и централи и сега използват този мухул за собствените си интереси. А пък който си мисли, че политиата е чиста и благородна работа и сега да се прави на "изненадан" от разкрит