42

пламен

преди 11 години

по принцип нищо което влиза във белите ни дробове не е безвредно дори чисти кислород . Предимството е че не тровите останалите и излиза по евтино и пак си набавяте никотина .през тървата световна е имало реклами които са твърдели че тютюновите цигари са ПОЛЕЗНИ !?

41

бат Миро

преди 13 години

Използването на една торба няколко(много) пъти, не означава, че трябва и да мизерясаш. Хайде не се опитвай да остроумничиш. Много добре разбра (надявам се) какво исках да кажа с това да се използват други торбички различни от найлонените. Не се прави на разсеян. Да съм казал някъде ако ще ползвате една торба спрете да се къпете миете или от сорта?

40

Подобна -за 19

преди 13 години

И по това време (на баба ти) се разнасяха такива миризми, че ти е бедна фантазията.А миенето на кофите харчи толкова вода, че ще трябва да пестим от къпане или миене на нещо друго и накрая ще се окаже, че сме вътре.

39

хасан

преди 13 години

Значи бухали истината е, че с естествените цигари вредиш на останалите около теб, а с електонните - на себе си

38

Анонимен

преди 13 години

*** е на *** Ш*тката, моята родина е БЪЛГАРИЯ!

37

Зайо

преди 13 години

А бе тия на нервички ли искат да си играем?? Два пъти съм поръчвала електронни цигари, по 90лв. парчето. И се каня още една да купувам (за различни хора) - искат да изкарат, че липсата на дим и смрад е кофти за непушачите, като мен? Или това, че няма катрани, е гадно? Ааа, само някакви *** проучвания. И шоколадът е вреден, ама кой се отказва от него?

36

Анонимен

преди 13 години

Така е платена е публикацията.Но щом дядо ги спря с електронна цигара и то от най-евтините и аз ще опитам.От 50 години пушеше по 2 кутии.подарихме му електронна на майтап а след 2 месеца пушейки я ги отказа.Да ми го кажеше някой,че с това ще го откаже щях да му се смея,но го видях с очите си.Даже взе да ни агетира и ние да ги спираме,а той беше заклет пушач.

35

pissed off

преди 13 години

Земята вика цикърката...........ти изобщо можеш ли да разсъждаваш или просто ей така първосигнално нещо ти изкача в крътунката и решеваш да го споделиш....

34

pissed off

преди 13 години

Абе да си се тровят с каквото щат,поне електронните не пречат на околните!

33

alabala

преди 13 години

И електрическите коли скоро ще ги забранят... Платена публикация е това. И доста невярна. В тютюнките има няколкостотин мизерии, коя от коя по-отровни, а в моята електронка има само растителен глицерол, никотин и вода. И как се оказва, че са по-вредни от тютюна? С платена публикация.

32

gft

преди 13 години

абе тук се се навъдиха, еб*ти експертите, може би за това *** е цъфнала и вързала

31

АЗ 2

преди 13 години

този коментар 30 е от друго "аз" - ей много станахме ;)

30

Аз

преди 13 години

Да, да, те тютюневите цигари понеже няма нищо вредно в тях - формалдехид, живак, уретан, циановодород, бензол, фенол, мравчена киселина, водороден окис, полоний, олово, радиоактивни изотопи, въглероден моноксид и т.н. А и да не забравя - аз отказах цигарите с електрона цигара за по-малко 5 месеца (не ми е било цел - просто в един момент забравяш, че ти се пуши), пък не се сещам с нещо да ми е навредила повече от конвенционалните такива ;)

29

M.

преди 13 години

платнЯните?

28

Джойнт

преди 13 години

А индианците са си пушили вълшебни билки с лулата на мира и е било весело ...

27

Анонимен

преди 13 години

*** е мъртвата ти майка. Вече е станала на такива. Ходи да я полееш от мен за нейно здраве :)))

26

луна

преди 13 години

А до какви изводи ще стигне световната здравна конспирация

25

mind twist

преди 13 години

Въпроса е да е безопасно за останалите. Те пушачите така или иначе са тръгнали да се троват. Калифорнийският институт е погледнал само през окото на пушача, а не и през тези които се оказват покрай него.

24

Аз

преди 13 години

до mestessaНаелоновите торбички са точно най-вредните за природата, за разлика от пликовете и платняните. Освен, че замърсяват и ги виждаме навсякаде по дърветата, освен че се разграждат за хиляди години... за произвеждането им за 1 ден се хабят милиони тонове гориво, което също замърсява. Хартиените пликове подлежат на рециклиране. Платнени - най - добре :) ... но да кажеш, че наелона е най-екологичен си в пълна заблуда. Дано наистина не всички знаят твоята глупава теория, а истината...

23

Пушач

преди 13 години

Много ясно. Електронните цигари са измислени от непушачи за непушачи.Това е една заблуда. Само искат да ни уморят с тях.