22

tv man

преди 13 години

v momenta davat policeiskoto v london na jivo po norway nrk.mojete da vlezete i na oficialnia na wiki v facebook

21

Даола

преди 13 години

Инквизицията е горила онези, които мислят по друг начин - нищо ново под слънцето.Всъщност няма световен закон за интернет, така че там всеки е свободен да действа както намери за добре.Защо не арестуват онези, които създават и поддържат порносайтове? Или продават оръжие по интернет?

20

Bgg

преди 13 години

Toi sam se e predal v Anglia na policiata dnes 9.30 po Grinuich. Za kratko vreme tozi 4ovek shokira sveta i dade nadejda na horata, 4e e vazmojen kraq na licemerieto i na4aloto na istinska democracia. Jelaq mu vsi4ko dobro. Jalko 4e i na nego 6te mu zapu6at ustata kakto i na vsi4ki podobni na nego.

19

Анонимен

преди 13 години

Виждам, че се оказах прав и за Асандж.... британските служби арестуваха "момчето на ЦРУ".. Циркът с Wikileaks продължава, ще арестуват Джулиан АсанджСтана известен поредният етап на "операция Wikileaks". Това беше издадената заповед за арест на основателят на сайта Джулиан Асандж от съда в Стокхолм. Обвиненията са за изнасилване и сексуален тормоз. Това беше поредният сигнал за това, че някой на най-високо ниво в американската разузнавателна polopot.blog.bg/politika/2010/11/19/cirkyt-s-wikileaks-prodyljava-shte-arestuvat-djulian-asandj-.637452

18

луна

преди 13 години

Току-що прочетох, че той вече е арестуван ---- Тъй като не се съобщават подробности около ареста, ми изглежда малко вероятно това да е факт ---- И дано не е, не искам да бъде арестуван и наказан

17

луна

преди 13 години

Положението му не е *розово* , но в същото време би трябвало да е много щастлив на тази голяма морална подкрепа от хората ---- Аз също го подкрепям

16

Анонимен

преди 13 години

Това беше епилога на широко пропагандираната западна ,демокрация", след това което се случва на този човек трябва да е ясно и на децата,че думи като суверенитет и независима политика на запад са само мит и,че дори и да си от Швеция ,щом си против американската политика нищо добро не те чака.От това следва и извода ,че западняшката свобода и демокрация са измишльотина и ,че всички правителства от евро-атлантическата дъга лижат гъзът на сащ ,а сащ пък си е държавата на юдейте сатанисти

15

до Един Българин

преди 13 години

Това имах и аз в предвид. Едно време ако викаш срещу Партията или СССР- озоваваш се в БеленеСега в САЩ ако викаш срещу правителството - озоваваш се в Гуантанамо.Пича вярно е показвал секретни документи. До сега обаче няма нищо, което може да застраши САЩ като държава. Показал е ИЗДЪНКИ на политици и военни, които са били покривани.Ето затова тая гонка и обвинения са ОТВРАТ и далеч от демокрация.Това е вършило винаги работа - обвинения на сексуална основа с - обществото веднага се отвращав

14

Klementa

преди 13 години

Amerikanskata demokracia e evoluirala do neshto po-losho ot komunizam.Bravo na choveka, zaslujava admiraciite na vsi4ki

13

петко

преди 13 години

Тук някои другари смело оперират с думи като "ЦРУ" , "измислени обвинения" и още такива. По полека другари! Този борец за свободно слово не е идеалист и не разпространява секретни документи за черните ви очи. И ако обвиненията срещу него не се докажат, тогава говорете че е новия Мартин Лутър Кинг...

12

Един Българин

преди 13 години

Срещу американците можеше, но пробвал ли си срещу България или СССР? :) Във всички случаи това не е демокрация и не е правилно да се насаждат измислени обвинения за изнасилване за да се запуши устата на човека. В крайна сметка всички знаем колко *** е политиката, но сега имаме и доказателства. Браво на човека! Трябва да бъде защитен от неправителствени организации.

11

Анонимен

преди 13 години

Жулиане,ние,другарите от Севернокорейската Компартия бихме ти дали убежище при нас веднага!Заповядай,и добре си дошъл!Ама знаем,че не ти е много присърце..нема нищо..

10

До 10

преди 13 години

Е това е именно свобода на словото.То и по бай Тошово време никой нямаше да ме спре да изляза на площада и да викам срещу американците и империализма.

9

до 8

преди 13 години

Е, то това е ясно. Който смята че е друго, значи трябва да е луд, или да вярва в дядо коледа.САЩ са много далече от демокрация, спазване на човешки права, а да не говорим за свобода на словото.

8

Анонимен

преди 13 години

Според мен това с изнасилването е кампания на ЦРУ. Когато някой, който не е терорист и им е неудобен, те му скрояват спец акция и му изфабрикуват някакви престъпления, за да могат да го тикнат в панделата за доста дълго време.И след това се бият в гърдите, че имало свобода на словото. Свободата на словото се определя от парите и влиянието, а не от фактите. Кураж на този човек, който се е осмелил да изкара кирливите ризи на Щатската дипломация и не само на нея!!!

7

Анонимен

преди 13 години

Яко натиска ЦРУ

6

M

преди 13 години

На този ще му е... м....., защото не се дърпа лъва за опашката.

5

Анонимен

преди 13 години

не им разбирам правосъдието на шведите , след като издават заповед за арест по подозрение в изнасилване и др. сексуални престъпления . какво ще рече , нямат доказателства , нямат жалба от жертва или ..? явно се учат от цветанов , който въведе " виновен по убеждение "

4

ura, da jiveee

преди 13 години

Deemokraciata

3

fen

преди 13 години

Асандж е велик! Света отдавна се дели на шайка недосегаеми управляващи и останалите . Някой трядваше да им свали гащите !!! ЦАРЯТ Е ГОЛ !