72

буров

преди 13 години

тия *** и без това крадат достатъчно-а пък и не са ми симпатични тия надувки

71

един българин

преди 13 години

Браво!Тъй трябва!На тия нагли лихварници,създадени по еврейски тип и образец трябва да се сложи край!И щом няма друг обществен регулатор - народа е в пълното си право да урегулира пазара по пазарни методи,т.е. прилага се системата "джунгла": по-силния изяжда по-слабия. И така се прилага и санитарията на реалния живот.А милиционерите - много да не се зорят да разкриват извършителите.Зер и те са клиенти на същите тия лихвари...?! В абсурдна държава,като нашата,е нормално да се случват абсурди !

70

Хас му Кар

преди 13 години

елате в Люлин на банкет:):):)

69

PPP

преди 13 години

От както ги пуснаха Трактора и Баретата от ареста и панделата пак се почна с банковите обири... Като няма да има 13-та заплата за депутатите те ще им ги набавят...

68

сМЕХ В ЗАЛА

преди 13 години

Търсите парите... дедовия виждалите сте го без *** не *** и даго видите той е Ентелеигнетен! ООООООО иееееееее...Хванете ги де за мадурте... Сга ще се фъкат по празницие и на всичките чавета подаръце ще направят а вие дерзенувайте е все....Блаженни са веруищите!!!Верувайте!!!... В оня ... у гащите...такии сте с тефенните изманици с всеки и харушувате ли се така недоказани чавета? МММ....НЕ... АБЕ КОЙ ДА Е НЕ СА ХАПРЕШУВА А НИЕ БЛАЖЕННИТЕ СЕ ФЪКАМЕ НЕ САМО В ДЕЛНИЦИ И ПО ПРАЗНИЦИ!!!

67

Я се фъкоф таковата

преди 13 години

Обичам да се фъкам.... Обаче да ви споделя така фактически много фнимава къде ще отиде семето на опонета....Безродни безфамилни и без значение прибрягвам до брата със ....аве как беше думата *** ли то тая дума е за онези надчетените и наддбавените... смех...

66

....

преди 13 години

сутринта като разхождах кучето имаше сумати народ,а вечерта ни звъннаха полицаи на вратата да ни попитат дали сме видели нещо необичайно събота и неделя,защото тогава е обрана банката...а те чак сега разузнават!много жалко че всичко е толкова несериозно всичко в цялата ни държава!

65

?

преди 13 години

Докога ще сме толерантни към ***? Плащаме им тока,водата,детските добавки за българче са 20 лв.,а за мръсно *** 289 лв.,с цялата си наглост сега и банки започнаха да обират! Само заради *** сме на това положение,да се махат от главите ни,аааааааа!

64

ДИМИТРОВА

преди 13 години

Като няма законен регулатор на банките ,ще дойде естествен такъв.Това не са банки.Това са лихвари,бандити,лъжци и крадци на труда на обикновения човек.

63

ДИМИТРОВА

преди 13 години

Като няма законен регулатор на банките ,много естествено е да се намери незконен такъв .Това не са банки,а лихвари ,обирджии,лъжци и крадци наизмъчените пари на обикновения човек.

62

gard

преди 13 години

abe te kintite imat zastrahovka,puk i nishto 4udno bakata da e v igrata

61

gard

преди 13 години

iakooo...zula mu e maikata,samo taka da mrut gnusnite banki kruvopiici,hah a policita kakto vinagi idva na vreme :}

60

ТЪПАН

преди 13 години

НАЙ-ЯКИЯ е 47 -вижте го !!! голям смях !

59

Анонимен

преди 13 години

Много ми е интересно как МВР на всички е съобщило, че е разбит трезор в банковия клон в "Младост" -1, асамо на "новирарите" от Днес.бг са съобщили, че разбития банков клон е в "Младост"-2. Някой май от "новинарите" не си е размърдал з....те части да прочете по добре информацията....

58

Оги

преди 13 години

Браво!!! Не ги съжалявам, а даже се радвам...само прибират на хората парите,дават с лекота кредитчета,а после пращат съдия изпълнител

57

Анонимен

преди 13 години

банка до банка ,клом до клон ,за тия ни криза ни закон....ама нека ги грабят повечко така им се пада на гадовете..

56

Анонимен

преди 13 години

банка....gsm оператор.....банка.......gsm оператор.....банка......gsm оператор.... и навсякъде народ,плаща ли плаща

55

ot Pernik

преди 13 години

Това е най-измислената банка. Не случайно я наричат банката на пенсионерите.

54

Анонимен

преди 13 години

Банка до банка..клон до клон,за тях няма криза.така им се пада...:)))))

53

treska

преди 13 години

q prowerete switata na me4an ot pernik , a?